Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

većina beo-lgbt populacije nikada nije učestvovala niti na jednoj tribini posvećenoj toj tematici, a nekmoli na onim kao-prajdovima koji su kao-održani, što zbog straha, što zbog nezainteresovanosti

Posted

To je njihov individualni izbor, zabrana ili masovno bojkotovanje prajda iz političkih pobuda je nešto drugo. 

Posted

ja posmatram malo konzervativnije, tako da ću uneti izmene mog ugla gledanja:

nemamo leba da jedemo, a oni oće da igraju kosarku u Spaniji i stvaraju iluziju da je sve ok

Posted

To je , zabrana ili masovno bojkotovanje prajda iz političkih pobuda je nešto drugo. 

u pravu si - to što se dobar deo njih plaši za sopstvenu sigurnost je "njihov individualni izbor"

Posted

Mislila sam prvenstveno na nezainteresovanost. Što se straha tiče, na svakome je da proceni da li je ono za šta se zalaže vredno rizika. 

Posted

nemamo leba da jedemo, a oni oće da igraju kosarku u Spaniji i stvaraju iluziju da je sve ok

a tek to da ne pominjem

Posted

nemamo leba da jedemo, a oni oće da paradiraju i stvaraju iluziju da je sve ok

Dišemo i krećemo se, ponekad nešto i prozborimo, stvarajući iluziju da je sve ok. 

Posted

Dišemo i krećemo se, ponekad nešto i prozborimo, stvarajući iluziju da je sve ok. 

ma shvatam ja dubokoumnost ovdašnju, ali to je generalno boljka modernih društava, gde je kao demokratija

evo ajd se borimo sad 10 godina da ne ubijaju kitove, a sad 6 godina za pande, ok sad malo gej populacija, šta ćemo sledeće

nemam ja ništa protiv, neka se svako bori samo za svoje dvorište, ali nisu gejevi samo gejevi, nego ima u njima još 100 kuraca koji će biti obespravljeni

ja hoću sad i hoću sve i našao sam način

Posted

nije ok zato što je sv. tadić izgubio a došo sajko-kiler vučić da nas istrebi, potamani, i satre sve ono kvalitetno što je ds krvavo gradila, eto zato nije ok; do tada, cvetale su nam trešnje, vazduh je bio prožet mirisom sveže pokošene trave, i svi smo se talasali oko kamp-vatre uz zvuk zrikavaca

Posted

i satre sve ono kvalitetno što je ds krvavo gradila

jegi dovna

Posted

ma shvatam ja dubokoumnost ovdašnju, ali to je generalno boljka modernih društava, gde je kao demokratija

evo ajd se borimo sad 10 godina da ne ubijaju kitove, a sad 6 godina za pande, ok sad malo gej populacija, šta ćemo sledeće

nemam ja ništa protiv, neka se svako bori samo za svoje dvorište, ali nisu gejevi samo gejevi, nego ima u njima još 100 kuraca koji će biti obespravljeni

ja hoću sad i hoću sve i našao sam način

Ne bih ja to svela na dubokoumnost i modu/trend, bar ne sve. 

Posted (edited)

Jоксимовић: Држава мора да створи услове за Параду поноса

Untitled-1.jpg

tumblr_m1pf6a9U8O1qgterdo1_500.gif

prva asocijacija

Edited by Joshua
Posted

Zanimljiva logika. Najbolje da žrtvujemo prava LGBT populacije (ko ih šiša, ionako su manjina) zarad toga što, eto, počinju da se ostvaruju u vučićevskobotovskoj eri. Za koja to vremena treba odložiti prajd? Izmisliti vremeplov i vratiti se u zlatnu tadićevsku eru?  Mislim da se većina LGBT osoba ne bi složila s tobom. 

samo napred meni je baš stalo da vidim građanističke slepinje kako se kolektivno zahvaljuju vučiću zato što ih je u deceniji demokratije šikanirao putem sns skinhedsa u proksi nazionalnim organizacijama a sad su prava odjednom počela da se ostvaruju kad je privezao svoje umobolne kerove u kućicu

to bi bilo isto kao da se recimo žena zahvali mužu što više ne dolazi pijan iz grada i ne briše terasu njome do dva ujutro zato što mu komšije plaćaju kešom da bude rodno ravnopravan  :fantom:

Posted (edited)

znas sta meni nije jasno, druze hela. kako se ti kao dokazano interesantna osoba odlucis da pises toliko jednolicno? srdjan saper ne odobrava, dragan sakan se prevrce u grobu.

morao sam da pojednostavim jer se pre dve i po godine pokazalo da je masa glupa čak i kad je sastavljena od kao načitanih 

izgleda da će morati još prostije pošto i dalje ništa ne kapiraju nego verglaju kako baba kaže  :fantom:

Edited by Hella
Posted

samo napred meni je baš stalo da vidim građanističke slepinje kako se kolektivno zahvaljuju vučiću zato što ih je u deceniji demokratije šikanirao putem sns skinhedsa u proksi nazionalnim organizacijama a sad su prava odjednom počela da se ostvaruju kad je privezao svoje umobolne kerove u kućicu

to bi bilo isto kao da se recimo žena zahvali mužu što više ne dolazi pijan iz grada i ne briše terasu njome do dva ujutro zato što mu komšije plaćaju kešom da bude rodno ravnopravan  :fantom:

Skoro pa duhovit post  hekla.gif