Anduril Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Treba, onako, baš kompletno zameniti mozak parčetom kuvanog karfiola pa progutati ove Veberove baljezgarije o mrtvim srednjoškolcima, polupanim glavama, sonoj kiselini, osa-punjenjima i drugim detaljima iz tih njihovih procena™. Naravno u tom procesu odbijanja lobotomije potrebna je mala pomoć medija u smislu da neko, makar neko, makar jednom, jasno i glasno upita te bahate budaletine za imena i prezimena tih tinejdžera koji će poginuti dok budu napadali policiju kiselinom i osama, u kom zatvoru se trenutno nalaze i kada će im početi suđenje u skladu sa saznanjima™ na osnovu kojih su bezbednosne službe procenile™ onako kako su procenile. Pa kada ovi ne budu dali ta imena, dalje ih pitati da li su normalni ako misle da će bilo ko da im poveruje na lepe oči u te bajke o otetim autobusima, otetim avionima i nuklearnim bombama kućne izrade koje su bile spremljene za Prajd. I na kraju ih pitati po kom ustavu i kom zakonu je oformljen njihov skrnavi biro™ koji je doneo odluku o suspenziji ustava u ime bezbednosti.Avaj...I tu dolazimo do placenickih medija koji uglavnom nemaju ni trunke profesionalne odgovornosti.Paralele sa politickom scenom su veoma izrazene i zato ih takodje treba sankcionisati gde god je to moguce od vlasnika pa do pojedinacnih novinara.
Hella Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 (edited) nije valjda da ste svi imali neka očekivanja od vučića pa ste sad razočarani? pa jebote gde vi živite, u kom ste vi fazonu... Srbljanović: Ovo je zaista nešto što nisam očekivala. Očekivala sam da će prvi potpredsednik Vlade, ako ništa drugo, da pokaže da je veći Evropejac od onih koje je smenio, što je i pokazivao tokom ovih godinu dana. Da će primorati te parapolicijske strukture da ne organizuju nasilnike i napade na LGBT organizacije i da će Parada, kako tako, biti organizovana. Edited September 30, 2013 by Hella
francuski sobar Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Meni i ovo zanimljivo "Osetila sam da je moje mesto tu. Mislila da sam da i ako bude Prajda da ne idem na njega, pošto sam htela da pružim podršku ako on ne može da se održi. To bi bio umiven Prajd, nagodba sa vlašću“, kaže Srbljanović.
belch Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Meni i ovo zanimljivone vidim kako je nagodba sa vlascu ako insistiras da postuju ustav i zakone
boshoku Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 evo zašto prajd mora da se održi. ne zato što neko treba da ima prava, nego je bitan evropski put.dosadan si poput proliva na prvom sastanku sa ribom...jedno je s drugim u kolariću paniću, ne trpaj mlade snage koje ovo čitaju zloduhom matorog cinikanije ni važno, sarkaziraj nadalje...
boshoku Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 a šasti očekivao od tog retardiranog dvojca, s kormilarem u anusu?jbt, kad je čak i maljković onomad vozdizao karleušu na postament ikone, gistro iz kempa, đape i čoban zasigurno pincetama onanišu na stoju
Šumejker-Levi 9 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 U međuvremenu, ministar za nešto priča o prajdu. Hint reči: Uskoro, proteklih dana, različiti nivoi informacija,http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=10&dd=01&nav_category=11&nav_id=759906
Turnbull Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Der Stürmer У ноћи „педербала“ нападнута Вазнесењска црква! Коментар дана У петак вече, када је одржан недозвољени „ноћни прајд“ вандали су срушули капију Вазнесењске Цркве у Београду. Случајност?Београд, 01.10.2013 «У ноћи 27. септембра група непознатих починилаца срушила је једно крило капије на Вазнесењској цркви у Улици кнеза Милоша у Београду». И то је све. Све што су српски медији смели да известе о вандалском скрнављењу једне од најважнијих цркви у главном граду Србије! Храбрији су пренели да је до «инцидента» дошло непосредно пошто је у том крају продефиловало неколико десетина учесника Педербала. И то је најближе што се пришло починиоцима. Јер, МУП и сви други безбедњаци све док су под капом Дачића и Вучића неће смети да кажу шта су и кога су све снимиле десетине безбедносних камера са државних зграда Министраства Финансија, ЕДБ-а, Београђанке, Службеног Гласника...Пошто ништа није украдено, полиција је направила увиђај и рекла да је то дело вандализма. Али, ево шта се све ту ноћ заправо десило и шта из тога произилази:Само неколико сати пре напада на Вазнесењску цркву и дефилеа педера, Београдом се прошетала породична Србија. У породичној шетњи учесника је било тридесет пута више него педера, предводиле су је Двери и после ње ни лист са гране није фалио. Породичне људе – укључујући и мајке са децом - стезао је обруч од више стотина полицајаца и Жандармерије у пуној опреми, са пендрецима и гас маскама. Све је било праћено манипулантским медијским извештајима да су на улицама десничари, навијачи и друге групе које су окарактерисане као опасне и агресивне!Понављамо –после нас ни лист са гране није фалио.Али, после нас су дошли они: разјарена група педера, револтирана што сутра неће гурати своју скарадност под нос нормалних људи. Да ли су маске пале? Дачић и Вучић нису стигли да им их придрже. То више нису била упеглана и насмејана лица младих људи која пред камерама тобоже само траже нека «нормална» права за људе који се «воле». Далеко од контролисаних кадрова режимских европских медија показали су своја права лица.За само сат времена, где су прошли они, остала је разваљена капија цркве! И то цркве! Не зграде Министраства Финансија, не ЕДБ-а, Београђанке, нити Службеног Гласника...Сат времена, њих стотинак. Разваљена црквена капија. Који би биланс био да су имали цело поподне – као што су тражили? Да их је било тридесет пута више, како су планирали, и да их је чувао чопор амбасадора-миротвораца НАТО земаља? После овог биланса, не вреди да питамо Дачића да нађе и казни починиоце – јер МУП има снимке на којима се види ко су, али због Брисела ништа не предузимају. Не вреди да питамо Вучића да нормалне људе заштити од опасних девијаната, јер онда ни Гвидо неће моћи да дође у приватну посету (у службену не може јер његов народ за њега није гласао!). Не можемо да питамо ни Николића – он је колико јуче издао упутства да се крене у организацију следећег педер бала да не би пропао као овогодишњи.Једино што нам остаје је да се они више не питају. Редакција сајта
belch Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) :lolol:btw lažu, ja sam prolazila tuda dok su oni šetali i lično sam videla kako tri lista otpadaju sa breze na uglu palmotićeve i svetogorske Edited October 1, 2013 by funk soul sister
Turnbull Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 (edited) "Ispred izvaljene kapije pronađeni su tragovi biciklističkih guma..." Edited October 1, 2013 by Syme
ficfiric Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Али, после нас су дошли они: разјарена група педера :0.6:
Turnbull Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Ima i bolje. Не вреди да питамо Вучића да нормалне људе заштити од опасних девијаната, јер онда ни Гвидо неће моћи да дође у приватну посету (у службену не може јер његов народ за њега није гласао!).Vidim da se vi iskidaste od smeha, ali meni ovo nije ni najmanje smešno. Ovo su stvarno štrajherovske metode i rečnik.
Recommended Posts