Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Cenim da nije primitivizam kad se Srbija sada vec decenijama izdrzava iz doznaka, pomoci i kredita spolja koje opet placaju i ti gastarbajteri.Nije lose da se ipak podsetimo da bi se bez te dve stavke Srbija kao drustvo i kao drzava odavno raspala a ljudi umirali od gladi.Vaistinu primitivizam.
:lolol:Kao sto rekoh - tipicni gastarbajterski primitivizam. Da ja ne saljem pare mami i tati da naprave najvecu kucu u selu, celo selo bi odnele poplave.Hajde, idi u setnju, sa sve svojim doznakama bez kojih bismo svi ovde poumirali od gladi.
Posted

Ovo je bila istorijska šansa da se napokon obračunamo sa siledžijskim grupama i da masa onih koji godinama drže ljude u strahu na utakmicama, splavovima, po školama i mnogim drugim mestima napokon završi iza brave. Napokon bismo imali mirniju i zdraviju situaciju. Ovako, zbog neobjašnjive bolećivosti našeg državnog vrha dugo će nas zbog naci vucibatina boleti glava. Mogle su se u toku noći privesti glavešine, u toku dana ko još pokuša nešto i nebi bilo nikakve krvi i ostalog što su nasilnici priželjkivali.Ovo je definitivno zemlja propuštenih šansi.

Posted (edited)
Ovo je sad već vrlo bezobrazno. Nisam govorio o tome šta si činio ili nisi činio u životu kao što si ti o meni, nego sam govorio samo o stavu koji si iznio u diskusiji:Znajući tvoje pisanje ovdje siguran sam da to činiš iz gluposti, a ne iz zle namjere. Ali glupost ne opravdava bezobrazluk. Upućujem osudu ovakvog tvog istupanja najoštrijim mogućim riječima.
mogao si komotno da mi napises i da sam neonacista kada si bio onako ljubazan pa me svrstao u red ljudi zbog kojih bi, da se oni pitaju, gradjanska prava bila na nivou saudi arabije. tvoja vestina je da uvredis coveka na, komicno zvuci, kulturan nacin. dakle ponovo i ja da kvotujem kada si ti kvotovao tvoj iskaz:
Da su ljudi koji su nam omogućili pomenuta samorazumljiva prava razmišljali poput vas dvojice, još bismo u Evropi živjeli u saudijskoarabijskom stanju sloboda.
necu da trazim odgovor, a kako pontijak to razmislja o samorazumljivim pravima te bi njegovo razmisljanje bilo sasvim prihvaceno u saudi arabiji, kakav je to pontijak gradjanin kada bi samorazumljiva prava bila na nivou saudi arabije da se sve desavalo na pontijakov nacin delovanja, kako on to zivi i sta cini u zivotu, koju politicku opciju zastupa itd? sta si ocekivao, da cu da se ljubazno nasmesim i diskretno obrisem tu verbalnu slajmaru koju si mi bez zvuka i kulturno bacio u lice i da necu odgovoriti? nisi valjda ocekivao da cu da ti upucujem slajmare na tvoj diskretni, kulturni, europski nacin? nekako mi je gradjanski postenije da nivo pljuvanja ucinim malo ociglednijim ne ocekujuci da ce bas svi da shvate kako je to pocelo i zasto tako odgovaram, mada mislim da si ti odlicno shvatio moj nacin odgovora samim tim sto se toliko gicas i po drugi put izrazavas svoje ogorcenjevidis, ja ne znam bas tvoje pisanje ovde ali ovo o gluposti, sta da ti kazem, to si ti i tvoje je pravo da mislis o meni kao glupaku pa i da napises to. blago tebi kada imas takvo samopouzdanje i ljubav prema sebi pa komotno odredis ko je glup a ko nije. da ti olaksam dilemu i tebi i eventualno mod timu: namerno sam ti otpisao kako jesam i svakako da namera nije bila prijateljska jer slajmaru o zatucanom tipu na nivou saud dinastije bas eto nisam zeleo da ocutim, tako da je namera bila pomalo zla, da dobijes slican ugodjaj kao i ja kada sam procitao tvoju karakterizaciju pontijaka kao gradjanina i sumornu viziju izgleda evrope da se pontijak i slicni pitaju o gradjanskim pravima.upucujes osudu mog istupanja ovde na temi ili u formi reporta? ne pitam zbog sebe nego zbog ostalih citalaca foruma jer se bas na tim detaljima vodila jedna ruzna diskusija na tvoj racun pa cisto da ne dajes i tom recenicom povod onima koji su te sto uvijeno sto neuvijeno pljuvali na toj temi :) Edited by Pontijak
Posted (edited)

