JozoMujica Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Iako MUP još radi bezbednosnu procenu rizika za održavanje Parade ponosa, postoji velika verovatnoća da će manifestacija biti otkazana, jer dva dana pre šetnje najveći broj policajaca stupa u štrajk.Naime, pet sindikata policije 26. septembra u sedam časova radiće uz minimum procesa rada, u šta ne spada obezbeđivanje skupova i sportskih događaja.
Аврам Гојић Posted September 19, 2014 Author Posted September 19, 2014 Iskusno. Oni su hteli, ali nema uslova :( iskreno, meni je malo cudno insistiranje organizatora da, i posle svih iskustava koja su imali, iz godine u godinu traze od drzave da im bude partner, ne razumem taj etatisticki refleks. kapiram zelju da se radi u okviru sistema, ali to ocigledno nije izvodljivo.
teacher Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 nije bezbedno. treba izbeći nebezbedne lokacije.
Aleksandar88 Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Sredice se to sigurno. Pol.sindikati pokusavaju da iskoriste trenutak i da izickaju nesmanjene plate koje im sledi po Vucelinim merama stednje. Ili ce im kao zakazati neke pregovore ili ce podmazati sindikate. Ipak znajuci gde zivim ne bih se iznenadio da stvarno bude, jao pa mi smo hteli, ali vidite da nam se ne da, te poplava te strajk :( ...
boshoku Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Vucelinim alo bre, jedan je vučela (i maksa ćatović)
Joshua Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 zamišljam kreativni proces pula mozgova dok radi na ovome i ne znam dal da plačem il da se smejem...
burekdzija Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 po ovo se islo u centralu kod nekog acinog porucnika, ne mogu ovo gruntovi sami da smisle. ja zamisljam taj kreativni proces, i kako porucnik zatim zamislja ulazak jos kog centimetra u acinu bulju posle ove vrcave dosetke..
Agni Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 zamišljam kreativni proces pula mozgova dok radi na ovome :lolol:
koksy Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 šta qrac mene cimate Dačić: Zašto bih ja na čelo Parade? slutim da je nastavak: ima pozvanijih od mene. evo, recimo, prvi predsednik vlade!
teacher Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 šta qrac mene cimate slutim da je nastavak: ima pozvanijih od mene. evo, recimo, prvi predsednik vlade!
belch Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) ko je njega uopšte zvao na čelo parade? edit dačića, ne nikolića valjda dačić u svojoj stranci ima nekoga ko bi u teoriji pre njega trebalo da se pojavi na prajdu Edited September 21, 2014 by belch
Joshua Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 (edited) šta qrac mene cimate slutim da je nastavak: ima pozvanijih od mene. evo, recimo, prvi predsednik vlade! Dario Hajrić @romulian 2h Vesnici jeseni su opalo lišće, ptice selice i Dačićevo unezvereno gicanje pred Prajd. i još od prošle godine. valabaš hrkljuš. edip: nemam pojma kako se embeduje tviter <_< Edited September 21, 2014 by Joshua
Recommended Posts