Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)

Definitivno par metara od mesta gde je ubijen Maksimovic. Na snimku se vidi vrh stepenista a spomen ploca je metar odatle.

431661_ploca-glumcu-draganu-maksimovicu0

Edited by katamaran
Posted

objavljen snimak :isuse:

strah me od same sebe, ne želim da gledam to, a tu mi je, otvoreno u susednom tabu

Pogledaj snimak, nije tako strašan. Nije prebijanje, već samo jedan, mada mučki udarac u pitanju.

Nešto čudno se dešava i pre toga - nekakav verbalni sukob, u kome, ako sam dobro razumeo, učestvuje i žena koja čisti (pretpostavljam radnica ove brze hrane ispred koje oni čekaju).

Posted

Naravno, da je bio u svoja 4 zida, ništa mu se ne bi desilo...

mrak je i u 4 zida, kad se ugasi svetlo. jbg.

Posted

sudeći po snimku, ovo veze nema s tim da je lik bio gej

Posted

Sasvim moguće. Nekakavo sporečkavanje je definitivno prethodilo, ali oko čega, teško je proceniti.

Posted

nebitno. onakav prljavi pederski udarac na kvarno bi trebalo tretirati kao pokusaj ubistva.

Posted (edited)

bitno je zato što fertutma upravo digla spram njegove seksualnosti, te napada na istu

da li je pičkasto udaranje u vugla otpozadi, jeste, al takvih je mnogo svaki dan, te zbog teških telesnih povreda, i ovaj mandril treba da odgovara

Edited by boshoku
Posted

bitno je zato što fertutma upravo digla spram njegove seksualnosti, te napada na istu

uopste nisam stekao takav utisak.

mozda pre zbog nacionalnosti.

Posted (edited)

ovo je vrlo problematicno jer pokazuje nesto drugo. da je u srbiji javno nasilje normalizovano, sem ako se ne sprovodi protiv odredjenih grupa koje su podigle javni nivo sopstvene zastite do nivoa automatske i ocekivane reakcije.

da nije sugerisano da je decko ucesnik LBGT konferencije, ovo se ne bi nigde ni pomenulo.

Edited by gazza1
Posted

Da, nažalost, katalizator reakcije je to što je dečko aktivista LGBT i (nimalo zanemarljivo) stranac. 

Posted (edited)

ok, definitivno stoji i da je lik stranac, pa onda plus gej, jednako medijski zicer, al treba i obratiti pažnju na kom smo topiku ovde a propos njegove "orijentacije" "događaja"

Edited by boshoku
Posted

sudeći po snimku, ovo veze nema s tim da je lik bio gej

meni se cini da je okidac bio na 3:44

Posted

Ono pipkanje? Možda si u pravu, ali nisam stekao takav utisak. Pre svega u tom trenutku nema nikog iz ekipe napadača u blizini.

Posted

kako ste vi uopste dosli do zakljucka na osnovu ovog snimka da nije prebijen zato sto je gej?