Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Iako MUP još radi bezbednosnu procenu rizika za održavanje Parade ponosa, postoji velika verovatnoća da će manifestacija biti otkazana, jer dva dana pre šetnje najveći broj policajaca stupa u štrajk.

Naime, pet sindikata policije 26. septembra u sedam časova radiće uz minimum procesa rada, u šta ne spada obezbeđivanje skupova i sportskih događaja.
Posted

Iskusno. Oni su hteli, ali nema uslova :(

iskreno, meni je malo cudno insistiranje organizatora da, i posle svih iskustava koja su imali, iz godine u godinu traze od drzave da im bude partner, ne razumem taj etatisticki refleks.

kapiram zelju da se radi u okviru sistema, ali to ocigledno nije izvodljivo.

Posted

nije bezbedno. treba izbeći nebezbedne lokacije.

Posted

Sredice se to sigurno. Pol.sindikati pokusavaju da iskoriste trenutak i da izickaju nesmanjene plate koje im sledi po Vucelinim merama stednje. Ili ce im kao zakazati neke pregovore ili ce podmazati sindikate. Ipak znajuci gde zivim ne bih se iznenadio da stvarno bude, jao pa mi smo hteli, ali vidite da nam se ne da, te poplava te strajk :( ...

Posted

Vucelinim

alo bre, jedan je vučela (i maksa ćatović)

Posted

zamišljam kreativni proces pula mozgova dok radi na ovome i ne znam dal da plačem il da se smejem...  :isuse:

Posted

po ovo se islo u centralu kod nekog acinog porucnika, ne mogu ovo gruntovi sami da smisle. ja zamisljam taj kreativni proces, i kako porucnik zatim zamislja ulazak jos kog centimetra u acinu bulju posle ove vrcave dosetke..

Posted

zamišljam kreativni proces pula mozgova dok radi na ovome

:lolol: :lolol:

Posted (edited)

ko je njega uopšte zvao na čelo parade?

edit 

dačića, ne nikolića

valjda dačić u svojoj stranci ima nekoga ko bi u teoriji pre njega trebalo da se pojavi na prajdu

Edited by belch
Posted (edited)

šta qrac mene cimate

slutim da je nastavak: ima pozvanijih od mene. evo, recimo, prvi predsednik vlade!

Vesnici jeseni su opalo lišće, ptice selice i Dačićevo unezvereno gicanje pred Prajd.

i još od prošle godine. valabaš hrkljuš.

edip: nemam pojma kako se embeduje tviter  <_<

Edited by Joshua