Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Ovo sa Prajdom je pre svega jedan veliki fejl DSa...da je parada odrzana svake godine pod DSovom vlascu, prve dve godine bi bilo veliko sranje (kao sto je bilo prvi put), trece malo manje sranje a cetvrte bi broj huligana koji pravi "kontramiting" spao na 20ak, i danas tj. sutra bi se odrzala parada bez da iko to mnogo i primeti. Svakog cuda 3 dana dosta, ne kapiram kako to ne kapiraju...ili ih jednostavno samo boli ona stvar.
apsolutno. možda i nepravedno, ali ja sam i dalje najviše ljut na DS i na propuštene šanse da normalizuju ovu zemlju
Posted

Ovo sa Prajdom se pretvara u Hagijadu II. Znamo da mora, znamo da treba, ali umesto da zavrsimo u roku od 2 godine i da to posle bude totalni non-issue, to se razvlaci i odugovlaci i od toga se pravi dugogodisnja agonija.

Posted
pa dobro, sad ih nema 20ak al ih ima stotinjak
nije problem 100 dveraša već 10000 navijača koji bi sutra napravili haos kao pre par godina, nemamo mi dovoljno policajaca za 100% kontrolu, većina nindža kornjača nisu specijalci već obični policajci koje dovuku iz pola srbije svaki put kada se igra derbi ili sa susjedima, oni nisu obučeni za ovakve situacije, a najviše mrze derbi kada moraju da stoje pola dana sa opremom od 30 kila na sebi...
Posted (edited)

nije baš da branim ds, ljut sam vazda na njih, ali nije toliko do njihbezbedonosne strukture su se menjale poslednjih 10 godina+ samo prirodno, tj odumiranjemtako da je fail što se njima nisu bavili, ne samo zbog ljubav je ljudsko pravo, jebeš ljubav od ljubavi se ne živiEDIT ma koji bre navijači, navijači navijaju, nema ovo veze sa navijačima

Edited by Zugurosh
Posted

Pa zato sto smo kurac od drzave, odnosno drzave nema. Umesto nje, tu su Vucic, Dacic i ostali pregaoci.

Posted (edited)

Države ime. Demokratske kontrole i odgovornosti nema.

Edited by Syme
Posted (edited)

nije valjda da ste svi imali neka očekivanja od vučića pa ste sad razočarani? pa jebote gde vi živite, u kom ste vi fazonu...

Edited by Hella
Posted
Ovo sa Prajdom se pretvara u Hagijadu II. Znamo da mora, znamo da treba, ali umesto da zavrsimo u roku od 2 godine i da to posle bude totalni non-issue, to se razvlaci i odugovlaci i od toga se pravi dugogodisnja agonija.
Apsolutno. Opet podsećam na primer Zagreba, u kome je to sad potpuni, ali potpuni non-issue, samo zato što je drćžava bila odlučna u nameri da ne odstupi. Menjale su se vlade, Prajd se održava, i eto ti sad - 15000 ljudi!
Posted
nije problem 100 dveraša već 10000 navijača koji bi sutra napravili haos kao pre par godina, nemamo mi dovoljno policajaca za 100% kontrolu, većina nindža kornjača nisu specijalci već obični policajci koje dovuku iz pola srbije svaki put kada se igra derbi ili sa susjedima, oni nisu obučeni za ovakve situacije, a najviše mrze derbi kada moraju da stoje pola dana sa opremom od 30 kila na sebi...
U redu, neka bude da si u pravu. TO znači da je pred državnim organima (na čijem su čelu ljudi koji su danas odlučili da prajda neće biti) da, svako u domenu svog rada, uradi šta treba da sledeće godine ne postoji razlog za ovakvu bezbednosnu procenu odnosno ovakvo glasanje. Nautilus (?) je lepo rekao - iz godine u godinu ista bezbednosna procena i jebeno se ništa ne uradi nakon toga. Inače, treba imati u vidu da Dačićevo ministarstvo odbija da postupi po Šabićevom rešenju da javnosti stavi na uvid bezbednosnu procenu o Prajdu iz 2011. Šabić sada ima na raspolaganju opciju da se obrati vladi (Dačiću) da obezbedi izvršenje rešenja. Koja smo mi rupa od države, nemam reči.
Posted
kako znaš?ozbiljno pitam.
Pa videli smo je danas na delu.
Posted
ne moraju nindza kornjace da se jure sa njih 10k. postoji valjda neka taktika, oprema i sto drugih stvaripomocu kojih se ti maloumnici mogu staviti pod kontrolu.hrvati su mogli njihove divljake ishendlovati, a nasi ne mogu. trt!ako su zadrigli sefovi bezbendosnih sluzbi nesposobni da izrade i sprovedu plan kako bi se to ostvarilo, od ponedeljka bi trebali da traze novi posao.
Posted (edited)
... a najviše mrze derbi kada moraju da stoje pola dana sa opremom od 30 kila na sebi...
ko ih jebe. što nisu učili školu? Edited by garcia
Posted

Dveri su mnogo opasnije od navijača, jer bagri daju respectable, porodični front. Pazi, pobeda porodične Srbije! Izvojevana zajvaljujući huliganskim narko-klanovima. Pa da, porodica pre svega, što rek'o Don Korleone.

Posted

missim, kao da je drzava bas htela da obezbedi prajd, ali eto nije se moglo zbog huligana. nije nego. problem je sto ne postoji ni bazicna politicka volja, sto suvise njih misli da homoseksualizam™ nije normalan. nabijem ih na kisobran.