Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Prica o Vucicevoj zavisnosti od takozvane Evrope je samo prica: koliko sutra, Vucic ce evropsku pricu da pusti niz vodu jer zaboravljas da je on na vlast dosao zahvaljujuci onima koje za Evropu zabole.

Oće kurac. Odakle mu pare?

Posted

Oće kurac. Odakle mu pare?

Boli ga kurac, ima korenje.

Ima i pricu, vec isprobanu, da nas svi mrze, a ima i zestok alibi: probao sam, vidite da ne moze s njima...

Posted

To su devedesetih radili mnogo luđi od njega, oni koje je stvarno boleo kurac šta zapad kaže, a pritom su imali i ugroženo srpstvo kao podlogu i sredstva da grickaju. Vučić je obična patetična pizda koja žestoko zavisi od spoljnih faktora.

Posted (edited)

Pa da. Ne mislim ja da mu fali beskrupuloznosti, već moći i sredstava. Sloba je raspolagao solidnim ostacima JNA i dobrim budžetom za krckanje. Ovaj ne raspolaže ničim, osim policijom koja će da bemba neposlušne građane kad bude dogorelo do nokata.

Edited by Turnbull
Posted

neposlušne građane

ovo zvuči ko pc intelektualka :fantom:

Posted

Evo ti jedan selfi, građanine, slikan neposredno pre nego što smo zgazili Botu.

spek-vesna-pesic.jpg

Posted (edited)

To su devedesetih radili mnogo luđi od njega, oni koje je stvarno boleo kurac šta zapad kaže, a pritom su imali i ugroženo srpstvo kao podlogu i sredstva da grickaju. Vučić je obična patetična pizda koja žestoko zavisi od spoljnih faktora.

ja sa s prozora gledala kako vuchic i njegovi isteruju ljude iz stana, zato shto su neki drugi, u zemunu devedeset neke. kad nisu bili na vlasti, a imali manjinsku podrshku lokalnih ludaka, kad im se namenski (izvini namenski ^_^) "gledalo kroz prste", jer je neko morao da glumi vece zlo. shta mislish sad, koliko ce da se secaju ok toga kakvi su principi i koja im je zaledjina? imaju sve mehanizme i imaju podrshku. shta mislish, kad se evropljanin s vremena na vreme zacrveni i zaplache od besa nad mikrofonom, ko je on? vojvodin mali, i nishta drugo. i to cemo morati da platimo.

Edited by gospa buba
Posted

Milosevic je za Vucica i njegove bio 1 zapadnjaktm

A bio on pateticna pizda ili samo pickica, ne menja na stvari ama bas ni malo: zagriz u vlast mu je pitbulovski, sredstava se uvek nadje za ono sto je njemu i slicnima potrebno.

Na podelama koje vec postoje i onim koje ce jos da stvaraju, moze da vlada jos godinama i godinama: takozvana medjunarodna zajednica je posao koji se tice komsija Srbije obavila, Srbija nema potencijal da ugrozava bilo koga prema spolja, a zabolece ih sve za ono sto se u samoj Srbiji bude dogadjalo.

Pa da. Ne mislim ja da mu fali beskrupuloznosti, već moći i sredstava. Sloba je raspolagao solidnim ostacima JNA i dobrim budžetom za krckanje. Ovaj ne raspolaže ničim, osim policijom koja će da bemba neposlušne građane kad bude dogorelo do nokata.

Malo li je?

I nije stvar u policiji: gradjani ce da bembaju neposluzne gradjane.

I obrnuto.

A kad to te sorte bembanja dodje, postaje mnogo malo vazno sve ono sto se podvodi pod ekonomiju ili potrosacku korpu.

Posted

Da li odjebavanje EU odgovara poslovima Koleta, Beka i slicnih? Ako odgovara, onda postoji mogicnost da Vucic evropsku pricu pusti niz vodu, a ako ne odgovara, onda ta mogucnost otpada

Posted

ohoho, imali ste hleb!

mi iz beograda eventualno ako poranimo oko pola 4, i stanemo u red.

Pola po osobi!

A sta rade penzosi sa svim tim hlebom sto kupe? Hranili golubove?

