Turnbull Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 (edited) Kakav bre sistem vrednosti, Vertere. General public se plaši parade jer misli da će pederi da se jebu na ulici dok deca gledaju, a ne zbog nekakvog sistema vrednosti. Smisao spota je da im pokaže da će to biti najobičniji skup i da nema razloga za strah. Edited September 19, 2013 by Syme
Verterdegete Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Kakav bre sistem vrednosti, Vertere. General public se plaši parade jer misli da će pederi da se jebu na ulici dok deca gledaju, a ne zbog nekakvog sistema vrednosti. Smisao spota je da im pokaže da će to biti najobičniji skup i da nema razloga za strah.E vidis, upravo zbog toga u promotivnom spotu ne smes da kazes da posle prvog mirno odrzanog prajda sledece godine dolazi karnevaltm.
Turnbull Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Da, jer ako Srbin nešto mrzi, onda su to karnevali i fešte.
kgmr Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 ali ova riba koja je potpisana kao anja radović (organizacija poveorke) se ne zove anja radović, ne zove se ni slično. pr prajda.@syme: volim ja da polemišem. ne znam, ali volim. to je kao kuvanje.elem, u racionalno-emotivno-bihejvioralnoj terapiji (spada u kognitivne psihoterapije) ima ta tehnika advocatus diaboli, i u suštini je fora da nađeš (klijent ili terapeut) argumente za suprotan stav, mišljenje, ponašanje. dakle, fora je da se zalažeš za stav koji nije nužno tvoj.mene brine sanda, ali joj se i radujem , nastojaću da odem. sva pitanja koja pominješ (opsednutost definicijama :P) su realno otvorena ovde, i da, treba ih zatvoriti, i meni se čini da je zbrkano postavljena tema, ali optimistični različak u meni se nada da će prava strana pobediti.mišljenje iz okruženja: nek se jebe prajd, kad budu šetali protiv patrijarhalnog obrasca i kad budu šetali da i žene imaju pravo na grindr
copkillah Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Preneo sam "Anji Radović" da mislim da je Karleuša bila težak zajeb, kod velike većina ona izaziva nagon za povraćanje (u najblažem slučaju), plus što im zaista nije bio potreban lažni borac za ljudska prava. No dobro, ostalo je više nego korektno.
DarkAttraktor Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 na potezu od doma zdravlja vozdovac do stanice 26-ice u krusevackoj startovale su me 3 (slovima: tri) aktivistice 1389. idu i pitaju ljude dal su sa vozdovca, da se upisu u neki njihov tefter, kao i da prenesu the good word o njihovom hejtmongerskom pokretu. pretpostavljam da pojacavaju prisustvo u medijima zbog predstojece parade.nazvao sam ih anticivilizacijskim elementom u srpskoj politici i produzio dalje. sad mi malo krivo sto im se nisam jos usro u zivot.
Lezilebovich Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 nazvao sam ih anticivilizacijskim elementom u srpskoj politici i produzio dalje. sad mi malo krivo sto im se nisam jos usro u zivot.imaćeš priliku, ne brini ... pretpostavljam da pojacavaju prisustvo u medijima zbog predstojece parade. Dveri apeluju na organizatore Parade ponosa da im daju povoda za pojavljivanje u medijima Read more: http://www.njuz.net/dveri-apeluju-na-organizatore-parade-ponosa-da-im-daju-povoda-za-pojavljivanje-u-medijima/#ixzz2fQO4ywgD Beograd, 19. septembar (Njuz) – Narodni pokret „Dveri“ zatražio je na današnoj vanrednoj konferenciji za novinare da svi članovi organizacionog odbora ovogodišnje Parade ponosa odmah podnesu ostavke zbog bojazni da ta manifestacija ne bude održana, kao i zbog nepostojanja potrebe da se „Dveri“ pojave u medijima. Član najužeg rukovodstva „Dveri“ Vladan Glišić rekao je da sve aktivnosti oko održavanja Parade ponosa bezrazložno kasne i istakao da je očigledno da su organizatori iz Inicijative za ljudska prava nesposobni da taj projekat realizuju na nivou prethodnih godina.