Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
The result is a fascinating look at children’s masochism, their interactions with pedophiles and animals, their unfathomable, hazy motives (leading them at times into sex, seduction, delinquency, and murder), their interracial appetites, and their love of consumption and destruction through the alluring economy of candy.
Ти покварени децови! :mad:
Posted
Au, ja sam svojevremeno mislio da je ovaj lik samo bezopasna zamlata i pajac, a ono ispade opasan psiho-patak:
Carevi mi pustili komentar :)

среда, 09 октобар 2013 13:18 Српски родољубПредлажем да се закон назове: "Закон о жаби која је видела Путина где се поткива, па подигла и она ногу". Такав назив је таман по мери руских шпијуна окупљених у антисрпској удрузи ДСС, чији је једини циљ систематски и неуморан рад против елементарних интереса Србије и српског народа. Дужност је свих слободних Срба да се супротставе шпијунима који их хушкају да дижу руке једни на друге. Србин је Србин, ма које вере и опредељења био, а шпијун је шпијун, било да се скрива иза Сороша или Путина. Живела Србија!Препоручи коментар: 6 10

Posted

I ja! Još dok nisam znao da si ti! :)

Posted

ja to nekako vidim kao predmoralno stanje. ako nije nevinost, svakako nije ni krivica.

Posted

Nema veze sa beogradskim prajdom, ali, eto, malo da se podigne moral. Znam da slabo ko prati, ali Portorikanac (tradicionalno patrijarhalno, mačo društvo) Orlando Kruz je prvi aktivni profesionalni bokser koji je javno priznao da je gej.Posle toga je zaprosio dečka i verio se, a u subotu se prvi put posle autovanja bori za titulu protiv Meksikanca Salida. Takođe, ko ne zna boksersko rivalstvo Meksiko-Portoriko je najžešće nacionalno, tradicionalni festival latino mačizma i ponekad pravog rata. E, sad, oprema u kojoj Kruz izlazi na megdan protiv ljutog Meksikanca u još jednom poglavlju istorije bokserskog ratovanja?CRUZ-ATTIRE-730.jpgNosiće i roze rukavice, ali to nije neobično, to svi povremeno nose, jer roze rukavice su za breast cancer awareness.Kruz. :Hail:Ako može Portorikanac, ni Srbin nije daleko. Još koja decenija i tu smo.

Posted

Neko troje namestili štand u Knezu i prikupljaju potpise pod parolom NAROD Protiv LGBT propagande.

Posted

jebem im mater, bas sad kad ne mogu da odem da ih gađam jajima

Posted

Stoka skuplja potpise za putinovske zakone, cenim.

Posted

Tačno ovako zamišljam onaj petokolonaški šljam koji je pravio nacističke stranke po evropskim zemljama i posle dočekivao Hitlera sa hlebom i solju.

Posted (edited)
Tačno ovako zamišljam onaj petokolonaški šljam koji je pravio nacističke stranke po evropskim zemljama i posle dočekivao Hitlera sa hlebom i solju.
Misliš ovako nešto. Imao sam tu negde i sliku kako ih na glavnom gradskom trgu dočekuju babe uz slatko, ali jbg...Inače, u pitanju je Niš, mesto ogromne podrške Milana Stojadinovića...edit: a i mesto banovanja dede Homena i Konstantinovića iz DSa... :fantom:5dw0.jpgsjnf.jpg Edited by Filipenko
Posted

btw, jel zna neko, koje sve dozvole su potrebe za postavljanje takvog štanda?bilo bi zgodno postaviti sličan negde u blizinisamo sa malo drugačijom peticijom

Posted

Prijaviš skup opštinskoj policiji, pre toga valjda i komunalnoj policiji. policiji zbog bezbednosti, javnog reda i poretka a komunalcima zbog štanda.