Turnbull Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Neko troje namestili štand u Knezu i prikupljaju potpise pod parolom NAROD Protiv LGBT propagande.
Hella Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 ko može da nabavi ovo, ja ću da finansiram dronove. Dokumentacija do koje je došao Sunshine Project, nevladina organizacija koja se protivi hemijskom oružju, otkrila je da su Rajt laboratorije tražile šestogodišnju donaciju vrednu 7.5 miliona dolara kako bi stvorili veliki broj ne-smrtonosnih oružja.Projekat nazvan „Hemikalije za uznemiravanje, nerviranje i identifikaciju loših momaka“ čita se poput planova nekih od najpoznatijih filmskih zlikovaca.U planu se predlaže bomba „koja bi sadržala hemikaliju koja bi učinila da neprijateljski vojnici postanu gej. To bi dovelo do raspada njihovih jedinica pošto bi vojnici počeli da se međusobno seksualno privlače“.http://www.b92.net/zivot/pop.php?yyyy=2013&mm=10&dd=12&nav_id=764531
hazard Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Neko troje namestili štand u Knezu i prikupljaju potpise pod parolom NAROD Protiv LGBT propagande.sta neko troje, onaj vodja obraza glavom i bradom
Turnbull Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 sta neko troje, onaj vodja obraza glavom i golobradom
DarkAttraktor Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 nisam znao de cu drugde s ovim.http://www.youtube.com/watch?v=cqmBZciWHLg(preskrolovati slobodno)
kobni zelaya Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Uh, Tesak - jeziv lik, bio je u zatvoru neke dve tri godine, ali vratio se izgleda ohrabren da radi to što radi, a izgleda da ima nove(stare) majmune koji ga prate. Lik se bez frke izjašnjava kao nacista, koji "mrzi pedofile, pedere, komuniste i demokrate". Ali "Ne nasilju" i "Teritorija slobode" - kakav cinizam.
Turnbull Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 (edited) Video sam to pre par dana prvi put, mada se sećam da mi je neko pričao još pre par meseci, ali me ipak šokiralo kad sam video. Ovo je prestrašno. U šta se to pretvara Rusija? Jasno je da ovaj monstrum to radi sa odobrenjem s vrha. Oni su potpuno poludeli od te gej paranoje (koliko sam shvatio on pod "pedofilima" podrazumeva i gejeve). Edited October 19, 2013 by Syme
DarkAttraktor Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Uh, Tesak - jeziv lik, bio je u zatvoru neke dve tri godine, ali vratio se izgleda ohrabren da radi to što radi, a izgleda da ima nove(stare) majmune koji ga prate. Lik se bez frke izjašnjava kao nacista, koji "mrzi pedofile, pedere, komuniste i demokrate". Ali "Ne nasilju" i "Teritorija slobode" - kakav cinizam.yup. akcija mu se zove Occupy Pedophillia i on to zove reality show-om. ono pri kraju kad osisa decka i natera ga da igra hardbass je nekakav jezivi pokusaj virala, aparently.inace ima i video gde premlacuje poznatog muslimanskog pisca koji pise o bedi njegovih sunarodnika gasterbajtera (turkmenistanaca, uzbekistanaca, azerbejdzanaca) vadeci mu citat po citat.Video sam to pre par dana prvi put, mada se sećam da mi je neko pričao još pre par meseci, ali me ipak šokiralo kad sam video. Ovo je prestrašno. U šta se to pretvara Rusija? Jasno je da ovaj monstrum to radi sa odobrenjem s vrha. Oni su potpuno poludeli od te gej paranoje (koliko sam shvatio on pod "pedofilima" podrazumeva i gejeve).boys who like boys mu se kvalifikuju kao pedofili, tako da mu je sou uglavnom paravan za obracun za homoseksualcima (klasicna strategija). ali ima i jedan video gde je 'uhvatio' jednog pravnika od 25 godina kako pokusava da se smuva sa devojcicom od 13. svi Tesakovi videi imaju isti pattern: on u dosluhu za 'zrtvom' izadje u jednom trenutku i prestravljuje percipirane devijante.inace cuo sam i ja pre par meseci za ovo ali nisam imao pojma koliko je zapravo sistematski.
Аврам Гојић Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 za mene je nov podatak da se ovo radi sa blagoslovom države. čitam po netu da policija i tužilaštvo uopšte ne reaguju na slučajeve otmica i tortura gejeva.
