Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Na simboličkom nivou, čišćenje tuđeg dvorišta je ravno okupaciji, pa vi vidite. 

Posted

Pa jel treba sutra da gledamo kako na svakom cosku mladi ljudi ciste ulice? Kako da objasnim mom detetu sta to cika radi sa metlom? Ako su to te "evropske vrednosti", daleko im lepa kuca.

Posted

Komentar na tekst. Šta je sve uspeo da pomene, alal patka. Ali kolko naše fašove boli inkluzija, to je neverovatno.

Tzv inkluzija u skoli gde deca koja objektivno,nazalost ,ne mogu da prate nastavu idu sa psihicki normalno razvijenom decom, nemogucnost da ucenik „padne“ razred,ucitelji i nastavnici koji su nemocni i kojima ce srezati plate,parade pedera i lezbejki,Agenda 21 o ubacivanju 170.000 cigana iz Evrope koji nikada nisu bili drzavljani Srbije,ljudi koji prolaze pored starijeg coveka koji je pao i niko da pridje i da mu pomogne da ustane,je li to Srbija,koja cuti…

Posted

FAST FOOD NEĆE PASTI !!!

Neđe tuđa metla brisati naša svetla !!!

Posted

meni smesno i 

младић у црном мантилу се легитимисао ,, биометриском личном картом “ , након чега је био лако доступан милицији
Posted

Komentar na tekst. Šta je sve uspeo da pomene, alal patka. Ali kolko naše fašove boli inkluzija, to je neverovatno.

Tzv inkluzija u skoli gde deca koja objektivno,nazalost ,ne mogu da prate nastavu idu sa psihicki normalno razvijenom decom, nemogucnost da ucenik „padne“ razred,ucitelji i nastavnici koji su nemocni i kojima ce srezati plate,parade pedera i lezbejki,Agenda 21 o ubacivanju 170.000 cigana iz Evrope koji nikada nisu bili drzavljani Srbije,ljudi koji prolaze pored starijeg coveka koji je pao i niko da pridje i da mu pomogne da ustane,je li to Srbija,koja cuti…

ali TZV inkluzija. ne možeš srbina zajebati, provalio ih je on. to hoće da pošalju poruku da mi nismo dovoljno psihički i jaki šaljući tu decu u školu, a znamo da im je mesto u štalama. neće proći ! poizbacujmo decu iz naših arijevskih škola.

Posted

Biće nama novih filmova, vidim ja.

Realno, zicer za najveću fekaliju među svim samoproglašenim filmadžijama. Kontam da će otvoriti šampanjac ako napaćeno srpsko dete sa bokserom bude osuđeno za pokušaj teškog ubistva.

Inače, jedna od stvari zbog kojih je Srbija postala apsolutno nepodnošljivo mesto za život su ovi brižni roditelji svih mogućih zlikovaca i krvoloka, i njihove istine™ o golgoti kroz koju njihovi mali anđeli prolaze na pravdi boga.

Posted

nikakva majka ovo nije pisala.

Posted

Naravno. Providnije je i od mog pokusaja da falsifikujem kevin potpis u drugom razredu osnovne,

Posted

dobro, bre :mad:

Jel istina da je GO DS-a 28. septembra u Nisu? :lolol:

Posted

Meni najjače "dečko s bradom", čovek ima 41 godinu :lolol:

Posted

e baš mi taj u crnoj jakni pa veliki srbin kad mora mama da ga pravda u virtualne novine  :mad:

Posted

Da li je srbska majka stavila "on" pod navodnike da bi suptilno stavila do znanja da pederi nisu pravi muskarci ili zato sto ne zna da koristi navodnike? 

Posted

ne zna taj ni razmake da koristi a kamoli navodnike

Posted

Meni najjače "dečko s bradom", čovek ima 41 godinu :lolol:

:mad:

I šta je tu smešno?

Elem, virtuelna keva pravda dete... Naravno sve blagodeti™ modernih civilizacija su na raspolaganju.

Šira slika™, lečenje uzroka™, edukovanje™, razgovor™...

Ja sam i dalje za konzerva kažnjavanje... :fantom: