hattori Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 ovo treba umnoziti na gestetneru i deliti na ulici... Riki Martin: Tukao sam decu za koju sam znao da su gej!
Aion Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 ovo treba umnoziti na gestetneru i deliti na ulici...[/size][/font][/color][/b] http://youtu.be/T_0Or7EmmRY
Hella Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 (edited) Gejevima u Rusiji zabranjeno da daju krv| 27. 08. 2013. - 16:16h | Foto: AP - Ilustracija | Komentara: 12Posle donošenja kontroverznog anti-gej zakona, ruski zakonodavac Mihail Djegtjarjov izjavio je da želi da vrati regulativu koja se odnosila na zabranu dobrovoljnog davanja krvi homoseksualaca.Djegtjarjov kaže da bi ova zabrana doprinela borbi protiv širenja virusa HIV, prenosi Rojters, i pored toga što stručnjaci tvrde da se većina infekcija dešava ili zbog prljavih igala ili heteroseksualnog seksa.Rusija je ovaj zakon ukinula pre nekoliko godina, ali slične zabrane još uvek su na snazi u mnogim drugim državama, uključujući SAD, primećuje "Raša Tudej", koja, pak, ne pominje da su američki zvaničnici nedavno tražili da se izbaci ovaj “zastareli” zakon.Pored zabrane davanja krvi, Djegtjarjov kaže da država još za homoseksualce sprema besplatnu “terapiju preobraćenja”, koja bi im omogućila da se “vrate normalnom životu i postanu heteroseksualci”. On dodaje da, lično, nema ništa protiv gej parada, dok god se one održvaju “noću, uz svetlost baterija i bez zvučnika”."Ja sa lezbejka, ne zaslužujem da dam krv"Vodeća ruska aktivistkinja za prava LGBT populacije kaže da je ona redovni davalac krvi i da su od nje tražili da da krv istog dana kada je Djegtjarjov izašao u javnost sa svojim izjavama. “Sledeći put ću reći - izvinite, ja sam lezbejka, ne zaslužujem da dam krv za članove vaše porodice. Tražite dalje”, napisala je ona na Tviteru.http://www.blic.rs/V...eno-da-daju-krv Edited August 27, 2013 by Hella
salerokada Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Pih, pa to kod nas odavno postoji: HOMOSEKSUALCIMA ZABRANJENO DA DAJU KRVJa redovno dajem krv, ali malo, malo se iznerviram koliko su oni rigorozni sa tim pravilima.Tako mene svaki put pitaju da li sam ikada odbijen i zašto iako to imaju u evidenciji. Ja sam bio zaboravio da jesam odbijen (jednom pre 10 godina zbog herpesa na usni) pa kažem da nisam. "A, pa jeste bili odbijeni!". Znači ponašanje kao murija da su vas nekad uhvatili da pušite travu i onda vas ceo život prozivaju zbog toga.Bilo je pre 7-8 godina i priča sa zatvorenicima kojima nisu hteli da uzimaju krv. Kada sam ih pitao zašto neće da uzmu krv od zatvorenika doktorka je bila u fazonu "Znate vi koliko su oni rizična grupa, pa tu bi svaka druga krv bila loša"
Turnbull Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Počelo je, počelo... Одбрана породице и последњи дани САОПШТЕЊЕ На данашњој конференцији за медије, представљена је нова кампања Двери за породичну Србију.Београд, 28.08.2013 Зашто геј-парада има већи публицитет на медијима и од стране властодржаца од проблема презадужених породица којима приватни извршитељи одузимају имовину када не могу да врате банкарске и комуналне дугове, или било које друге горуће породичне теме о којима се слабо или нимало говори?Да ли је геј-парада важнија од беле куге, катастрофалног стања у српском здравству и школству, деце са посебним потребама и тешким болестима?Покрет Двери својим противљењем геј-паради управо жели да укаже на три ствари:1. Демографска, морална и економска катастрофа у којој се Србија налази последица је вишедеценијске небриге владајућих структура о породици као темељу друштва; да би опстала, српској држави и друштву је потребна реафирмација најстарије и најважније заједнице међу људима - природне породице, и из те реафирмације конституисање нове породичне политике у Србији чији темељ представља ПОРОДИЧНА ПОВЕЉА СРБИЈЕ.2. Геј-парадом властодршци у Србији желе да скрену пажњу народа са економских тема, предаје Косова и Метохије у Тачијеве руке, и катастрофалне политике коју воде у последње време.3. Геј-парада није никаква борба за људска права ЛГБТ мањина, већ се геј-парадом намеће једна нова идеологија супротна традиционалном систему вредности у Србији који заступају све традиционалне верске заједнице; одржаваање ове манифестације је још један услов у низу услова из ЕУ коју властодршци у Србији морају по сваку цену да испуне. Када се Покрет Двери буде питао и одлучивао у држави Србији, а по узору на нове руске законе, геј-параде, као и сваки облик промоције хомосексуалне пропаганде малолетним лицима, биће забрањене.Ми не улазимо у приватне животе појединаца и то сматрамо недопустивим понашањем. Ми само хоћемо да кажемо да је подједнако недопустиво да се приватне сексуалне склоности, зарад испуњавања још једног од безбројних услова за ЕУ, намећу читавом друштву јавним парадирањем и будућим доношењем закона који ће омогућити хомосексуалне бракове и могућност да такви парови усвајају децу.Покрет Двери никада није користио физичко насиље и учествовао у било каквим уличним инцидентима. Управо зато, Покрет Двери има право да од властодржаца у Србији тражи да не уводе понижено и увређено друштво у ванредне околности и да да, бар по овом питању – послушају народ, а не Брисел и Вашингтон. Када се Покрет Двери буде питао и одлучивао у држави Србији, уредићемо друштво и државне законе у складу са Повељом породичне Србије коју обзнањујемо јавности Србије на Велику Госпојину 2013. године.