^^Nemo Nešo se nervoziraš, biće dogodine u isto vreme još jedna ista takva šansa. And guess what...

Edited by giuseppe
Posted
Zasto me ovo ne cudi? :lolol:Nekad su takvi kao ti dolazili u sumadijska sela u zlatnim meckama sa nemackim tablicama, sad "glasno i nemilosrdno podsecaju" seljane kakvi su luzeri. Tipicni gastarbajterski primitivizam iz kategorije "Martin u Bec, Martin iz Beca".
Ja nisam ni znao da je Anduril gastos. Komentar ti je bez veze.
Posted
Tekst je neopevano sranje.Sent from my iPad using Tapatalk HD
najebao je marcelo. procitah tekst i ne dao bog da se on pita sta sa marcelom u beogradu, odmah bi dzentrifikovao™ beograd od paracinskog provincijalca :D
Posted
Jer iskreno, šta je danas seljačkije, otrcanije i gubitničkije od toga da ti, u nekom XXI veku - sediš kući iznad svog blokčeta i jadaš se, čudiš i frapiraš nad time što ljudi izlaze, drogiraju se, voze kola, idu u solarijum, piju kafe, što ribe izbacuju sise (jel treba da ih ne izbacuju?), što ljudi hoće da se obuku dobro da bi dobro izgledali itd ? Da li ima nešto što je u svojoj suštini anti-gradskije od toga ?
dizel strikes back. :lol:
Posted
:lolol:Kao sto rekoh - tipicni gastarbajterski primitivizam. Da ja ne saljem pare mami i tati da naprave najvecu kucu u selu, celo selo bi odnele poplave.Hajde, idi u setnju, sa sve svojim doznakama bez kojih bismo svi ovde poumirali od gladi.
Ostavi se tvojih uobicajenih RL spekulacija koje obicno zacinis na kraju kafanskim uvredama i teranjem sa topika/foruma.Ne moras svaki put da potvrdjujes da obrazovanje i pismenost ocigledno nisu jedina brana primitivizmu.
Posted
dizel strikes back. :lol:
'Pravo u centar!'Sent from my iPad using Tapatalk HD
Posted

Evo ono od pre neki dan, neko je pitao hoce li biti snimka.

">

Posted
Ne bi svi, samo ona četvrtina koja živi od toga. Ostaju još dve četvrtine koe žive od kredita, i četvrtina koa nešto radi, proizvodi, leči, izvozi.
Posted

Vezano za poređenje crnaca u Americi tokom pedesetih i šezdesetih, i gejeva u Srbiji danas, moj je utisak da poređenje ima smisla. Sinoć sam se pridružio povorci kod ugla Krunske i Kneza Miloša i pešačio do Skupštine, nisam stigao na početak. I pre ulaska u povorku i nakon izlaska iz nje (čim se stiglo do Skupštine), minglovao sam se sa protivnicima skupa. Odnosno, šetao se od jedne do druge grupe.Ljudi, ti povici, poklici, fizionomije, pa to je isto ono što se 1957. videlo u Arkanzasu kada je Elizabeth Eckford koračala ka univerzitetu. To je ta slika.

Posted

Mislim da bi dobar pristup bio recimo da se tzv. ministru unutrasnjih poslova/premijeru kao i njegovim saradnicima uskrati gostoprimstvo na zapadu jer ne mogu da mu garantuju bezbednost.

Posted

kako ti mastas o novim sankcijama na bilo koji nacin, cisto da malo uzivas i podsetis se mladosti :D