DarkAttraktor Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 i da si samo to rekao, to bi bilo skroz cool. nego ti si se prvo upustio u analizu njegovog psiholoskog profila (klot) i onda na osnovu toga izneo svoju procenu verovatnoce dogadjaja iz kursumlijskog doma zdravlja (frket), a to, lrd-e, the basic 101 victim blaming folklora (vez).iako to verovatno nije bila namera, zahvaljujuci svom rezonovanju i zivotnom iskustvu, nasao bi se u drustvu u kojem po svemu sudeci, ne bi zeleo da se nadjes.
Zoe Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 pa ima 150 stranica i kako da sad pročitam sve?elem,mase su primitivne i to povijest dokazuje, a i sadašnjost; turske sapunice su na Balkanu NO1, časopisi za kulturu se gase, umiru. Povijest ukazuje na to da svaka velika ekonomska kriza neumitno pojačava konzervativno sljepilo.Balkan kasni 30 godina. U svemu.
Prospero Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 eh, a kako ne kasnimo 30 godina za ekonomskom krizom i konzervativnim slepilom?
Zoe Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 eh, a kako ne kasnimo 30 godina za ekonomskom krizom i konzervativnim slepilom?kasnimo.prouči Norvešku, Dansku, Poljsku.mi smo Balkan. u najgorem smislu.
Lrd Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) i da si samo to rekao, to bi bilo skroz cool. nego ti si se prvo upustio u analizu njegovog psiholoskog profila (klot) i onda na osnovu toga izneo svoju procenu verovatnoce dogadjaja iz kursumlijskog doma zdravlja (frket), a to, lrd-e, the basic 101 victim blaming folklora (vez).iako to verovatno nije bila namera, zahvaljujuci svom rezonovanju i zivotnom iskustvu, nasao bi se u drustvu u kojem po svemu sudeci, ne bi zeleo da se nadjes.U svom prethodnom odgovoru me prozivaš za slobodu da spekulišem o istinitosti njegovih tvrdnji, dok si ti priču o njemu ovde opet pokrenuo apsolutno i bezrezervno verujući njemu i E-Novinama. Temu o njemu si počeo pitanjem "zašto je on još u Kuršumliji", a kada si izguglao odgovor, to si svrstao pod "opskurna lokalna govorkanja i tračeve iz domaće lgbt-sfere", i kao "nesporazum" sa GSA. Kakav nesporazum i odakle sad tebi pravo da govoriš šta su opskurna i lokalna govorkanja, a šta je validna i reprezentativna tvrdnja? I čuj nesporazum...I ja vrlo dobro znam u kom sam društvu, to što me ti svrstavaš u neke svoje fioke i ne umeš da vodiš diskusiju nije moja stvar, niti sam ti ja kriv za to. Edited August 3, 2013 by Lrd
DarkAttraktor Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 U svom prethodnom odgovoru me prozivaš za slobodu da spekulišem o istinitosti njegovih tvrdnji, dok si ti priču o njemu ovde opet pokrenuo apsolutno i bezrezervno verujući njemu i E-Novinama.pa prica je svakako zasnovna na njegovom accountu, jer u bilo kom slucaju (tj. i da jeste i da nije istina) - incident je takve prirode da samo se na osnovu njegovog accounta i mogao pokrenuti. a na osnovu cega bi ti da se vest ovakvog tipa pokrene u srbiji ? na osnovu accounta ljudi u cekaonici i medicinskih sestara koje su se tu zadesile ?Temu o njemu si počeo pitanjem "zašto je on još u Kuršumliji", a kada si izguglao odgovor, to si svrstao pod "opskurna lokalna govorkanja i tračeve iz domaće lgbt-sfere", i kao "nesporazum" sa GSA. Kakav nesporazum i odakle sad tebi pravo da govoriš šta su opskurna i lokalna govorkanja, a šta je validna i reprezentativna tvrdnja? I čuj nesporazum... ne postoji jasan odgovor zasto je on i dalje dole. on kada prica o tome sebi skace usta svako malo (te oce da ide, te nece da lokalcima priusti to zadovoljstvo) sto je sasvim razumljivo jer ima 20 godina a roditelji su ga bili izbacili iz kuce, okolina se izivljava na njemu kad god izadje napolje i potpuno je sjeban. jedino sto je vise nego jasno jeste da njemu treba sva pomoc koju moze da dobije.ali nista od toga svakako tebe ne sprecava da se bavis licitiranjem. mislim, imamo jednog-jedinog javno autovanog gej 20-ogodisnjaka u srbiji, a on je eto bas media whore i potpuno unreliable kada treba da proizvede koherentan narativ o sebi. jebiga, moracemo da sacekamo nekog kredibilnijeg a dotle potpuno ignorisimo ovog dok ga ne pojede mrak.
