dragance Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Nemam pojma, ne sećam se da je dotični pisao na sportsko-navijačkim temama.Ja sam samo uopsteno komentarisao slicne izlive zabrinutosti medju sirim pukom, ne specificno tog forumasa.
Prospero Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 I pomešala si dve jako bitne stvari. Da je to u pitanju protest ZA prava homoseksualaca pa da to razbijanje grada i dobije neki smisao, kao kolateralna šteta za neki viši cilj, onda okej, neke žrtve moraju da se podnesu. Ali ovo o čemu mi pričamo je nešto sasvim drugo, obično iživljavanje besprizornih huligana i gde se tim razbijanjem apsolutno ništa ne bi promenilo, osim što bi mnogi, ni krivi ni dužni, pretrpeli štetu koju im ta stoka sigurno ne bi posle platila.jedno jednostavno pitanje - kakve veze imaju učesnici prajda sa razbijanjem gradatm?
copkillah Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 jedno jednostavno pitanje - kakve veze imaju učesnici prajda sa razbijanjem gradatm?baš nikakveimaju veze protivnici održavanja Prajda, ima veze dragi gradonačelnik koji to koristi kao opravdanje za zabranu istog
Sestre Bronte Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Onaj ko je 12 godina posle krvavog razbijanja prvog prajda u Beogradu i decenije politizovanja pitanja gej prava od strane najrazlicitijih grupacija jos uvek "apsolutno neuk i neinformisan o celoj situaciji" je degen kome nema mesta na forumu. Do pre par godina sam bio degen koji nije imao šanse da zna, a zamor materijala je bio popriličan, tako da sam poštovao samo listu prioriteta.Onda je naišao jedan period kada sam mogao sebi da priuštim da budem malo manje degen, pa da ne moram da pitam, onako uzgred, a što su ovde polupani izlozi.E sad, kako idu stvari i kako mi se progresivno smanjuje razpoloživo vreme za razdegenisavanje, slutim da ću za nekih 6-12 meseci, da polako pređem u degene.Ali tada neću imati vreme koje negde treba ulupati, pa ću biti, barem ovom forumu, nevidljivi degen.
Аврам Гојић Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 (edited) au ala si razvodnio :lol:degen je onaj ko je "apsolutno neuk i neinformisan o celoj situaciji" ali ispise krdo postova u kojima izlaze svoje vrlo decidno vidjenje gej prava u Srbiji, i onaj ko dan nakon napada mesarskim cekikcem na geja kaze da oni ovde nisu ugrozeni. naravno da se to ne odnosi na nekoga ko sedi 19 sati za kompjuterom i pise kodove i otprilike ne zna ni da je Ejmi mrtva. Edited August 19, 2013 by Marko M. Dabovic
Anduril Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Grad koji decenijama tolerise huliganizam i treba razbiti dok se ne opameti.Prajd je samo najefikasniji nacin da se sva olos izvuce iz zemunica na cistinu.Sto provokativnije to bolje u granicama zakona.Treba ga odrzavati ne jednom godisnje nego i cesce, u najskupljem i najekskluzivnijem delu grada da sto vise boli i da se sto vise vidi kad krece razbijanje.I tako ponavljati dok nezainteresiranim gradjanima i biznismenima ne udje u glavu da su problemi koje treba resiti huliganizam i sovinizam a ne prajd.Ako to znaci razbijanje, zamenu nesposobnog gradonacelnika ili sefa policije, krv i suze, onda neka tako i bude - nijedno normalno drustvo nije izgradjeno bez toga.
Аврам Гојић Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Grad koji decenijama tolerise huliganizam i treba razbiti dok se ne opameti.Prajd je samo najefikasniji nacin da se sva olos izvuce iz zemunica na cistinu.Sto provokativnije to bolje u granicama zakona.Treba ga odrzavati ne jednom godisnje nego i cesce, u najskupljem i najekskluzivnijem delu grada da sto vise boli i da se sto vise vidi kad krecerazbijanje.I tako ponavljati dok nezainteresiranim gradjanima i biznismenima ne udje u glavu da su problemi koje treba resiti huliganizam i sovinizam a ne prajd.Ako to znaci razbijanje, zamenu nesposobnog gradonacelnika ili sefa policije, krv i suze, onda neka tako i bude - nijedno normalno drustvo nije izgradjeno bez toga.malo mi je cudno sto cu da potpisem tvoj post od reci do reci
Indy Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 malo mi je cudno sto cu da potpisem tvoj post od reci do reci The magic of gey.
Caligula Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Pa kad je izvucen iz templejta "Liberalizam lekcija No74"
Hella Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 (edited) Ventvort Miler, zvezda serije "Bekstvo iz zatvora": Neću u Rusiju zato što sam gej M.M.V | 22. 08. 2013. - 09:27h | Komentara: 70Zvezda serije "Bekstvo iz zatvora", Ventvort Miler je u otvorenom pismu priznao da je gej.Naime on je poslao pismo direktoru filmskog festivala u St. Petersburgu da mora odbiti njihovu pozivnicu za dolazak na događaj, jer je on gej, te zna da Rusija ne podržava takve osobe."Hvala vam na ljubaznom pozivu, ali moraću da ga odbijem. Naime, kao gej osoba ne mogu da učestvujem u bilo kakvom slavlju, u državi koja ne podržava moju orijentaciju, i koja uskraćuje prava za normalni život svih ljudi", kazao je Miler u pismu.On je za kraj dodao i da ukoliko se situacija promeni, drage volje će prisustvovati filmskom festivalu.nasmejte se i vi:Što je onda bežao iz zatvora?Preporuka: +716 -17 Edited August 22, 2013 by Hella
Recommended Posts