Hella Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 ej, ljudi, super vesti, biće prajda!šalim se, neće. :smoris:
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 jao vidte ovo. je l bilo?Београдски „Инцест траума центар” у потпуности је контролисан од лезбејки. ... Које су последице те лезбејске пропаганде? Одговор на то питање зависи од угла гледања. Један од њих је стање брака. Узимајући у обзир да се код нас сваке године смањује број склопљених бракова, a повећава број развода чини се да послови лезбејских психолошкиња не иду лоше. Па, девојке нагрните једна на другу јер вам то саветују ваше „стручњакиње за душу”. Potcenjuješ me <_<
gagorder Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Potcenjuješ me <_<pa mislila sam da je možda negde bilo. vredi ponoviti ;)ko je taj tip inače?
Hella Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 wow, mudrače.mudriji sam od onih koji su se nadali da ih vesna pešić nije zajebala.
kobni zelaya Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 jao vidte ovo. je l bilo?Београдски „Инцест траума центар” у потпуности је контролисан од лезбејки. ... Које су последице те лезбејске пропаганде? Одговор на то питање зависи од угла гледања. Један од њих је стање брака. Узимајући у обзир да се код нас сваке године смањује број склопљених бракова, a повећава број развода чини се да послови лезбејских психолошкиња не иду лоше. Па, девојке нагрните једна на другу јер вам то саветују ваше „стручњакиње за душу”. Jbt. ovo je već uredno javno pozivanje na linč. Uh, teška su vremena pred nama...
pacey defender Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ko je sve odlučivaoU proširenom sastavu Biro za koordinaciju bezbednostnih službi koji je odlučio da se ne održi Parada ponosa ali i da se zabrane svi skupovi zakazani za subotu bilo je 12 članova:... Kako nešto što se zove Biro za koordinaciju bezbednosnih službi može da oduči kakvo će biti rešenje MUPa- povodom prijave skupa?Da li nešto propuštam? Neki zakon koji uređuje oblast rada ovog Biroa? Kakvo je ovo telo, uopšte?U sastavu biroa su savetnici predsednika i premijera, dakle, osobe koje nemaju nikakav politički legitimitet da učestvuju u donošenju ovakve odluke. Rodoljub Milović - načelnik UKP-a, Veselin Milić - šef beogradske policije, Milorad Veljović - direktor policije,Dragan Marković - zamenik direktora BIA, Milorad Simić - savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Ivica Tončev - savetnik premijera Srbije, Svetko Kovač - šef VBA, Dragan Vladisavljević -šef VOA, Zagorka Dolovac -republički javni tužilac, Miljko Radisavljević - specijalni tužilac za organizvani kriminal,Nikola Selaković - ministar pravde i Aleksandar Vučić -prvi potpredsednik vlade i šef Biroa.
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 meni je najače što se udbaši kao nadglasavaju, veoma demokratski :0.6: Dačić: Parada ponosa zabranjena zbog bezbednostiIvana Mastilović Jasnić, Agencije | 27. 09. 2013. - 16:52h 20:29h | Komentara: 440Kako "Blic" nezvanično saznaje, na sednica Biroa za koordinaciju službe bezbednosti jednoglasno je odlučeno da Parade ponosa neće biti.Na proširenoj sednici, na osnovu bezbednosnih procena, u početku je šest članova za, a šest protiv održavanja Parade ponosa. Sednica je počelanešto malo posle 16 sati i upravo je završena. Čekalo se da premijer Srbije Ivica Dačić prekine posetu Grčkoj i dođe na sastanak.Bold moj.
teacher Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Dakle neko je digao ruku suprotno PPV?Sent from my iPad using Tapatalk HD
belch Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 zaustavili su mi trolu oko pola 7, i bilo ih je stotinjaksad sam prošla pored, ispred vlade ni u kneza miloša nema nikog, manjež je opkoljen pandurima, a ispred skca njih (najviše) stotinjak stoji i zajedno sa nekim popom peva himnu svetom savi i ostale produhovljene numere. i od njih da nas panduri štite? sigurna sam da besnih autovanih pedera samo u beogradu ima pet puta više.iscepala sam svaki dveraški plakat i odbrana nalepnicu na koju sam naišla od fontane do skca. ne osećam se ništa boljei mislim da svejedno odem sutra ujutru u manjež. fuck them.
Joshua Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nisu to baš identične stvari jer po održavanje Prajda i ovde i u Zagrebu najveću pretnju predstavljaju ''samo'' organizovane navijačke grupe sa kojima se država Srbija ne bori ostala 364 dana u godini. država srbija ih ta ostala 364 dana u godini organizuje. grupe su versatilne, biće na polzu.Београдски „Инцест траума центар” у потпуности је контролисан од лезбејки. ... Које су последице те лезбејске пропаганде? Одговор на то питање зависи од угла гледања. Један од њих је стање брака. Узимајући у обзир да се код нас сваке године смањује број склопљених бракова, a повећава број развода чини се да послови лезбејских психолошкиња не иду лоше. Па, девојке нагрните једна на другу јер вам то саветују ваше „стручњакиње за душу”."lezbejska propaganda". pa jebote!popizdela sam najstrašnije po milioniti put.ja najiskrenije i eliti i dverskim talibanima i ovakvim teoretičarima želim sve najgore i to do te mere da se lepo uplašim sebe kad se uhvatim u takvom razmišljanju.ološ zadrti i pogani.
