Time Crisis Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Gledam ove komentare u Kuriru - interesantno je koliko neki ljudi kao da su malopre sa kruške pali, ne razumeju ni loženje na horor, ne kapiraju da to ima veze s filmom, potpuno su tabula raza. Treba čitavu naciju ponovo u osnovnu školu poslati, eto šta nama treba. Mislis da stvarno ne kapiraju? Ili se samo prave, da bi se dodvorili tom antizapadnom sentimentu koji kola nekim krugovima. Između ostalog zato sam i okačio, neki od komentara su potpuno nadrealni, kako da se neko zeza, a opet moguće i da su mrtvi ozbiljni.
Hella Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 (edited) bili i ostali sise. Člana NVO LGBT Foruma Progres verbalno i fizički napale su juče tri osobe, u blizini Tržnog centra „Mol of Montenegro”, odnosno Gintaša. Iz Uprave policije je saopšteno da je član LGBT Foruma dao izjavu, a policija preduzima sve kako bi što prije rasvijetlila napad.– Dok je čekao da pređe ulicu prišla su mu trojica mladića, starosti do 20 godina, i obratila riječima: „Pederčino, jesi li ti peder”. Član LGBT zajednice im je rekao da odstupe i da ga ostave na miru. Okrenuo se, zaključio da je sve u redu i nastavio da čeka mogućnost da pređe ulicu. Onda je osjetio snažan udarac u potiljak. Dok je shvatio o čemu se radi napadači su se razbježali u pravcu „Gintaša”.http://www.dan.co.me...8935000&fasb=22 Edited October 21, 2013 by Hella
DarkAttraktor Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Gledam ove komentare u Kuriru - interesantno je koliko neki ljudi kao da su malopre sa kruške pali, ne razumeju ni loženje na horor, ne kapiraju da to ima veze s filmom, potpuno su tabula raza. Treba čitavu naciju ponovo u osnovnu školu poslati, eto šta nama treba.
Hella Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 bili i ostali sise. Osamnaestogodišnji Podgoričanin, koji je bio član LGBT Foruma progres na Paradi ponosa, pretučen je kasno sinoć u glavnom gradu Crne Gore. Njega je, kako prenose podgorički mediji, pretukla grupa od 20 mladića.http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/414334/Podgorica-Banda-pretukla-srednjoskolca-ucesnika-Parade-ponosa
Lezilebovich Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Boban Q StojanovićFollow · about an hour ago Ovako sam zatekao svoj stan večeras !Iskreno se nadam da će Ivica Dačić i država biti efikasni u pronalaženju počinioca ovog dela jednako kao što su to bili u slučaju pretnji upućenih njemu.Za razliku od PRETNJI ovo su DELA. realno, šta oće ti pederi kada im prava nisu ugrožena? ovo svakome može da se desi, da mu fašisti išvrljaju ulazi i prete smrću
Turnbull Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 To je samo zato što su provocirali. Pre Prajda ovakve stvari se nisu dešavale.
pacey defender Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 A kako mi da znamo da Boban nije ovo sam nacrtao?
Turnbull Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) Pa lepo pita Pejsi. Ja sam čuo da je taj koji je to nacrtao u stvari u tom trenutku plaćao kaznu za pogrešno parkiranje na drugom kraju grada, tako da ostaje jedino Boban. Edited October 27, 2013 by Syme
teacher Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 cenim da će jedan perspektivni mladi režiser u skoroj budućnosti napraviti film o ovoj podmetačini...
pacey defender Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 joj jebote, ovo je užasno!ma, nadovezujem se na lezilebovića, dabovića i šimea. inače ne volim da se ovako šalim u javnom prostoru, svakako može da se protumači a i ostaje trag.
belch Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 ma naravno da se zajebavaš, nego sam ispizdela pa su mi pregoreli fitiljijbt mene ovo toliko plaši
Ryan Franco Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) Ne znam. Ne vidim rešenje za ovo. Ovo je direktna posledica svih prajdova zabranjenih u ime bezbednosti. Okuražili su se i počeli su da idu po stanovima. Svako ko podržava Dveri (i ostale koji delje njihove stavove po ovom pitanju) iz ma kojih njemu znanih razloga treba da bude svestan da su ovo dometi politike koju deli. Možda mislite da možete da se ogradite od svastike ali svastika će na kraju pronaći vas.Svaka čast Stojanoviću na mudima.Jedini lek je da se svako pomeri iz Srbije. Ionako ćemo svi pre ili kasnije otići ili će to učiniti bar naša deca. Sa druge strane, to ovakvom ljudskom otpadu i odgovara... Edited October 27, 2013 by McCabe
Recommended Posts