September 16, 201410 yr Na simboličkom nivou, čišćenje tuđeg dvorišta je ravno okupaciji, pa vi vidite.
September 16, 201410 yr Pa jel treba sutra da gledamo kako na svakom cosku mladi ljudi ciste ulice? Kako da objasnim mom detetu sta to cika radi sa metlom? Ako su to te "evropske vrednosti", daleko im lepa kuca.
September 16, 201410 yr Komentar na tekst. Šta je sve uspeo da pomene, alal patka. Ali kolko naše fašove boli inkluzija, to je neverovatno. vlada16. септембар 2014. at 14:45 Tzv inkluzija u skoli gde deca koja objektivno,nazalost ,ne mogu da prate nastavu idu sa psihicki normalno razvijenom decom, nemogucnost da ucenik „padne“ razred,ucitelji i nastavnici koji su nemocni i kojima ce srezati plate,parade pedera i lezbejki,Agenda 21 o ubacivanju 170.000 cigana iz Evrope koji nikada nisu bili drzavljani Srbije,ljudi koji prolaze pored starijeg coveka koji je pao i niko da pridje i da mu pomogne da ustane,je li to Srbija,koja cuti…
September 16, 201410 yr meni smesno i Quote младић у црном мантилу се легитимисао ,, биометриском личном картом “ , након чега је био лако доступан милицији
September 16, 201410 yr On 16. 9. 2014. at 14:12, Turnbull said: Komentar na tekst. Šta je sve uspeo da pomene, alal patka. Ali kolko naše fašove boli inkluzija, to je neverovatno. vlada16. септембар 2014. at 14:45 Tzv inkluzija u skoli gde deca koja objektivno,nazalost ,ne mogu da prate nastavu idu sa psihicki normalno razvijenom decom, nemogucnost da ucenik „padne“ razred,ucitelji i nastavnici koji su nemocni i kojima ce srezati plate,parade pedera i lezbejki,Agenda 21 o ubacivanju 170.000 cigana iz Evrope koji nikada nisu bili drzavljani Srbije,ljudi koji prolaze pored starijeg coveka koji je pao i niko da pridje i da mu pomogne da ustane,je li to Srbija,koja cuti… ali TZV inkluzija. ne možeš srbina zajebati, provalio ih je on. to hoće da pošalju poruku da mi nismo dovoljno psihički i jaki šaljući tu decu u školu, a znamo da im je mesto u štalama. neće proći ! poizbacujmo decu iz naših arijevskih škola.
September 16, 201410 yr On 16. 9. 2014. at 13:51, Turnbull said: Biće nama novih filmova, vidim ja. Realno, zicer za najveću fekaliju među svim samoproglašenim filmadžijama. Kontam da će otvoriti šampanjac ako napaćeno srpsko dete sa bokserom bude osuđeno za pokušaj teškog ubistva. Inače, jedna od stvari zbog kojih je Srbija postala apsolutno nepodnošljivo mesto za život su ovi brižni roditelji svih mogućih zlikovaca i krvoloka, i njihove istine o golgoti kroz koju njihovi mali anđeli prolaze na pravdi boga.
September 16, 201410 yr Naravno. Providnije je i od mog pokusaja da falsifikujem kevin potpis u drugom razredu osnovne,
September 16, 201410 yr dobro, bre On 16. 9. 2014. at 10:27, aram said: Jel istina da je GO DS-a 28. septembra u Nisu?
September 16, 201410 yr e baš mi taj u crnoj jakni pa veliki srbin kad mora mama da ga pravda u virtualne novine
September 16, 201410 yr Da li je srbska majka stavila "on" pod navodnike da bi suptilno stavila do znanja da pederi nisu pravi muskarci ili zato sto ne zna da koristi navodnike?
September 16, 201410 yr On 16. 9. 2014. at 15:37, renne said: Meni najjače "dečko s bradom", čovek ima 41 godinu I šta je tu smešno? Elem, virtuelna keva pravda dete... Naravno sve blagodeti modernih civilizacija su na raspolaganju. Šira slika, lečenje uzroka, edukovanje, razgovor... Ja sam i dalje za konzerva kažnjavanje...