Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
najbolje ne talasati jel ? ili sto kaze meni jedna jako draga starica 'jes, da se zalim pa da me otruju' ? mislis da je takav mentalitet najbolje gajiti ? jes ti ikad ziveo u srbiji kad si tako indigniran i zaprepascen takvim optuzbama ?inace, sto se tice uvodjenja posledicnosti u srbiju - da, to bi bilo swell. u prilog tome - Stefan je ulozlo zvanicnu zalbu ministarstvu zdravlja.
Svasta. Odakle si izveo takav zakljucak?Sto se tice drugog pasusa, odlicno, to je put jer ce sada MZ morati da reaguje i istrazi slucaj zvanicno pa ce se cela stvar razjasniti.
Posted (edited)

ala su oni otisli u majcinu...ovo je poziv na pogrom.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Propustila sam negde momenat kad je Rusija pocela da na tako agresivan nacin napada homoseksualce. Jel ovo poteklo iz licnog Putinovog antigej tripa, ili kako? Kapiram da bi za ovako nesto kod nas morali da se SNS bas 100% ustolice i da navijacke grupe postanu potpuno integrisane u vlast... sto sad vise ni ne izgleda nezamislivo.

Posted

zaključak: ko ovde mrzi pedere, taj voli ruse

Posted

Волео бих ако има неко са форума ко живи у Русији да напише нешто о томе (не мора да буде геј, само да добро познаје ситуацију на терену). Дошло је дотле да више слабо верујем западним медијима када пишу о Русији, а то посебно важи (из неког разлога) за британске медије, где су Руси изгледа омиљене бабароге.

Posted

omiljeni sport - nađi makar neutralan članak o rusiji u britanskim medijima :)elem, mensčini da je potera za gejevima počela paralelno sa udarom na nvo sektor (etiketiranje "strani agenti"), a nekakav filozofski koren ima u doktrini suverene demokratije vladislava surkova koja načelno kaže da je bitno imati parlamentarni sistem i izbore, kao temeljac demokratije, a ostatak uređenja je naša stvar, tj. stvar svake nacionalne države. dakle, 1 verzija principa nemešanja koja u ruskom slučaju treba da posluži da suzbije zapadni uticaj.pravi cilj suzbijanja tog uticaja je naravno kontrola tokova novca, ekonomskih resursa paralelno sa izgradnjom domicilnog ruskog kapitalističkog poretka (što se smatra nužnim uslovom preživljavanja 21. veka), dok je zapadni novac dobrodošao u kontrolisanoj formi (npr rosnjeft - bp kooperacija). anti-nvo i anti-gej ludorije trenutno služe kao maskirovka tj. tema za narod, koji doduše živi sve bolje u proseku ali koji, jelda, treba da zanemari autoritarnost sistema, frivolnost rulajuće elite i korupciju i da se posveti borbi protiv unutrašnjeg neprijatelja.ukratko - držte lopova!objektivno, ludaci se igraju vatrom, pošto svako malo ekipe moralnih čistunaca i "pravih" reprezenata majke rusije imaju spartanski poriv da prorede grupe nepoželjnih, bilo da su imigranti pogrešne boje kože i vere, bilo da su ljudi specifične sexualne preferencije ili samo novinari koji mnogo njuškaju oko poslova gde se obrće lova.a uz ovakvo bolesno dociranje s tv-a sky is the limit.

Posted

i dobro, gde je milovan brkić kada je najpotrebniji?

