Joshua Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) samo ako su sponzoruše učestvovale u napadu edip: čitam komentare i u jednom stoji da se u pionirskom parku, u blizini nekog gej kluba, redovno organizuju sačekuše, prebijanje i pljačka. jel istina to- u smislu da debili divljaju a niko živi ne reaguje? pitam jer je jedan moj talijančić bio u nekom klubu isto u centru, negde proletos, i reče mi da su okolne ulice pune policije i da nije osećao nikakvu frku. Edited September 13, 2014 by Joshua
Turnbull Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Bio sad na bazenu - milina, toplo, sunčano, a nema nikog, možda sve zajedno dvadesetak ljudi. Sednem posle plivanja u nekakav improvizovani bar pri bazenu, iza mene spasioci i neki njihovi frendovi, pričaju: "Razvukli Nemca! Da bre, on doš'o tu da govori, i oni ga razvukli, hahaha!". Ne udubljujući se, zaključim da je u pitanju nekakva navijačka priča, ili ko zna šta drugo. Dođem kući, i imam šta da vidim.
Lancia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 ja se iznova pitam, kako i sta nam se to desilo, da smo toliko potonuli.
Aion Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Kad pomislite da ne moze gore: Milica Jovanović @PlaceSoft 46m tanjug o napadu: "U tuči u Brankovoj ulici noćas je teško povređen strani državljanin..."
wall Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 ja se iznova pitam, kako i sta nam se to desilo, da smo toliko potonuli.Poremećen sistem vrednosti.Od 90-tih imamo ludilo uredno podržano od državnog vrha. Trebaju nam generacije da to popravimo.
renne Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Moj prijatelj koji je pre par dana došao iz Sakramenta je bio prisutan kad se ovo sranje desilo. A njega su u četvrtak hteli da prebiju na Zemunskom keju jer je citiram "smrdljivi Meksikanac" Moji fejs prijatelji znaju o kome pišem Strava i užas, posje kažu velja piše gluposti...
wall Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Treba nam represija. Ali neee, mi hoćemo evopske vrednosti i ljudska prava za neljude i zveri.
Joshua Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ljudi se potuku... tako je svuda -_- Moj dobri prijatelj je krvnicki pretucen u holandiji,izbili mu zube i polomili rebra,i mozes misliti ni jedni holandski i srpski mediji to nisu objavili! U policiji su jednostavno rekli da pocinioce ne mogu da pronadju! Cak je za malo falilo da snosi troskove iz bolnice! Tako da nemojte da pisete gluposti o navodnoj losoj srpskoj gostoljubivosti jer svaki stranac koji jednom dodje u Srbiju on dolazi opet! Neverovatno je da su stranci u Srbiji vise zasticeni od srba jos pogotovo ako su iz lgtb organizacije! Ovo se desava svuda i normalno je da se pocinioci otkriju i kazne ali se zapitajte zasto niko tako ne zastiti Srbe kad im se isto desi na zapadu! (Goran, 13. septembar 2014 12:21) # Link komentara Preporučujem (+252) Ne preporučujem (-276)
JozoMujica Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 JAGODINA - Dragan Marković Palma, predsednik Skupštine grada Jagodine, naširoko poznat po svom oštrom stavu prema LGBT populaciji, pre izvesnog vremena zaposlio je lezbijku u jednoj gradskoj ustanovi! Da, na vrlo uticajnoj funkciji u gradu na Velikoj Moravi radi homoseksualka, uverili su se i novinari Kurira, kojima je ta priča sve do tog momenta delovala kao naučna fantastika! Tridesetosmogodišnja devojka, koja nije želela da objavimo njen identitet, kaže da već dve godine radi na toj poziciji, koju joj je, uprkos seksualnoj orijentaciji, upravo obezbedio Palma. - Tačno je. Lezbijka sam, a Palma mi je ipak izašao u susret i zaposlio me je. Na tome sam mu beskrajno zahvalna - navodi ova devojka, koja je kao igrač gradskog rukometnog kluba imala prilike da ranije upozna predsednika Skupštine grada. Kako kaže, znaju se vrlo dugo, pogotovo zato što je to mala sredina. - Znao je da mi se sviđaju devojke i pre nego što sam s tadašnjom partnerkom došla da konkurišem za ovo radno mesto. Ona nije dobila zaposlenje, za razliku od mene. Moje seksualno opredeljenje nikad nije bilo prepreka za zaposlenje, ali ni za normalan život u Jagodini - objašnjava ova devojka, koju svi u gradskoj ustanovi u kojoj radi cene i poštuju. Prema njenim rečima, nikad nije doživela neprijatnu situaciju zbog toga što je gej. Naprotiv, ljudi koji je poznaju sreću je na ulici kako bi je pitali za savet ili sa željom da saznaju neku homoseksualnu pikanteriju. - Moji roditelji znaju da sam gej, kao i prijatelji. Svi koje volim su me prihvatili, a za druge me baš i briga - objašnjava ona i naglašava da nema potrebe da se sakriva, ali ni da izlazi na ulicu da paradira. - Naši ljudi ne shvataju nas, a ja ne želim da učestvujem u političkom performansu Parade ponosa. Prvo, zato što gledam svoja posla, a drugo zato što neću da budem deo situacija koje nisu bezbedne - objašnjava devojka.
ljakse Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) +1 Treba gledati svoja posla, i ne učestvovati u nebezbednim situacijama. Tako je svuda u svetu Riba je živi dokaz da postoje i poštene lezbejkinje. Edited September 13, 2014 by ljakse
JozoMujica Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 To su situacije nebezbedne same po sebi, nešto kao ekstremni sport.
teacher Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 ja više ne izlazim napolje. nije bezbedno, jbg.
ljakse Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 ja više ne izlazim napolje. nije bezbedno, jbg. +1 Nikad nisam razumeo ljude koji prelaze ulicu, uvek postoji mogućnost da naleti neka budala sa 200. Umesto da lepo gledaju svoja posla u svoja 4 zida
JozoMujica Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Ma bezbedno je, nije bezbedno samo na prajdu, litici, pod vodom, u vazduhu...
Recommended Posts