Dr Arslanagić Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 niti je ovo novo, već godinama se pre svega gejevima ugovaraju lažni sastanci preko neta pa se isti muče, premlaćuju a bogami i ubijaju.svi Gogolji ovoga sveta ne mogu opisati u kakvom je kurcu rusko društvo. prema njima i mi delujemo kao bastion slobode, dostojanstva i ljudskosti.
kobni zelaya Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 yup. akcija mu se zove Occupy Pedophillia i on to zove reality show-om. ono pri kraju kad osisa decka i natera ga da igra hardbass je nekakav jezivi pokusaj virala, aparently.inace ima i video gde premlacuje poznatog muslimanskog pisca koji pise o bedi njegovih sunarodnika gasterbajtera (turkmenistanaca, uzbekistanaca, azerbejdzanaca) vadeci mu citat po citat.boys who like boys mu se kvalifikuju kao pedofili, tako da mu je sou uglavnom paravan za obracun za homoseksualcima (klasicna strategija). ali ima i jedan video gde je 'uhvatio' jednog pravnika od 25 godina kako pokusava da se smuva sa devojcicom od 13. svi Tesakovi videi imaju isti pattern: on u dosluhu za 'zrtvom' izadje u jednom trenutku i prestravljuje percipirane devijante.inace cuo sam i ja pre par meseci za ovo ali nisam imao pojma koliko je zapravo sistematski.Pre svega, što se tiče samog Tesaka, on je posle zatvora postao Putinov балаган, koji se koristi da izaziva smutnju i zbrku kod ljudi u opoziciji. Pokušava uvek da se ubaci u anti-Putinovski pokret, pošto je, šatro, protivnik Putina. Ipak provaljeno je da ga finansiraju Naši (nacistička stoka, ubice, samo mnogo povezanija s vlašću, nego ovde) i zato ga je opozicija, koja se nalazi u fazi stvaranja najšireg antiputinovskog fronta odbacila - odbacili su ga naravno Kasparov i Navaljni, ali i nacionalisti.Što se tiče njegovog sukoba sa Bagirovim (pretpostavljam da na njega misliš) - to ima više karakter nekog fingiranog tv sukoba, nego stvarno. Sam Bagirov je postao dežurni "pridošlica sa Kavkaza koji mrzi Rusiju", i kao takav se više puta pojavljivao u svakavim jeftinim talk show-ima gde se tukao sa svakojakim nacošima. Inače kao što se može videti u ovom videu , Bagirovu se, pored rusofobije, prebacuje da je, u stvari, Putinov čovek. :isuse:http://www.youtube.com/watch?v=ZUzQwbkXbRoDaleko od toga da je Tesak nekakav benigni lik, reč je o naci-skinsu, koji je, doduše, sa plain violence nivoa, prešao na tv violence nivo. Tu je da kvari nastupe pravoj opoziciji, da ih napušava javno, pljuje, a sve pod devizom da je on pravi opozicionar. Videi su mu, uglavnom namešteni (mada ovaj koji si stavio izgleda pravo). Ima sličnih, gde se apostrofira, da je ipak sve gluma. Ali, naravno, čak i tako, to je gnoj koji se širi i teško zagađuje rusko društvo.Da, Daboviću, policija i tužilaštvo ne reaguju na teror nad gejevima, baš kao i kod nas. :( svi Gogolji ovoga sveta ne mogu opisati u kakvom je kurcu rusko društvo. prema njima i mi delujemo kao bastion slobode, dostojanstva i ljudskosti.Treba ipak biti realan, pa reći da je ovo uvek ovako bilo - Rusija je, čak i u sovjetsko vreme bila uvek žešće surova zemlja - to je ta kombinacija narcisoidnosti velikog naroda, oholosti bogatih i stalnog siromaštva koje sve vuče na dno. Kad se još doda da neka demokratija realno nikada nije ni zaživela, ne čudi da Putin pušta nacoše da bi uz pomoć njih čuvao vlast. Videćemo dokle će da ih pušta, ovi nemiri u Birjuljovu pokazuju da je već vrag odneo šalu.Ipak, jedna vedrija nota za kraj - evo kako je Tesak elegantno ispaljen u jednoj emisiji.http://www.youtube.com/watch?v=hF_sU93rADo
Indy Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Ima na Jutjubu dobar dokumentarac o genezi ruske mafije, o njihovim prapocecima (koji su iz caristickih zatvora, jos), koji donekle objasnjava, bar na tehnickom nivou, otkuda tolika okrutnost...
belch Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 jab samo da pozdravim podgoričane i želim im sutra lep sunčan i miran dan
Recommended Posts