Hella Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 (edited) pa nemoguće je samo gradske cure uvijek lažu nemaš više kud U zagrebačkoj policiji navode kako zasad nema nikakvih izgreda te ističu kako Zagreb Pride osigurava dovoljan broj policajaca. Edited June 14, 2014 by Hella
Hella Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 srpski medvedi nikada ovako nešto ne bi uradili http://www.index.hr/black/clanak/i-medvjedi-vole-felacio-dva-hrvatska-muzjaka-godinama-uzivaju-u-oralnom-seksu/755302.aspx
ToniAdams Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 srpski medvedi nikada ovako nešto ne bi uradili http://www.index.hr/black/clanak/i-medvjedi-vole-felacio-dva-hrvatska-muzjaka-godinama-uzivaju-u-oralnom-seksu/755302.aspx hercegovci mmw
DarkAttraktor Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) potpuno fascinantno edit: scat chariot races -----> Edited July 28, 2014 by DarkAttraktor
Lrd Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 potpuno fascinantno Jes' vala. Odličan je Vice, sjajni su im filmići. Nego, možda bi mogao da padne jedan opšti gejski topik, jer ne spada sve u beogradsku paradu?
Kampokei Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Sinoc, povodom ovdasnjeg gej prajda, na svedskoj drzavnoj TV - Parada [emoji1]
Tolaa Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Bas dosla to da napisem. :D Sutra parada, prosle godine je bilo 600.000 ljudi na ulicama, ove se ocekuje jos vise. Najveci praznik u Stokholmu. :)
Kampokei Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Da ne trolujemo, ali tesko mi da poverujem u tu cifru. Pa celo urbano podrucje grada ima ljudi kao i beogradsko. OK, mnogo ljudi sa strane, ali je i sezona godisnjih, ja na poslu skoro sam. Mozda je tih 600K cifra posetilaca svih manifestacija...
JozoMujica Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Je l' ima tu nekih dodatnih programa zbog kojih ljudi dolaze (koncerti, predstave...) ili samo šetnja?
Tolaa Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Ne trolujemo valjda, pise se ovde o raznim stvarima u vezi sa gej populacijom, ne samo o BG prajdu. :) Bila sam prosle godine. Nije bas da sam brojala ljude :D, ali bilo je pretrpano. A i ja sam dolazila sa strane, voz iz Västeråsa je bio krcat ljudima sa zastavicama (a jos je bilo i prilicno rano, nekoliko sati pre pocetka), kao pretpostavljam i svi ostali sa raznih strana. Samo ucesnika parade je bilo oko 55.000, trajalo je satima, kod Slussena i na Sergels Torgu bukvalno nije moglo da se mrdne od guzve. 5 km je dugacka trasa kojom prolazi parada, leto, vreme je bilo fantasticno, vikend pred kraj vecine svedskih godisnjih, turisti i ljudi koji dodju specijalno zbog ovoga, ipak je to najveci skandinavski Pride, tako da meni nije tesko da poverujem. Pisuci ovo sam se setila koliko je zapravo dobro bilo, nisam planirala da idem sutra zbog drugih obaveza, ali sad mislim da cu nesto da iskombinujem. :) @Mujica: Ima Pride Park u kom su tokom celog Pride Week-a neka dogadjanja, koncerti, predstave, razne tribine, a najbolji provod je nakon parade. Doduse, ulaz na veci deo toga se placa, pa vecina ljudi dodje samo da odgleda paradu. A i to bude neka vrsta zurke, muzika tresti non-stop, svi djuskaju, super atmosfera... :)
Аврам Гојић Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Neprijatno je čitati tekst bez naših dijakritičkih znakova.
Tolaa Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Pardon, nikad nisam imala potrebu da ih koristim, cak imam problem i da nabodem gde je koji.
Аврам Гојић Posted August 1, 2014 Author Posted August 1, 2014 Zapravo me boli uvo, pokusao sam da budem grammar nazi da vidim kako to izgleda, i nista mi se ne svidja osecaj.
Recommended Posts