September 13, 201410 yr Definitivno par metara od mesta gde je ubijen Maksimovic. Na snimku se vidi vrh stepenista a spomen ploca je metar odatle. Edited September 13, 201410 yr by katamaran
September 13, 201410 yr objavljen snimak strah me od same sebe, ne želim da gledam to, a tu mi je, otvoreno u susednom tabu Pogledaj snimak, nije tako strašan. Nije prebijanje, već samo jedan, mada mučki udarac u pitanju. Nešto čudno se dešava i pre toga - nekakav verbalni sukob, u kome, ako sam dobro razumeo, učestvuje i žena koja čisti (pretpostavljam radnica ove brze hrane ispred koje oni čekaju).
September 13, 201410 yr Naravno, da je bio u svoja 4 zida, ništa mu se ne bi desilo... mrak je i u 4 zida, kad se ugasi svetlo. jbg.
September 13, 201410 yr Sasvim moguće. Nekakavo sporečkavanje je definitivno prethodilo, ali oko čega, teško je proceniti.
September 13, 201410 yr nebitno. onakav prljavi pederski udarac na kvarno bi trebalo tretirati kao pokusaj ubistva.
September 13, 201410 yr bitno je zato što fertutma upravo digla spram njegove seksualnosti, te napada na istu da li je pičkasto udaranje u vugla otpozadi, jeste, al takvih je mnogo svaki dan, te zbog teških telesnih povreda, i ovaj mandril treba da odgovara Edited September 13, 201410 yr by boshoku
September 13, 201410 yr bitno je zato što fertutma upravo digla spram njegove seksualnosti, te napada na istu uopste nisam stekao takav utisak. mozda pre zbog nacionalnosti.
September 13, 201410 yr ovo je vrlo problematicno jer pokazuje nesto drugo. da je u srbiji javno nasilje normalizovano, sem ako se ne sprovodi protiv odredjenih grupa koje su podigle javni nivo sopstvene zastite do nivoa automatske i ocekivane reakcije. da nije sugerisano da je decko ucesnik LBGT konferencije, ovo se ne bi nigde ni pomenulo. Edited September 13, 201410 yr by gazza1
September 13, 201410 yr Da, nažalost, katalizator reakcije je to što je dečko aktivista LGBT i (nimalo zanemarljivo) stranac.
September 13, 201410 yr ok, definitivno stoji i da je lik stranac, pa onda plus gej, jednako medijski zicer, al treba i obratiti pažnju na kom smo topiku ovde a propos njegove "orijentacije" "događaja" Edited September 13, 201410 yr by boshoku
September 13, 201410 yr sudeći po snimku, ovo veze nema s tim da je lik bio gej meni se cini da je okidac bio na 3:44
September 13, 201410 yr Ono pipkanje? Možda si u pravu, ali nisam stekao takav utisak. Pre svega u tom trenutku nema nikog iz ekipe napadača u blizini.
September 13, 201410 yr kako ste vi uopste dosli do zakljucka na osnovu ovog snimka da nije prebijen zato sto je gej?