Прслин Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 potpuno legitimna tema. The result is a fascinating look at children’s masochism, their interactions with pedophiles and animals, their unfathomable, hazy motives (leading them at times into sex, seduction, delinquency, and murder), their interracial appetites, and their love of consumption and destruction through the alluring economy of candy.Ти покварени децови!
Muwan Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Au, ja sam svojevremeno mislio da je ovaj lik samo bezopasna zamlata i pajac, a ono ispade opasan psiho-patak:Carevi mi pustili komentar :) среда, 09 октобар 2013 13:18 Српски родољубПредлажем да се закон назове: "Закон о жаби која је видела Путина где се поткива, па подигла и она ногу". Такав назив је таман по мери руских шпијуна окупљених у антисрпској удрузи ДСС, чији је једини циљ систематски и неуморан рад против елементарних интереса Србије и српског народа. Дужност је свих слободних Срба да се супротставе шпијунима који их хушкају да дижу руке једни на друге. Србин је Србин, ма које вере и опредељења био, а шпијун је шпијун, било да се скрива иза Сороша или Путина. Живела Србија!Препоручи коментар: 6 10
Turnbull Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) Ти покварени децови! Pa nije valjda da si to tek sad shvatio.The only innocent feature in babies is the weakness of their frames; the minds of infants are far from innocent. I have watched and experienced for myself the jealousy of a small child: he could not even speak, yet he glared with livid fury at his fellow nursling. Everyone has seen this. Mothers and nurses claim to have some means of their own to charm away such behavior. Is this to be regarded as innocence, this refusal to tolerate a rival for a richly abundant fountain of milk, at a time when the other child stands in greatest need of it and depends for its very life on this food alone? Edited October 10, 2013 by Syme
gagorder Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 ja to nekako vidim kao predmoralno stanje. ako nije nevinost, svakako nije ni krivica.
Lrd Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Nema veze sa beogradskim prajdom, ali, eto, malo da se podigne moral. Znam da slabo ko prati, ali Portorikanac (tradicionalno patrijarhalno, mačo društvo) Orlando Kruz je prvi aktivni profesionalni bokser koji je javno priznao da je gej.Posle toga je zaprosio dečka i verio se, a u subotu se prvi put posle autovanja bori za titulu protiv Meksikanca Salida. Takođe, ko ne zna boksersko rivalstvo Meksiko-Portoriko je najžešće nacionalno, tradicionalni festival latino mačizma i ponekad pravog rata. E, sad, oprema u kojoj Kruz izlazi na megdan protiv ljutog Meksikanca u još jednom poglavlju istorije bokserskog ratovanja?Nosiće i roze rukavice, ali to nije neobično, to svi povremeno nose, jer roze rukavice su za breast cancer awareness.Kruz. :Hail:Ako može Portorikanac, ni Srbin nije daleko. Još koja decenija i tu smo.
Lezilebovich Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Neko troje namestili štand u Knezu i prikupljaju potpise pod parolom NAROD Protiv LGBT propagande.
belch Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 jebem im mater, bas sad kad ne mogu da odem da ih gađam jajima
Turnbull Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Stoka skuplja potpise za putinovske zakone, cenim.
Аврам Гојић Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Tačno ovako zamišljam onaj petokolonaški šljam koji je pravio nacističke stranke po evropskim zemljama i posle dočekivao Hitlera sa hlebom i solju.
Filipenko Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (edited) Tačno ovako zamišljam onaj petokolonaški šljam koji je pravio nacističke stranke po evropskim zemljama i posle dočekivao Hitlera sa hlebom i solju.Misliš ovako nešto. Imao sam tu negde i sliku kako ih na glavnom gradskom trgu dočekuju babe uz slatko, ali jbg...Inače, u pitanju je Niš, mesto ogromne podrške Milana Stojadinovića...edit: a i mesto banovanja dede Homena i Konstantinovića iz DSa... Edited October 11, 2013 by Filipenko
belch Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 btw, jel zna neko, koje sve dozvole su potrebe za postavljanje takvog štanda?bilo bi zgodno postaviti sličan negde u blizinisamo sa malo drugačijom peticijom
pacey defender Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Prijaviš skup opštinskoj policiji, pre toga valjda i komunalnoj policiji. policiji zbog bezbednosti, javnog reda i poretka a komunalcima zbog štanda.
Recommended Posts