belch Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 i, krećemoparada ponosa istom trasom kao i 2010.inače, 28. septembar je poslednja subota u mesecu, što u beogradu znači održavanje biciklističke kritične mase. pozitivno sam iznenađena glasovima iz organizacije koji bi na ovaj ili onaj način da daju podršku prajdu. ja ću se boriti da se KM i prajd spoje u jedno tog dana bumo vidli
Indy Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Mum's post goes viral When Michelle Conway McClain’s 13-year-old son came out as bisexual on Facebook, his mum wrote this letter to him, stuck it on his bedroom door, then posted this photo on Facebook. The post then went viral. She says she's been overwhelmed by the public's positive reaction, but added, "People have commented that he should have told me before posting on Facebook. I respect his right to come out the way he chooses." Her only problem? She realises she made a mistake: "It should have said soda bottles and tea cups :D"
Šumejker-Levi 9 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Ja redovno dajem krv, ali malo, malo se iznerviram koliko su oni rigorozni sa tim pravilima.Tako mene svaki put pitaju da li sam ikada odbijen i zašto iako to imaju u evidenciji. Ja sam bio zaboravio da jesam odbijen (jednom pre 10 godina zbog herpesa na usni) pa kažem da nisam. "A, pa jeste bili odbijeni!". Znači ponašanje kao murija da su vas nekad uhvatili da pušite travu i onda vas ceo život prozivaju zbog toga.Bilo je pre 7-8 godina i priča sa zatvorenicima kojima nisu hteli da uzimaju krv. Kada sam ih pitao zašto neće da uzmu krv od zatvorenika doktorka je bila u fazonu "Znate vi koliko su oni rizična grupa, pa tu bi svaka druga krv bila loša"Offtopic: Ne bih da ispadne kako podržavam te ideje, pošto i redovno dajem krv. Oni krv testiraju na 5 bolesti i to je to. Upitnikom koji daju da popuniš (pod pretpostavkom da ga iskreno popunjavaš) oni mogu delimično uticati na faktore koji su u direktnoj vezi sa nečijim zdravljem. Ako si pio antibiotik, nema davanja krvi toliko dana; Ako si se tetovirao ili imao neku operaciju ne smeš toliko i toliko dana.Naravno, to nije nikad sigurno, pa će svakakve budale prećutati to. Jednom sam samo odbijen, zato što nije prošlo 5 dana otkako sam popio aspirin. Na moje pitanje zašto je to tako, ljubazna sestra je odgovorila sa "Zamislite da imate neku bolest ili da ste popili aspirin, a neka beba treba da primi vašu krv".Izbor davalaca ima u sebi taj fašistički filter gde su pripadnici pojedinih grupacija u startu markirani (robijaši, homoseksualci, ljudi koji su putovali u tropske zemlje...), ali sa druge strane ako postoji i promil sumnje da neko ima rizično ponašanje (narkomanija, često menjanje partnera uz nekorišćenje kondoma), to može implicirati da je osoba obolela od neke bolesti na koju se krv ne testira.Troll off.
DarkAttraktor Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 da li sam ja mnogo los covek sto mislim da su sve te feelgood poruke o prevazilazenjima nedaca i snazi medjuljudskih odnosa koje se seruju po fejsu zapravo nekakvi pokusaji virala izmisljenih od dobrnamernih osoba sa klinickim slikama raznoraznih psihoza i sklonostima ka patoloskom laganju ?
Аврам Гојић Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 (edited) Brejking njuz.Vučić je rekao da su donete neke bezbednosne procene, i da ne želi da se ponavljaju nemile scene iz 2010.Zaboravite prajd.edit: evo cele vesti. Vucic prakticno kaze da on inokosno odlucuje o tome da li ce se postovati ustav ili ne. BEOGRAD, 06. septembar 2013. (FoNet) - Potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je danas da pretpostavlja da će mu, kad se sve iscrpi, doneti na sto Biroa za koordinaciju službi bezbednosti pitanje održavanja Parade ponosa, da on to rešava.Time se trenutno bavi Mistarstvo unutrašnjih poslova, a ako to prebace na Biro, onda ću se ja baviti time, rekao je Vučić.Znate da sam svake godine davao racionalne izjave, dodao je Vučić, navodeći da Srbiji nisu potrebne slike iz 2010 godine. Edited September 6, 2013 by Marko M. Dabovic
Recommended Posts