Amos Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Mene nasa situacija uvek podseti na Radovana III u borbi protiv Vilotica. Na kraju svi predju preko terase kod njih, pa i on, a onda vodi kontranapad na sopstveni stan. Tako ce i ovde da bude kad se svi sklonimo ili odemo. Poklace se medju sobom.
Dr Arslanagić Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Nema u Srbiji neonacista.+1uostalom ,kamo sreće da ih ima.. ko će zaustaviti horde boljševika koji nadiru sa svih strana?
Dr Arslanagić Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Jedini lek je da se svako pomeri iz Srbije. Ionako ćemo svi pre ili kasnije otići ili će to učiniti bar naša deca.+1
Muwan Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Svako ko podržava Dveri (i ostale koji delje njihove stavove po ovom pitanju) iz ma kojih njemu znanih razloga treba da bude svestan da su ovo dometi politike koju deli. Možda mislite da možete da se ogradite od svastike ali svastika će na kraju pronaći vas.Svesni su oni toga odlično ali ih živo zabole, prvo jer su danas svi zaštićeni osim normalnog čoveka i drugo jer se ovakve stvari dešavaju svuda u svetu, gde god da odeš sve ti je to isto. Savršena polazna osnova za nešto čiji će krajnji rezultat biti nevino širenje ruku uz čuvene reči: "Ali mi nismo znali za te logore u koje su odvodjeni homoseksualci, ateisti i oni koji se nisu prezivali na 'ić'..."
ficfiric Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ne samo da ih zabole, vec verujem da podrzavaju to
Hella Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 HVALA vam svima!Malo sam zatečen događajem i toplinom vaših poruka ne znam šta da odgovorim, ali je neprocenjivo osećanje da nisam sam. Ni ja, ni Adam ni naša mačkaJuče su mi, tokom uviđaja, policajci rekli da to stvarno izleda strašno. Rekao sam da jeste, ali da sam ja jedan od nekoliko gej ljudi u Srbiji koji će da to prijavi. Drugi neće. Jer ne smeju. Plaše se. Razumljivo. I najveći broj nas živi u svakodnevnom strahu od grafita, pretnji, pljuvanja, batina.Nema nazad, nema mesta za dalje strahove, neću da ih hranim.Idemo dalje.
Hella Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 ubuduće priložite foto sesiju glačanja krajnika mesnatom krutinom ukoliko želite azil u uk. Britanci traže video dokaz da ste LGBTGejevi i lezbijke koji traže azil u Velikoj Britaniji minulih su dana bili u fokusu medija, nakon parlamentarnog izvještaja koji je podigao veliku prašinu. Poslanici su, naime, došli do saznanja kako se aplikantima za azil traži da dokažu svoju homoseksualnost.U Izvještaju Odbora unutrašnjih poslova se sumnja u kvalitet rada i odlučivanja resorne pogranične agencije. U ekstremnim slučajevima, od aplikanata je traženo da prilože foto ili video zapis "izrazito lične seksualne radnje".To je vrlo naljutilo zaštitnike ljudskih prava, dok se u medijima povela polemika. Specijalizovani advokat za slučajeve LGBT azila S Chelvan nedavno je rekao da u britanskoj administraciji, pa čak i sudstvu koje se bavi tom problematikom, vlada neznanje.“Mnogo je fiksacije u vezi onoga što se dešava u krevetu. Ali sada je došlo do toga da na nivou donosilaca odluka, sudija i advokata treba da bude ono što se dešava napolju, izvan kuće. Dakle, nije problem što je neko gej ili lezbijka, nego što se ne uklapa u strejt koncept onoga koji ga progoni”, rekao je Chelvan.http://www.vijesti.me/vijesti/cimbaljevic-moze-da-se-nada-azilu-kanadi-clanak-157039
garcia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 to što imam eksplicitne fotografije sa osobama suprotnog pola ne znači da sam gej -_-
dekss Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 se zajebavaš?Zasto bi se zajebavao. Pitanje mu je sasvim na mestu.
radisa Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Evo ti ipak jedan Flegmaccino, dok ne dođu ostali.
Hella Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 da li biste više voleli da na vlasti imate umereni islam ili ekstremiste iz dveri? http://www.youtube.com/watch?v=JeC2OLv_Fhw
belch Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ja bih najradije htela da vidim tebe par dana na vlasti, a ti odluči koji bi radije da budeš, islamista ili dveraš
Hella Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 da sam ja na vlasti ti bi bila mira i vladala bi željeznom rukom.
Recommended Posts