Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

meni uopšte nije smešno nego deluje vrlo ozbiljno poučno celomudreno i razložno  :fantom:

• Replies 8k
  • Views 650.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

Želela sam nešto afirmativno da ti kažem u nedostatku osnova za pohvalu logičke održivosti hekla.gif

meni je skroz logički održivo da građanisti ližu so iz ruke koja ih je peglala i još mašu repinama baš im ide uz karakter  :fantom:

Naravno, treba s indignacijom odbiti svaki korak ka bilo čijem boljitku hekla.gif

Jer tako smo u mogućnosti. 

naravno da ne treba ako umesto ljudske kičme imaš građanističku pihtiju  :fantom:

Treba ako, umesto svojim, mlatiš gloginje tuđim, takođe hekla.gif

Edited by Notorious

samo napred kleknite i poljubite vučićev prsten ko sam ja da vam branim samo zadržavam diskreciono pravo da to ne zaboravim i s vremena na vreme vas podsetim na to svakih sat i po recimo  :fantom:

Može to i češće, otvori i babi nalog hekla.gif

Treba ako, umesto svojim, mlatiš gloginje babinim, takođe hekla.gif

:puke:

+1

hela jel tacno da je tvoj baba bio virdzina?

kaze se jer ,ne pismeni .

Edited by Miralem

počele pripreme za prajd

Strani državljanin, koji je učestvovao na beogradskoj konferenciji o pravima LGBT populacije, noćas oko 3 sata zadobio je teške povrede na Zelenom vencu i zbrinut je po protokolu za težu traumu u Urgentnom centru, precizirala je Macura.

Nemac, govornik na jucerasnjoj konferenciji na temu Prajda. U zivotnoj je opasnosti.

uh...  :(