Turnbull Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 edip: nemam pojma kako se ukrevetljuje cvrkutalo <_< -_- :pacejahi:
DarkAttraktor Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) more like preko prece naokolo blize do poente. sve pet za general idea, nego jel stvarno ovakav tekst ne moze da se napise bez jbnog Fukoa i tih retro 1990s termina poput 'oznacavanja', 'drugosti' i sl ? ako se u tekstu (pritom vrlo tacno) upire prstom u odrodjenu inteligenciju, izolacionisticki i kompartamentalisticki mentalitet raznoraznih manjinskih grupacija te pledira na prevazilazenje aktualne situacije formiranjem sto sirih drustvenih koalicija, zasto je tekst tolko uronjen u svoj simptom ? ocu reci - dobro teorija, al kamo praksa ? pa tog LGBT stolara iz Svrljiga neces nikad ali apsolutno nikad pridobiti takvim pisanjem. zasto domaca inteligencija uvek mora zraci autizmom cak i kada sasvim tacno prepoznaje taj autizam kao problem ? edit: ova awkward diskrepanca izmedju teorije i prakse me pomalo podsetila na onu epizodu kad je Nikola Dedic uzo da pise o novim Karajlicevim Nadrealistima pa kreno da obesmisljava taj projekat pomocu Rolana Barta i Zizeka i sta je jos tamo bilo. car ! Edited September 22, 2014 by DarkAttraktor
yolo Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 zatvoreni svetovi zenskih studija, to je to.
sailorman Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 more like preko prece naokolo blize do poente. sve pet za general idea, nego jel stvarno ovakav tekst ne moze da se napise bez jbnog Fukoa i tih retro 1990s termina poput 'oznacavanja', 'drugosti' i sl ? ako se u tekstu (pritom vrlo tacno) upire prstom u odrodjenu inteligenciju, izolacionisticki i kompartamentalisticki mentalitet raznoraznih manjinskih grupacija te pledira na prevazilazenje aktualne situacije formiranjem sto sirih drustvenih koalicija, zasto je tekst tolko uronjen u svoj simptom ? ocu reci - dobro teorija, al kamo praksa ? pa tog LGBT stolara iz Svrljiga neces nikad ali apsolutno nikad pridobiti takvim pisanjem. zasto domaca inteligencija uvek mora zraci autizmom cak i kada sasvim tacno prepoznaje taj autizam kao problem ? edit: ova awkward diskrepanca izmedju teorije i prakse me pomalo podsetila na onu epizodu kad je Nikola Dedic uzo da pise o novim Karajlicevim Nadrealistima pa kreno da obesmisljava taj projekat pomocu Rolana Barta i Zizeka i sta je jos tamo bilo. car ! O bože, pa ovo je tekst napisan za Peščanik a ne kampanja usmerena na stolara iz Surdulice. Drugo, sigurna sam da si ti teorijski mnogo potkovaniji od mene, a možda i od Ane Jovanović, ali jesi siguran da je 'drugost' i 'označavanje' prevaziđeno? Meni se čini da su ti pojmovi nikad življi, bar u okviru nekih disciplina.
sailorman Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Maestralno ostvarenje ruske kinematografije!
Takeshi Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 mogli su barem da se otvore za muzicku podlogu. ovaj loop od 4 sekunde ubija od zamora.
Turnbull Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=FO4KBTVdGXA
kgmr Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 O bože, pa ovo je tekst napisan za Peščanik a ne kampanja usmerena na stolara iz Surdulice. Drugo, sigurna sam da si ti teorijski mnogo potkovaniji od mene, a možda i od Ane Jovanović, ali jesi siguran da je 'drugost' i 'označavanje' prevaziđeno? Meni se čini da su ti pojmovi nikad življi, bar u okviru nekih disciplina. ja se slazem sa darkom. ako je opravdanje da je pisano za pescanik, to onda govori da je pescanik veri spešl, takoreći nije stolar iz surdulice. a ako je stvarno namenjen istomišljenicima, onda ne znam čemu služi, osim da mi ovde plusjedanamo. što se pojmova tiče, pretpostavljam i ja da su u teorijama živi, ali ja bih mnogo više cenila čovečji vulgaris jezik. mislim, slažem se i sa tobom da je autorka u pravu.
AnaDilajt Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Predrag Azdejković nije srećan. Zašto gej parada više nije gej
Turnbull Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 (edited) Kakav tenkre. Edited September 22, 2014 by Turnbull
Lezilebovich Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 ako zanemarimo ko je dao izjavu i pripišemo je nekom anonimnom beogradskom homoseksualcu, da li je činjenica da su gejevi potpuno nezainteresovani za ovu manifestaciju i uopšte ne misle da doprinosi njihovom boljem statusu ?
Recommended Posts