- Na šta ovo liči, moliću lepo! Na samo dve nedelje od uobičajenog termina za gej paradu ne zna se ni tačan datum njenog održavanja, ni broj potencijalnih učesnika, ni trasa kojom će se homoseksualci kretati. Marketinške aktivnosti su ravne nuli, u javnosti nema ni traga od debate, a o okruglim stolovima na televizijama da i ne govorim. U ovo vreme prošle godine mi iz „Dveri“ već smo već gostovali u „Utisku nedelje“ i sijaset drugih emisija, a ove godine nas niko ne zove! Organizacija ovogodišnje „Parade ponosa“ je čist amaterizam – ocenio je Glišić.Glišić je upozorio da postoji realna opasnost da organizatori svojim svojim javašlukom upropaste jednu manifestaciju po kojoj je Beograd već postao prepoznatljiv u svetu.- „Dveri“, „Naši“, „Obraz“ i slične organizacije prethodnih godina mnogo su učinile na popularizaciji Parade ponosa i zato sada ne možemo skrštenih ruku da gledamo kako se sve ruši kao kula od karata. Ako organizatori iz Inicijative za ljudska prava ne znaju šta treba da rade neka se sklone i nama prepuste organizaciju parade. Garantujem da ćemo za nedelju dana animirati na hiljade građana, policiju, medije, crkvu, predsednika vlade, gradonačelnika Beograda dakle sve one bez kojih se uspešna gej parada ne može ni zamisliti – istakao je Glišić.On je dodao da telefoni u prostorijama „Dveri“ danima zvone i da se njihovi članovi neprstano raspituju dokle se stiglo sa pripremama za paradu.- Mi ih iz dana u dan ubeđujemo da će sve biti u redu i da će parade sigurno biti, ali ne znam dokle ćemo uspeti da održavamo tenziju. U podrumu imamo spremnu gomilu plakata i drugog propagadnog materijala, ali šta to vredi kada gospoda organizatori ne rade svoj posao. Umesto da se rastrče po ambasadama i televizijama oni se dopisuju sa poverenikom za informacije od javnog značaja i najavljuju nekakve izložbe. Sramota! – zaključio je ogorčeno Glišić. Read more: http://www.njuz.net/dveri-apeluju-na-organizatore-parade-ponosa-da-im-daju-povoda-za-pojavljivanje-u-medijima/#ixzz2fQO7pN2m
giuseppe Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 And here we go: Dveri najavile protest kad i Prajd
Lezilebovich Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 To je odlično. Ako bude nereda, teretiti organizatore protesta. Ranije mislim da niko formalno nije organizavo tu rulju, sada imaš i formalno koga da kriviš za sranja....ili se bar nadam da je tako ...
Amos Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Nakon svetskog kongresa porodice ocekujem i svetski kongres kucnog saveta!
Prospero Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Miščevićeva i Ružić na PrajduAutor: FoNetMinistar bez portfelja zadužen za evroppske integracije Branko Ružić najavio je danas da će šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević i on učestvovati na Paradi ponosa i tako poslati snažnu političku poruku i svojim učešćem razbijati predrasude koje postoje u srpskom društvu.Ružić je novinarima, posle sastanka sa izvestiocem Evropskog parlamenta za Srbiju Jelkom Kacinom, rekao da njegov stav ne može biti drugačiji od onoga što propisuje i garantuje Ustav Srbije."Smatram da je obaveza da kao odgovorni i političari i građani ne pravimo previše famu oko nekih stvari koje sujasno definisane. Pravo na različitost je pravo koje nikome ne sme biti suspendovano", naglasio je Ružić.Kacin je naglasio da političari moraju pokazati kako bi se trebalo ponašati, kako bi trebalo provomisati i braniti ljudska prava i da tako razume Ružićevu poruku."Iako obojica pripadamo seksualnoj većini, moramo dati poruku da su oni ravnopravni i dobrodošli", rekao je Kacin.On se nada da Ružić i Miščević neće biti jedini članovi Vlade koji će učestvovati na Paradi, da će i drugi pokazati da se Srbija menja i da postaje sve tolerantnija.
Lezilebovich Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ružić se neće lepo provoditi na budućim utakmicama fk partizana
Recommended Posts