September 16, 201410 yr i ja sam, ali to smo samo mi a meni smešno i kad mene oslovljavaju sa "momak" "dečko" i tako to...
September 16, 201410 yr ne zna taj ni razmake da koristi a kamoli navodnike Nasla si im slabu tacku! Sad raspali, gotovi su, saterani uza zid, nemaju kud...
September 16, 201410 yr i ja sam, ali to smo samo mi a meni smešno i kad mene oslovljavaju sa "momak" "dečko" i tako to... Pa ništa, neka onda oni lupaju glavu kako sa stokom.Nisu džaba ljudi mlatili na ulici, šišali, izvrgavali ruglu... Jednog, drugog, treći se već zamisli.
September 16, 201410 yr Peder nije imao torbicu, jer da je imao nebi se hvatao za metlu. Sta je sledece? Malu decu ce bosti viklerima po igralistima?
September 16, 201410 yr Pajtić je rekao da su to ranije zakazali i da će na predsedništvu razgovarati o tome.
September 16, 201410 yr nikakva majka ovo nije pisala. +1 Niti su dvojica koji su bili sa napadačem učestvovali u napadu.
September 17, 201410 yr Eno i neki Estonac povređen u tuči. Krajnje je vreme da pooštrimo kontrolu na granicama i da država utvrdi sa kojim ciljem stranci dolaze u Srbiju, zašto baš u ovom trenutku i ko ima korist od toga.
September 17, 201410 yr da je srbin prebijen, niko ne bi odgovarao, ovako će nečija majka zakukati...
September 17, 201410 yr Dario Hajrić @romulian · 16h A lepo ti je majka govorila, nemoj, sine, uzimati biometrijsku ličnu kartu, bićeš lako dostupan policiji ako tvoj ortak pripuca nekog Švabu!