Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Sve i da se sutra odrzava, po cemu bi se merio uspeh setnje? Po tome sto je odrzana ili...?? Jer meni nikako ne lici na uspeh sve da je i odrzana pri raciju 6.5 pandura na jednog ucesnika.Ili bi se uspehom nazvalo, recimo, da sledece godine taj racio iznosi 4 : 1 pa sve sto je nizi iz godine u godinu onda mi kazemo da smo jedno toleranto drustvo jer ne mobilisemo boga oca pandura da ekipica™ napravi djir oko Manjeza

Posted
Vertere, Veco, Vučić nam dao Prajd! Pa gde si, Verterčiću?
Ne gresi dusu..siguran sam da je Alek najvise zagovarao odrzavanje..Ovako ce morati mnogo da se zapira pred svojim nemackim prijateljima.
Posted

bila ja i napolju, zato mi toliko stalo da toga bude i ovde.

Posted
Verujem, zaista, ali kako da ti kažem, šta to koga boli kurac.Inače, fašističke barabe su obrisale poziv na osvajanje grada. U roku od pet minuta.
Спречавање геј параде је први корак у одбрани породичних вредности, а следећи је трајна забрана педер балова кроз закон о забрани пропаганде хомосексуализма.Београд, 27.09.2013Покрет Двери и цела породична Србија данас су спречили да се у српској престоници одржи педер бал! Изборили смо велику победу над геј члобистима и вратили породично лице Београду!Међутим, Покрет Двери упозорава да је ово само први корак у одбрани Србије и њених породица од хомосексуалне идеологије.Српске породице морају трајно бити заштићене и зато се Двери залажу да се и у нашој земљи, по угледу на руско законодавство, усвоји закон о забрани пропаганде хомосексуализма.
Posted
Sve i da se sutra odrzava, po cemu bi se merio uspeh setnje? Po tome sto je odrzana ili...?? Jer meni nikako ne lici na uspeh sve da je i odrzana pri raciju 6.5 pandura na jednog ucesnika.Ili bi se uspehom nazvalo, recimo, da sledece godine taj racio iznosi 4 : 1 pa sve sto je nizi iz godine u godinu onda mi kazemo da smo jedno toleranto drustvo jer ne mobilisemo boga oca pandura da ekipica™ napravi djir oko Manjeza
Uspeh će biti kad se održi uz normalno obezbeđenje/redare kao i svaki drugi skup od 1000+ učesnika, ali to verovatno neće biti u narednih 10-20 godina. Čudi me da uopše još neko ima elana da i dalje pokušava.
Posted

bio daci kod ovog mlitavog mlohavca (karakterna osobina) jelica na rts-u, izdeklamovao gomilu praznih prica zakljucivsi da je od ustava i zakona vaznija bezbednost. ovaj uplaseni mlohavac se zahvalilo, bez ikakvog potpitanja koje proizilazi iz ove opasne teze.

Posted (edited)

danas nešto iza pola 6 ušetam u to kod početka knez mihajlove. prvo što je bilo ljudi za mrvu više nego inače u tom delu kneza (možda ih se skupilo krdo do pola sedam, ne znam), a drugo - i to me je užasno iznerviralo, mada se inače temom prajda ne bavim previše - tamo se opušteno tvrdi da je homoseksualizam ideologija.pobesnela sam.ono, stvarno sam popizdela.sve mi se skupilo u jednu tačku - i zatucavanje zatucanih, i čerupanje i korupcija i jebena govnjiva kaljuga u koju naguraju sve što bi da živi, diše i stvara.ma ne da treba da se održi prajd, nego jebeno treba da se održava jednom nedeljno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by PointTaken
Posted
Uspeh će biti kad se održi uz normalno obezbeđenje/redare kao i svaki drugi skup od 1000+ učesnika, ali to verovatno neće biti u narednih 10-20 godina. Čudi me da uopše još neko ima elana da i dalje pokušava.
Uspeh je ovo. Počelo se kao u Beogradu, par stotina učesnika, par hiljada policajaca, ogromni protesti i neredi, završilo se sa 15000 učesnika sasvim bezbednog Prajda. Može se, dakle, ali se mora biti istrajan i uporan.
Posted

Ne ne ne..to nikako nije govno..uprkos tome sto smrdi i ogavno izgleda..to se samo neko posrao

"Ovo nije poraz pred huliganima"IZVOR: B92, RTSBeograd -- Policijska stanica donosi rešenje o zabrani svih skupova koji su planirani za sutrašnji dan, rekao je Dačić.
Posted
I priznaju da neko sem države ima monopol sile, što je fundamentalni problem.
ja sam to nekada mislila. onda mi je palo na pamet da je za tu tezu potrebno prvo da pretpostaviš da bi država htela nešto drugo, umesto onoga što se dešava, ali pošto nema monopol sile, onda ona to ne može da sprovede.
Posted

Pa čuj, zašto s zamerati fašističkoj bari, kad ći ti sutra trebati da sjebavaju proteste sirotinje, nezaooslenih i otpuštenih. Golden Dawn Rising.

Posted
ja sam to nekada mislila. onda mi je palo na pamet da je za tu tezu potrebno prvo da pretpostaviš da bi država htela nešto drugo, umesto onoga što se dešava, ali pošto nema monopol sile, onda ona to ne može da sprovede.
Odlično primećeno. Fašistička bagra nije protivnik, već suplement državnog aparata.