September 12, 201410 yr meni uopšte nije smešno nego deluje vrlo ozbiljno poučno celomudreno i razložno
September 12, 201410 yr Želela sam nešto afirmativno da ti kažem u nedostatku osnova za pohvalu logičke održivosti
September 12, 201410 yr meni je skroz logički održivo da građanisti ližu so iz ruke koja ih je peglala i još mašu repinama baš im ide uz karakter
September 12, 201410 yr Naravno, treba s indignacijom odbiti svaki korak ka bilo čijem boljitku Jer tako smo u mogućnosti.
September 12, 201410 yr Treba ako, umesto svojim, mlatiš gloginje tuđim, takođe Edited September 12, 201410 yr by Notorious
September 12, 201410 yr samo napred kleknite i poljubite vučićev prsten ko sam ja da vam branim samo zadržavam diskreciono pravo da to ne zaboravim i s vremena na vreme vas podsetim na to svakih sat i po recimo
September 13, 201410 yr počele pripreme za prajd Strani državljanin, koji je učestvovao na beogradskoj konferenciji o pravima LGBT populacije, noćas oko 3 sata zadobio je teške povrede na Zelenom vencu i zbrinut je po protokolu za težu traumu u Urgentnom centru, precizirala je Macura.
September 13, 201410 yr Nemac, govornik na jucerasnjoj konferenciji na temu Prajda. U zivotnoj je opasnosti.