Beogradska odiseja gej mladića iz Kuršumlije Preko Cece i ministarke do lekaraBojan TončićU Urgentni centar primljen je preko veze poznate pevačice, a u niškom Kliničkom centru biće hospitalizovan po nalogu Slavice Đukić DejanovićStefan Radović, gej mladić iz Kuršumlije kome je bilo ugroženo pravo na lečenje, pregledan je u Urgentnom centru u Beogradu, primio je transfuziju i injekciju protiv bolova, nakon čega je dobio upute za temeljne medicinske pretrage koje bi trebalo da obavi u Nišu. Najpre je pregledan na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, gde je, takođe, dobio upute, ali ne i terapiju, iako je očekivao da će biti zadržan. Saznao je, u međuvremenu, da je VMA ispunila "kvotu" za prijem civila."U Urgentnom centru su mi tražili uput za tu ustanovu koji nisam imao. Pozvao sam, prvi put privatno, Svetlanu Cecu Ražnatović koju sam ranije, kao saradnik Tanjuga iz Kuršumlije, zvao službeno. Saslušala me, odmah pozvala prijateljicu koja radi u Urgentnom i primljen sam. Uradili su mi ultrazvuk stomaka, pregledao me hirurg i konstatovao da 'nema ništa hiruško', a potom i gastroenterolog, koji je naložio nekoliko analiza. On mi je savetovao da zbog njih budem na nekom odeljenju bolnice u Nišu, kako bi se uradile što pre, jer se, inače, čeka po dva do tri meseca.", kaže Radović za e-Novine.Nakon pregleda koje je imao u Urgentnom centru, Radoviću se javila ministarka zdravlja Slavica Đukić Dejanović koju je u kabinetu sačekala njegova jutrošnja poruka (tada je bila na jednom od brojnih sastanaka)."Ministarka mi je rekla da je naložila da budem zadržan u niškom Kliničkom centru, gde će se uraditi sve potrebne analize. Zahvalan sam ministarki, ona je, inače, u Savetu Gej strejt alijanse. Naravno, i Ceci, morao sam da je pozovem, davljenik se hvata i za slamku. Žalosno je to što je za ono što čoveku pripada potrebna ovakva veza", kaže sagovornik e-Novina.http://www.e-novine.com/drustvo/89323-Preko-Cece-ministarke-lekara.html
Posted
Ukoliko je ovo što mislim da je rekao tačno (neka me Verterdegete ispravi), onda se vi ni po čemu ne razlikujete od tih licemernih closeted homofoba, samo ste druga strana medalje. Nešto kao Obrazi/1389 i e-novine.
:(
Posted
Zar to nije jednoumlje, da ne možeš da prihvatiš nečiji (nenasilan) stav? Čovek ne želi manifestaciju tog tipa zbog nasilja kojeg će vrlo verovatno da bude, zašto je teško razumeti da neko tako razmišlja?Mislim to sa polivanjem i teranjem je teško proseravanje i foliranje, kao wow ja sam bolji čovek od tebe što podržavam paradu. Pa i ja podržavam paradu bez ikakvog "ali", ali ne vidim zašto mora da se napušava neko ko je samo ne podržava (i ništa dalje od toga). Šta, na PPP je dobrodošao samo onaj ko bi stao u prve borbene redove odbrane Prajda?
Ja ne kažem da ga valja iznapušavati, samo mi sigurno neće nedostajati ljudi sa takvim razmišljanjem. Mene iskreno nervira da čitam takve stavove.Kada sam rekao polivanje, mislio sam na pppolivanje, ume to da bude kulturno i odmereno, lepo uvijeno a da poruka stigne gde treba.Što se tiče tvoje poslednje rečenice (osim što je klasično preuveličavanje), pa svaki forum je profilisan u smislu da vlada neko većinsko mišljenje, kome se sviđa tamo je, kome ne, ide negde gde će se lepše osećati. A ja sam ovde jer ljudi mahom zastupaju ideje i stavove koje i sam delim i među sličnima se osetim prijatno. A taj što ti dođe da priča na "fino" kako paradu ne treba održavati zbog toga i toga, među ljudima koji misle isto kao on garantujem da priča "treba ih sve pobiti ko kerove, on će meni da se pederiše u MOOOOM Beogradu gde JAAA šetam sa MOJOOOM decom".
Posted
Ja ne kažem da ga valja iznapušavati, samo mi sigurno neće nedostajati ljudi sa takvim razmišljanjem. Mene iskreno nervira da čitam takve stavove.
To je već vrlo ličan stav, ali jedan neistomišljenik vredi više nego 1.000 +1 postova.
Kada sam rekao polivanje, mislio sam na pppolivanje, ume to da bude kulturno i odmereno, lepo uvijeno a da poruka stigne gde treba.
Znajući ovaj forum i dežurne branitelje bilo čijih prava, ne zameri mi što sam pomislio da je bilo i polivanja fekalijama, a i pomenut je "jebem ti mater" post. U stvari, ako neko zna gde je tačno ta diskusija, neka mi pošalje link, da ne tražim sada.
Što se tiče tvoje poslednje rečenice (osim što je klasično preuveličavanje), pa svaki forum je profilisan u smislu da vlada neko većinsko mišljenje, kome se sviđa tamo je, kome ne, ide negde gde će se lepše osećati. A ja sam ovde jer ljudi mahom zastupaju ideje i stavove koje i sam delim i među sličnima se osetim prijatno. A taj što ti dođe da priča na "fino" kako paradu ne treba održavati zbog toga i toga, među ljudima koji misle isto kao on garantujem da priča "treba ih sve pobiti ko kerove, on će meni da se pederiše u MOOOOM Beogradu gde JAAA šetam sa MOJOOOM decom".
Ovo poslednje ti je vrlo hrabra i još slobodnija procena, kada kažeš garantujem. Evo, ja ti isto tako garantujem da imam neke bliske ljude koji nemaju apsolutno ništa protiv LGBT populacije, ali koji su jako protiv (vrlo verovatnog) razbijanja grada, koji god da je povod da se bagra okupi - ne damo Kosovo, nećemo pedere, Srbija je prvak Evrope u _____ sportu. Ta pretpostavka ti je vrlo labava i može da se odnosi na određeni procenat svakako, ali ne vidim kako možeš da garantuješ da je dotični baš takav.
Posted
Evo, ja ti isto tako garantujem da imam neke bliske ljude koji nemaju apsolutno ništa protiv LGBT populacije, ali koji su jako protiv (vrlo verovatnog) razbijanja grada, koji god da je povod da se bagra okupi - ne damo Kosovo, nećemo pedere, Srbija je prvak Evrope u _____ sportu.
ta ti je na mestu. naravno resenje za to je: pohapsiti lidere i clanove fasistickih organizacija, i obezbediti Prajd. postoje i slaboumne jedinke koje veruju da je resenje za sprecavanje nasilja - narediti zrtvi da ne provocira. ali mi, vecina na ovom forumu, takve ne trpimo ovde. deal with it.
Posted
ta ti je na mestu. naravno resenje za to je: pohapsiti lidere i clanove fasistickih organizacija, i obezbediti Prajd. postoje i slaboumne jedinke koje veruju da je resenje za sprecavanje nasilja - narediti zrtvi da ne provocira. ali mi, vecina na ovom forumu, takve ne trpimo ovde. deal with it.
[slobodan_antonic]Izvini Vaso, a sta ako Dveri jednog dana osvoje vlast i kazu "mi, vecina u ovoj drzavi, ne trpimo sodomite i njhove podrzavaoce. Kome se ne svidja, ima druge drzave. Deal with it.".[/slobodan_antonic]