Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

:D Iskusan grammar nazi bi protumacio znacenje svake reci bez dijakritickih znakova (a stavila sam svedske  :fantom: ). :rasejan:

E, Kampokei, ovo je trolovanje.

Posted

Zapravo me boli uvo, pokusao sam da budem grammar nazi da vidim kako to izgleda, i  nista mi se ne svidja osecaj.

Naciji danas ginu po Torezu i sl, a ne maltretiraju opicene posetioce prajda na mrezi. :fantom: :fantom:

Posted (edited)

Jes' vala. Odličan je Vice, sjajni su im filmići.

tek sam sad video ovo.

meni je uzasno zanimljivo da citam o LBGT pravima u karpiskim zemljama zbog toga sto jako prisustva voduna, santerije i ostalih spiritistickih religija - za razliku od opresivnih hriscanskih identiteta - omogucavaju kognitivni aparat za razumevanje i samim tim tolerisanje LGBT individua. npr po haicanskom vodunu konkretno - svaka individua poseduje jednog licnog duha (loa) / princip finkcionisanja koji se otelotvoruje u njoj i prati je od kolevke do groba. a taj duh nipocemu ne mora biti muski, tj. muskarca mogu da poseduju bilo koji od zenskih loa (erzulie, ayida-wedo, simbi) - i da tako on bude zenskastiji od ostalih, voli muskarce i sl.

Edited by DarkAttraktor
Posted

jel se ovo čita vesteros? :huh:

Aha. Kad god me neko pita gde sam u SWE, pa kazem ime grada, znam da citaju/gledaju GoT ako me pogledaju kao da nisam bas sva svoja. :D

Posted

Vesteros ladno :Hail:

da siđeš na vip topik na serijama momentalno da ti se Lrd i Uini poklone :D

• 1 month later...
Posted

Ponosan na svoju rakiju. Ponosan na svoja odlikovanja.

Posted

Gde Toma. Bice Alek i cela ekipa uz fore i fazone i autobuse simpatizera kako bismo dostigli iste skupove u svetu

Posted

jedva čekam da botovi prošetaju ulicama varvarograda...

1372540732-pride-parade-2013-takes-place

Posted

Јоксимовић: Држава мора да створи услове за Параду поноса
Untitled-1.jpg

БЕОГРАД –Српска министарка задужена за европске интеграције Јадранака Јоксимовић рекла је дана да држава има начине да створи услове да се Парад поноса одржи 28. септембра у Београду.

Она је за радио-телевизију Србије казала да у земљи постоји јако пуно проблема и да је дошло време да се друштво „релаксира” од неких тема”.

„Наше друштво мора да поштује Устав, да се омогући слобода окупљања и да се пружи могућност свима да изразе своје људско право”, казала је Јоксимовићева.

Одржавање Параде поноса у оквиру Недеље поноса, према њеним речима, биле су тиме јучерашњег састанка с представником Владе Немачке за људска права Кристофом Штресером.

Бета
објављено: 12.09.2014

Parade će biti, više nemam naročite sumnje u to.

Posted

bemliga, ja zapravo ne znam šta mi je gore, da ga zabrane ili da ga dozvole ovi ovakvi

ja bih gerila prajd svakog meseca, ko kritična masa

prvo bez dozvole, pa kad vide da ne odlazimo, onda se pomire da smo tu pa nam daju dozvolu i pandursku pratnju