Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
Zašto?
Daj, bre, nemoj zajebavati. Radi se o tipicnoj zloupotrebi dece i to zarad potpuno bizarnog razloga tipa "da znamo sta im roditelji misle". Ko da zna sta roditelji misle? I da saznamo, sta cemo s tim podacima? A da ih mozda prikoljemo da bismo saznali da li ih roditelji vole? Hajde da se ne zajebavamo s tim stvarima, pa makar i na nivou ideje.O tome koliko je umesno koristiti kao podatke izjave dece koje su na nivou artikulacije na kakvom mogu jedino i biti kad su ovakve teme u pitanju, ili o tome da bih vrlo lako mogao da zamislim nemacku verziju Kefalice iz 1933. sa pitanjem "sta mislis o Jevrejima" kako bi se saznalo sta im roditelji misle da i ne govorim. Postoji nekoliko setova razloga zasto o ovako necemu ne treba ni razmisljati. Edited by harper lee
Posted

Pa, kako da ti kažem, nisam ja to mislio baš ozbiljno.

Posted
Jebi ga, slabi mi detektor za ironiju.
Posted
Sad se vadiš, a znamo šta držiš u štekucrni-kozni-kaput-teleca-napa-slika-11765699.jpg
Posted

gerila stajl.zajednička akcija gejova i strejtera

U gradovima širom Srbije osvanuli su plakati s natpisom „Ne j... te p..., već država“. Radi se o pokretu zvanom „Aktivacija“, čiji je cilj da skrene pažnju javnosti na probleme s kojima se suočavaju i marginalizovane grupe i ostali građani.Pošto je održavanje gej parade ponovo osujećeno, a država je ostala nemoćna pred pretnjama huligana i ekstremista, pokret „Aktivacija“ je nastao s ciljem da pokaže probleme s kojima se suočava naše društvo.Posebno je zanimljivo da su u projekat podjednako uključeni pripadnici hetero i LGBT populacije.
Posted
Video juce ove nalepnice u podzemnom prolazu na Terazijama. Oni atraktivniji, sa crtezima, verovatno se nece pojavljivati u medijima. :lolol:I vreme je da se neko seti taktike stating the obvious. To ima tendenciju da prodje kao poruka.
Posted

možda je bilo, ali ne videh da jeste

7065_2.jpg

Posted

'ne jebu te pederi vec drzava' je originalno kampanja niske antifa ekipe od pre par godina.

Posted

sto je sasvim ok - i dalje je tacno, a nije bas potroseno tada.

Posted

meni ovo super na bilion nivoa, tipujem na ostrog.

Porodica mislila da je gej mladić "opsednut" i da će ga "vratiti na pravi put"Gej strejt alijansa oglasila se saopštenjem u kojem navodi da im se za pomoć obratio A.A. (22) iz jednog grada u Istočnoj Srbiji i prijavio nestanak svog partnera M.M. (29), koji u tom gradu živi zajedno s njim. A.A. sumnja da iza nestanka njegovog dečka stoji porodica M.M. koja živi u jednom mestu u Sandžaku. Oteti mladić je na kraju pronađen u porodičnoj kući u Sandžaku.,,,Oni su M.M. prebacili u taj automobil i odveli ga u Crnu Goru u jedan verski objekat gde su se zadržali dva dana. Nihovo ubeđenje je, prema rečima M.M, bilo da je on „opsednut“ i da će se određenom verskom službom to i dokazati, a zatim ga i „vratiti na pravi put“."Međutim, tokom verskog obreda ništa nije ukazalo da je M.M. 'opsednut', te su ga nakon toga vratili u porodičnu kuću u rodnom mestu", stoji u saopštenju GSA.http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/411154/Porodica-gej-mladica-iz-Sandzaka-narucila-njegovu-otmicu-jer-su-verovali-da-je-opsednut