Posted

Da li odjebavanje EU odgovara poslovima Koleta, Beka i slicnih? Ako odgovara, onda postoji mogicnost da Vucic evropsku pricu pusti niz vodu, a ako ne odgovara, onda ta mogucnost otpada

ne ide ta jednacina u tom pravcu nego obrnuto, ako evropskoj prici vucic ne bude odgovarao, postoji mogucnost da ga puste niz vodu. za sada je odlican, ovim tempom cemo doci na red jedno dva veka posto EU bude proslost.

Posted

ja sa s prozora gledala kako vuchic i njegovi isteruju ljude iz stana, zato shto su neki drugi, u zemunu devedeset neke. kad nisu bili na vlasti, a imali manjinsku podrshku lokalnih ludaka, kad im se namenski (izvini namenski ^_^) "gledalo kroz prste", jer je neko morao da glumi vece zlo. shta mislish sad, koliko ce da se secaju ok toga kakvi su principi i koja im je zaledjina? imaju sve mehanizme i imaju podrshku. shta mislish, kad se evropljanin s vremena na vreme zacrveni i zaplache od besa nad mikrofonom, ko je on? vojvodin mali, i nishta drugo. i to cemo morati da platimo.

Kod mene se na lokalu vlast promenila tako što je čovek koji je 90 neke isterivan dao glas onima koji su ga onomad isterivali. Zauzvrat je dobio posao u jp-u.

Vučić neće okrenuti ploču, Evropa (novac) mu treba da bi opstao na vlasti. Sve dok vrti tu priču prema spolja, unutra može da radi šta hoće. So sabi.

Posted

Sa Srbijom koja bude ostavljena sama sebi da se krcka u sopstvenom sosu, bez mogucnosti da pravi sranja okolo, Evropi se zivo jebe i za Vucica i za sav ostali cirkus.

Ekonomska prica, prica o parama, ovde nema nikakvog smisla: ni kad je poceo raspad Yu, ni sad u Ukrajini, ljudi nisu seli i zapitali se da li im se cela prica isplati, nego su svi sledili zov rase i tla, naravno posto su prvo primereno napumpani u tom pravcu.

A sto se tice zala za biznisom ovdasnjih i okolnih biznismena, sve price o njihovim evropskim biznisima padaju u vodu pred perspektivama koje bi im otvorila radikalna radikalizacija Vucica i ekipe: tek bi se onda biznisovalo, pale bi sve evropske maske, a njima bi se pruzila prilika da se patriotski zauzmu za dobrobit gradjana Srbije u najboljem stilu 90-ih pa jos apgrejdovanom radikalskim mentalitetom i vokabularom prema kome je cak i Milosevic izgledao civilizovano i evropski.

Posted

Ovde više nema rase i tla osim ako ne misliš na Kosovo, a ta priča je za ogromnu većinu završena.

Posted

Ovde više nema rase i tla osim ako ne misliš na Kosovo, a ta priča je za ogromnu većinu završena.

Uvek se nadje ako zatreba neka rasa i neko tlo: procenat onih koji su glasali za SNS pokazuje da se bas i ne radi o zanemarljivom broju.

Ima nesto drugo: broj kombinacija po kojima ce neko moci ako mu se bude htelo, a hoce, da deli i podeljuje Srbiju je neogranicen, a kombinacije su nezamislive, osim  radikalskim umovima.

Beograd protiv provincije i obrnuto, okruzi protiv okruga, crni protiv crvenih, izdajnici protiv neizdajnika, gejevi protiv negejeva, ma sve sto ti padne na pamet, pruzaju toliko prostora manipulatorima na podelama, a radikali to znaju da rade, da je to nezamislivo i dusu dalo za vladanje.

Mi zaboravljamo koliko je Srbija u sustini podeljena: od podela zaostalih iz vremena socijalizma, do kasnijih podela na demokrate/izdajnike, patriote, pro i antievropljane...

5. oktobar je uveliko doprineo toj zabludi: Milosevic jeste srusen kako dolikuje, ali ga je srusilo nekih 50% ako i toliko gradjana Srbije sa pravom glasa jer se ni iz bliza nije radilo o konsenzusu.

Srbija je, jednom recju, toliki potencijal za podele i za igru na podelama koju ce neko znati da iskoristi da je to nesto necuveno, a tek koliko je opasno reci nemam: pri tom mehanizama za prevladjivanje i demokratsko hendlovanje tih podela ne da nema, nego je - cini mi se - sistem uradio sve da pricu o podelama spakuje van institucija i ostavi ih i kurti i murti da na njima igraju.