Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

pa infiltrirajte se medj bicikliste, to su i tako sve gejevi.

Posted

bemliga, ja zapravo ne znam šta mi je gore, da ga zabrane ili da ga dozvole ovi ovakvi

+1000

Posted

bio bi iznenađen da znaš kolko ih tu tek ima

ne bih.

jasno je ko dan kome onakav sic moze da odgovara.

Posted

:naughty:

prošle godine prajd je trebalo da se održi istog dana kad i kritična masa. na fejsbuk grupi nastala je rasprava vezana za to kako možemo upariti to dvoje, što je doprinelo da se raščisti organizacija od dosta homofobnih idiota koji više ne dolaze na KM

Posted

ozbiljno mislim da je lazna dilema da li je bolje da ga ovi zabrane ili dozvole i obezbede.

cisto da nam jos malo natrljaju na nos koliki su nasi bili olos.

tadic-i-dejan.jpg

Posted

ozbiljno mislim da je lazna dilema da li je bolje da ga ovi zabrane ili dozvole i obezbede.

cisto da nam jos malo natrljaju na nos koliki su nasi bili olos.

+1

Posted

pa to

zato je gerila stajl najbolje rešenje. ko onaj prošlogodišnji ponoćni.

kad se organizuje dan ponosa 28 juna, bude oko 100 ljudi koji prošetaju sa sve zastavama i blokiranjem saobraćaja, pa niko nikom ne polupa glavu. čim nema medija da podgreju bes i glupost rulje.

Posted

pa to

zato je gerila stajl najbolje rešenje. ko onaj prošlogodišnji ponoćni.

kad se organizuje dan ponosa 28 juna, bude oko 100 ljudi koji prošetaju sa sve zastavama i blokiranjem saobraćaja, pa niko nikom ne polupa glavu. čim nema medija da podgreju bes i glupost rulje.

strucni saradnici u tajnoj policiji zaduzeni za dirigovanje ruljom rade samo prepodnevnu i popodnevnu smenu, nemaju nocnu smenu, pa zato nema besa i gluposti rulje jer nema direktive drzavnog sluzbenika na radu u tajnoj policiji

Posted

ali problem je sto u ovakvim okolnostima i ovakvoj drzavi gerilski aktivizam nema sanse da prevazidje granice gerilskog.

Posted

Не ваља вам меко срце а све вам даје :fantom:

Posted

barem je nekakav

ok, i kakva korist na duze staze od njega?

plus sto sam siguran da nema potrebe da ti pricam da ovo nije diznilend, te da bi, kao i obicno, veoma brzo neki ubaceni element razjebao ceo koncept, uz opasnost da neko najebe.

Posted

ko razmišlja o dužim stazama? korist je da ne sedim i ćutim i ludim sama sa sobom i mirim se s tim da ovo nije diznilend