Lezilebovich Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Dakle neko je digao ruku suprotno PPV?Sent from my iPad using Tapatalk HDnaravno da nije, nego je ovako zgodno da svako može na odgovarajućem mestu da kaže da je bio za, ali da je nadglasan Edited September 27, 2013 by Lezilebovich
hazard Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ovo sa Prajdom je pre svega jedan veliki fejl DSa...da je parada odrzana svake godine pod DSovom vlascu, prve dve godine bi bilo veliko sranje (kao sto je bilo prvi put), trece malo manje sranje a cetvrte bi broj huligana koji pravi "kontramiting" spao na 20ak, i danas tj. sutra bi se odrzala parada bez da iko to mnogo i primeti. Svakog cuda 3 dana dosta, ne kapiram kako to ne kapiraju...ili ih jednostavno samo boli ona stvar.
Turnbull Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Pristalice Dveri se razilaze nakon odluke BiroaTanjug | 27. 09. 2013. - 18:15h 20:42h | Komentara: 16Pristalice pokreta Dveri, koji su večeras na oko sat vremena blokirali saobraćaj na raskrsnici ulica Srpskih vladara i Kneza Miloša, počeli su da se razilaze posle odluke Biroa za koordinaciju službi bezbednosti da se Parada ponosa sutra ne održi.Prema rečima člana starešinstva Dveri Boška Obradovića, pristalice ''Dveri'' nameravale su da ostanu na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Srpskih vladara da je Biro za koordinaciju službi bezbednosti doneo odluku da se parada održi.Kako je odluka da se prajd ne održi pristalice ''Dveri'' su počele da se razilaze.Taj pokret se večeras oglasio i saopštenjem u kome je pozdravio odluku Biroa i ocenio da "sprečavanje gej parade prvi korak u odbrani porodičnih vrednosti".Oni su ponovili i stav da bi po uzoru na rusko zakonodavstvo, trebalo usvojiti zakon o zabrani propagande homoseksualizma.Večeras je i grupa od oko 50-ak građana blokirala saobraćaj ispred doma Vukove zadužbine pevajući crkvene pesme.Oni su nosili ikone, krstove i anti gej transparente.Biro za koordinaciju službi bezbednosti koji je danas zasedao više od tri sata odlučio je da Parada ponosa sutra neće biti.Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras za RTS da je takva odluka doneta pre svega iz bezbednosnih razloga i dodao da će biti zabranjeni svi skupovi koji su bili zakazani za sutra.On je dodao da će njihov protest ispred vlade biti održan jer je to, kako je rekao, anti-porodična vlade, koja nastavlja politiku protiv porodice i nastavlja trudnicama da oduzima 35 odsto od plate kada ostanu na trudničkom bolovanju."Dveri su protiv toga. Dobili smo podršku Svetskog kongresa porodica, najvažnije svetske organizacije za zaštitu porodičnih vrednosti, naši gosti su lideri tog kongresa iz Francuske, Rusije i Amerike, i to je dokaz da borba koju Dveri vode u Srbiji godinama je zapravo borba koju vode i svi drugi narodi u zaštiti svojih porodica", rekao je Obradović.Dveri, dodao je, neće popustiti u borbi za porodične vrednosti, makar ona morala da se vodi na ulici."Mi ne ulazimo u to šta će raditi policija i uopšte nas ne interesuje šta će biti sa peder-balom. Nas interesuje da mi budemo na ulicama Beograda, da kao porodični ljudi iskažemo svoj stav, da kažemo da nam je dosta tog ponižavanja i vređanja svega tradicionalnog i svih naših vrednosti", poručio je Obradović.On je dodao da Dveri ne dozvoljavaju da im neko nameće "tuđi porodični moral i promoviše deci nešto što je nama neprihvatljivo"."Ako treba bićemo i na ulicama, zato smo na ulici danas, i bićemo na ulici i sutra, i nastavljamo sa našom velikom kampanjom 'Porodica na prvom mestu'", rekao je Obradović.Dveri su danas u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu organizovale manifestaciju "Porodična ulica", koja je počela nešto posle 17 sati i gde je nekoliko "šumskih vila" animiralo okupljene mališane, klovnovi su delili figurice napravljene od balona, dok je s razglasa puštana muzika za decu. Edited September 27, 2013 by Syme
belch Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 pa dobro, sad ih nema 20ak al ih ima stotinjak
Recommended Posts