Caligula Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Meni uvek pada na pamet (kad mi se to kaze, a to je veoma cesto) da sam vise godina proziveo u Srbiji nego vecina forumasa koji odande nikad nisu izasli. Ali, nisam kvalifikovan, nekako. Whatever.Ziveo si ali sredinom prosloga veka
Indy Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) Ma da. EDIT. Kad si se vec javio, odlicno - ti si upravo olicenje problema. :D Posto ne znam likove iz nekakve Farme, posto ne znam ko s kime ima kakve nerasciscene racune, ko je koga zajebo na srpskom twitteru i tome sl, to znaci da su moja zapazanja o globalnim drustvenim zakonomernostima off topic na temama o Srbiji (a to su ovde sve teme). Edited September 29, 2013 by Indy
Caligula Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) Farma (koju ne gledam) i VB nisu isto, a twiter ne pratim, jos manje zutu stampu, za srpski sport sam cuo ali ne znam sta je. Tako da ako ti zivis po Australijama smatraj da ja boravim po vulkanima Venere, barem kada je srpska zuta stvarnost u pitanju. Edited September 29, 2013 by CowBoy
giuseppe Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Rekoh li ja da do kraja vikenda Prajd neće više ni biti tema... Al evo jednog dobrog današnjeg teksta, pero mi zvuči poznato:Hrkljuš
mlatko Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) Rekoh li ja da do kraja vikenda Prajd neće više ni biti tema... Al evo jednog dobrog današnjeg teksta, pero mi zvuči poznato:Hrkljuš Edited September 29, 2013 by mlatko
Takeshi Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 ne mogu da pronadjem online, u danasnjim "novostima", trebjesanin proglasava prajd "mahanjem crvenom zastavom" i provokacijom, otprilike "jer je seksualnost nesto cime se ne paradira", sve usput objasnjavajuci kako bi on voleo paradu ali nisu sada uslovi... pa u sred intervjua ide pitanje novinara "da li vi setate" a on odgovara "po kalemegdanu, sa protestnim sam zavrsio devedesetih" :blink:jeb'o ga frojd.
bokki Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Žarko Trebješanin: Parada je mahanje crvenom maramom
Muwan Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Rekoh li ja da do kraja vikenda Prajd neće više ni biti tema... Al evo jednog dobrog današnjeg teksta, pero mi zvuči poznato:Hrkljuš U, bre. Neočekivano i ubitačno dobar tekst. Hvala za link.
Takeshi Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Žarko Trebješanin: Parada je mahanje crvenom maramome to. tupan dana.
Turnbull Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 +1000Što reče Gagorder, Dveri me više i ne nerviraju, what you see is what you get, ali ljige poput ovog dvorskog psihijatra, bljuc.
Agni Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) Žarko Trebješanin: Parada je mahanje crvenom maramomJel ima uopste normalnih psihijatara/psihologa u Srbiji? Ovi sto se pojavljuju u medijima, sve kreten do kretena. Edited September 29, 2013 by Radagast
Turnbull Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Sad pročitah ceo intervju. Ono je neopisiva gadost.
Jozef K. Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Jel ima uopste normalnih psihijatara/psihologa u Srbiji? Ovi sto se pojavljuju u medijima, sve kreten do kretena.Na prvu, čini mi se da je ista slika i sa sociolozima.
harper lee Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Žarko Trebješanin: Parada je mahanje crvenom maramomCrni Zare, ala se ti nalupeta za medalju.
harper lee Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Jel ima uopste normalnih psihijatara/psihologa u Srbiji? Ovi sto se pojavljuju u medijima, sve kreten do kretena.Naravno da ima vrhunskih psihologa, samo sto im ne pada na pamet da gube vreme po televizijama. To je zabran za vecite Milivojevice, Trebjesanine, Marice i slicne likove koji su od ozbiljne struke odavno odustali.
Recommended Posts