Jump to content

Beograd Prajd

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda? 169 members have voted

1. 1. Zaista, da li će?

• Prajd će biti zabranjen/otkazan
      80
    • Prajd će biti održan
      89

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 27. 9. 2013. at 17:49, Syme said:
Uspeh je ovo. Počelo se kao u Beogradu, par stotina učesnika, par hiljada policajaca, ogromni protesti i neredi, završilo se sa 15000 učesnika sasvim bezbednog Prajda. Može se, dakle, ali se mora biti istrajan i uporan.
Treba da se odrzi sa makar 100 ljudi i 10 soma policajaca..Ali da oni koji prave picvajz odmah budu uhapseni i da ih zaista osude na neke ozbiljne kazne..i da se ne sazale na "nasu decu" posle par meseci, da ne popuste pod naletima medija i raznoraznih grupa..Pa kad mombrilima ortaci budu jos uvek na robiji zbog proslogodisnjeg prajda, videces kakva ce reakcija da bude na ovogodisnji ili neki naredni.
  • Replies 8k
  • Views 655.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

ovo hendlovanje situacije je so radikalski da to prosto izbija iz svakog gesta koji su izrekli i načinili povodom prajda, pa dovoljno je bilo videti hilovu izjavu od pre neki dan i onda je bilo valjda

• Prajd bi trebao da bude velika žurka i proslava povodom imanja prava. Kod nas ta prava nikad nisu ostvarena i sad smo se našli u medjukoraku, kako to da parada ponosa prolazi bez incidenata 10 godina

Posted Images

On 27. 9. 2013. at 17:52, Syme said:
državnog aparata.
aj u pet banke da je aparat pokvaren?

ma ne bih da širim tu diskusiju, samo hoću da kažem da monopol sile nije negde drugde (a država slaba) nego je monopol sile tu gde treba da bude i on deluje, samo ne otvoreno, nego kroz paradržavnu strukturu.

Govnari su otišli taman kad sam stigao na lice mesta... Slučajnost?Sent from my iPad using Tapatalk HD

dok sam ja pisala, vi ste se manje-više složili, tako da - da :D

ma ce odrzimonegde, nako bez pompeti si gay?!, cigan?!, hrvat?! programer?!, inzinjer?!

On 27. 9. 2013. at 17:54, gagorder said:
ma ne bih da širim tu diskusiju, samo hoću da kažem da monopol sile nije negde drugde (a država slaba) nego je monopol sile tu gde treba da bude i on deluje, samo ne otvoreno, nego kroz paradržavnu strukturu.
Tačno tako, slažemo se do u reč.Ovo je poraz države kao ustavne demokratije, a ne države kao monopola sile.
  On 27. 9. 2013. at 17:54, teacher said:
Govnari su otišli taman kad sam stigao na lice mesta... Slučajnost?
bio si na licinom mestu?totalno neodgovorno, ali moze se razumeti
  On 27. 9. 2013. at 17:55, gagorder said:
dok sam ja pisala, vi ste se manje-više složili, tako da - da :D
A pošto Kim verovatno nana Irmu i tapše je po leđima da bljucne, onda evo reference koju bi ti on verovatno dao.
Reveal hidden contents

Kretenska drzava i kraj price

Ja sve nesto mislim da su ovi "sve zabranili", ali da ce se prajd ipak odrzati.

nadam se jednom golemom europejskom penisu od datuma.cisto da alek i dacek imaju s cime da se igraju u narednom periodu.

Krenuo neki spin, kako je Dačić insistirao na neodržavanju, kontra PPV-u. Ne volim nikakve teorije, čisto da prenesem.Sve ste već napisali.

On 27. 9. 2013. at 18:17, hattori said:
nadam se jednom golemom europejskom penisu od datuma.cisto da alek i dacek imaju s cime da se igraju u narednom periodu.
+pas mater seljačku
  On 27. 9. 2013. at 17:49, Syme said:
Uspeh je ovo. Počelo se kao u Beogradu, par stotina učesnika, par hiljada policajaca, ogromni protesti i neredi, završilo se sa 15000 učesnika sasvim bezbednog Prajda. Može se, dakle, ali se mora biti istrajan i uporan.
Stvar opšte klime, nije Hrvatska se bavila samo Prajdom već je pooštrila i zakone protiv huligana na primer, tako da je Time Crisis u pravu.