Budja Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 pa prica je svakako zasnovna na njegovom accountu, jer u bilo kom slucaju (tj. i da jeste i da nije istina) - incident je takve prirode da samo se na osnovu njegovog accounta i mogao pokrenuti. a na osnovu cega bi ti da se vest ovakvog tipa pokrene u srbiji ? na osnovu accounta ljudi u cekaonici i medicinskih sestara koje su se tu zadesile ?ne postoji jasan odgovor zasto je on i dalje dole. on kada prica o tome sebi skace usta svako malo (te oce da ide, te nece da lokalcima priusti to zadovoljstvo) sto je sasvim razumljivo jer ima 20 godina a roditelji su ga bili izbacili iz kuce, okolina se izivljava na njemu kad god izadje napolje i potpuno je sjeban. jedino sto je vise nego jasno jeste da njemu treba sva pomoc koju moze da dobije.ali nista od toga svakako tebe ne sprecava da se bavis licitiranjem. mislim, imamo jednog-jedinog javno autovanog gej 20-ogodisnjaka u srbiji, a on je eto bas media whore i potpuno unreliable kada treba da proizvede koherentan narativ o sebi. jebiga, moracemo da sacekamo nekog kredibilnijeg a dotle potpuno ignorisimo ovog dok ga ne pojede mrak. Ovde on optuzuje Dom Zdravlja za ozbiljne stvari. Sta ako nisu krive za sta se optuzuju i ne zele da im se na ovakav nacin rusi integritet?Sta ako te osobe iz Doma Zdvarvlja, na primer, podignu optuznicu protiv Stefana za klevetu? I dobiju spor. Sta cemo onda?A, znam, sudstvo je ovakvo i onakvo, vidi Pahomija...A sa druge strane, Dveri ce dobiti jos 1 argument o gej lobi medijskoj zaveri.Stoga su ovakvi slucajevi vrlo pipavi.
Tolaa Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Balkan kasni 30 godina. U svemu.Sad sam se vratila sa Stockholm Pride-a. 55.000 ucesnika parade i, prema procenama policije, 600.000 ljudi na ulicama koji su dosli da podrze. 600 hiljada. Citirala sam ovo zato konstantno imam osecaj da Srbija/Balkan zaostaje za Svedskom 30 godina cak i u nekim najjednostavnijim zivotnim stvarima, a sad mislim da ni za 130 necemo doci do ovog nivoa. Nivo kad crkva i islamska zajednica (i to dok je ramazan) ucestvuju u gej paradi ne mogu ni da zamislim.
DarkAttraktor Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 (edited) Ovde on optuzuje Dom Zdravlja za ozbiljne stvari. Sta ako nisu krive za sta se optuzuju i ne zele da im se na ovakav nacin rusi integritet?Sta ako te osobe iz Doma Zdvarvlja, na primer, podignu optuznicu protiv Stefana za klevetu? I dobiju spor. Sta cemo onda?A, znam, sudstvo je ovakvo i onakvo, vidi Pahomija...A sa druge strane, Dveri ce dobiti jos 1 argument o gej lobi medijskoj zaveri.Stoga su ovakvi slucajevi vrlo pipavi.najbolje ne talasati jel ? ili sto kaze meni jedna jako draga starica 'jes, da se zalim pa da me otruju' ? mislis da je takav mentalitet najbolje gajiti ? jes ti ikad ziveo u srbiji kad si tako indigniran i zaprepascen takvim optuzbama ?inace, sto se tice uvodjenja posledicnosti u srbiju - da, to bi bilo swell. u prilog tome - Stefan je ulozlo zvanicnu zalbu ministarstvu zdravlja. Edited August 3, 2013 by DarkAttraktor
Indy Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Pa, dobro, svi znamo sta se cesto desi kerama koje mnogo laju... Mozda zena samo (nesvesno) pravi analogiju.
Hella Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 zašto ruska vojska izgleda gejije od aktiviste.http://www.youtube.com/watch?v=iziEKGWUZbc
teacher Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Oni su potpuno poludeli sa tim antipederizmom.ovo sada je samo simptom. odlepili su davno pre ovog, nadam se, završnog stadijuma. Edited August 4, 2013 by teacher
Recommended Posts