Turnbull Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Gej grupa htela upadljivo da čisti metlom tuđu teritoriju. O, jebem ti... Ali zar ti nije malo sumnjivo zašto baš sad?
Sir Oliver Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Gej grupa htela upadljivo da čisti metlom tuđu teritoriju. O, jebem ti... ..tako to počinje! I Rast je prvo samo kosio Martinov travnjak a znamo šta je posle bilo. ^_^
Notorious Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Какво значење може имати чишћење туђег дворишта-територије? Ovo je genijalno.
Tolaa Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Gej grupa htela upadljivo da čisti metlom tuđu teritoriju. O, jebem ti... Dosla sam dotle i onda samo jos pogledala ko je potpisao. Mada je uspeh sto sam i toliko procitala, obicno odustanem kod prvog "србско".
DarkAttraktor Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 nemci brane svoje, a jedino mi ne branimo nase.
Turnbull Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Ma aj što brane svoje, nego što tuđe čiste!
ficfiric Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Heh kako majka™ rec Nemac pise malim slovom a nemacki ambasador velikim
Lezilebovich Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 srbska majka je utvrdila da njeno čedo nije krivo, a i ako je krivo bilo je isprovocirano. jaka odbrana. znamo mi da se pravi muškarci ne hvataju metle, to ponašanje je itekako upadljiv atak na nas.
TheBigFlegma Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 A i ko bi da se hvata metle ima svoja 4 zida za to.
Agni Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Gej grupa htela upadljivo da čisti metlom tuđu teritoriju. O, jebem ti... Zna se sta to znaci... Hoce od Srbije da prave Nemacku! Naturaju nam ideologiju higijenizma! To nece proci! Pokazimo Nemcima da Srbija nikada nece biti cista!
Roger Sanchez Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 ko zna u čijem interesu™ ko zna, zna, ko ne zna njemu dva.. u vugla.
Recommended Posts