Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ali jebote, " i da imaju seksualne odnose sa partnerima". A hoteli su mesto gde ljudi mogu da prespavaju i da imaju seksualne odnose sa partnerima. Automobili su sprave kojima ljudi mogu da se voze ali i da imaju seksualne odnose sa partnerima. Itd.

Posted

Moj omiljeni komentar.

Ok mi je da Beograd ima mesto gde će se okupljati osobe različite seksualne orijentacije. Ok su mi ljudi koji su različiti i mislim da i oni imaju pravo na vezu sa partnerom i na ljudska prava koja su im uskraćena. Međutim, smatram da nije u redu da se kreira centar kao EGAL, zato što je u njegovom sklopu kruzing bar, koji otvoreno podstiče prostituciju, sa ili bez nadoknade i otvoreno podstiče promiskuitet i često menjanje partnera, što je nažalost stereotip na osnovu kog heteroseksualni ljudi vide LGBT populaciju. U redu je da homoseksualci imaju dečka, devojku, mislim da bi bilo u redu dozvoliti im da šetaju držeći se za ruke kao što mogu strejt parovi, ali podsticati slučajno i nasumično menjanje partnera i stadijum evolucije kao kod životinja, gde je seksualni nagon primarna stvar, ne podržavam ni ne odobravam. Ljude upravo moć rasuđivanja odvaja od životinja i bilo bi lepo da emotivne veze kao psihička potreba imaju primat nad seksom kao fizičkom potrebom, a naročito nad seksom bez emocija, kakav se u današnje vreme sve češće viđa...(tolerantangradjanin, 4. jun 2013 23:02)
mislim da bi bilo u redu dozvoliti im da šetaju držeći se za ruke kao što mogu strejt parovi
e ako misliš da bi im trebalo dozvoliti....
Posted

Previše puta je gledao ovaj film

Posted

Problem sa tim Egal portom je što je on diskoteka koja se nalazi u zajedničkom dvorištu i okružena je stambenim zgradama. A na fb profilu im piše da su bar i da im je radno vreme subotom do 6 ujutru.Očigledno su, posle one tribine sklonili najave za žurke koje je trebalo da budu, ili su bile ovih dana - klasične ono beer party i tako to.

Posted
Problem sa tim Egal portom je što je on diskoteka koja se nalazi u zajedničkom dvorištu i okružena je stambenim zgradama. A na fb profilu im piše da su bar i da im je radno vreme subotom do 6 ujutru.Očigledno su, posle one tribine sklonili najave za žurke koje je trebalo da budu, ili su bile ovih dana - klasične ono beer party i tako to.
E sad niko nije rekao da 4 zida ne mogu da budu 4 zida dvorista.
Posted

Ma to je očigledno hostel/klub, a ne "mesto gde ljudi mogu da popiju kafu", gde "mogu da prenoće kada nemaju gde", i gde se odvija "socijalno preduzetništvo", kako je predstavnica Egala ono veče govorila.Ne znam šta je nameravala da postigne takvim nastupom.

Posted (edited)
:lolol: Ajao odakle ih iskopavas. EDIT. A nije ni cudo, The Beatles fan. evilsmile.gif Edited by Indy
Posted
A nije ni cudo, The Beatles fan. evilsmile.gif
oduvek sam smatrao fanove bitlsa za teške sirovine. neko ko može da sluša riku i gleda njokalicu pola mekartnija duže od 10 sec, a da ne poželi da ga očepmeniše, ima premalo ljudskog u sebi.
Posted
Problem sa tim Egal portom je što je on diskoteka koja se nalazi u zajedničkom dvorištu i okružena je stambenim zgradama. A na fb profilu im piše da su bar i da im je radno vreme subotom do 6 ujutru.Očigledno su, posle one tribine sklonili najave za žurke koje je trebalo da budu, ili su bile ovih dana - klasične ono beer bear party i tako to.
ispravio
Posted

Da. I stand corrected. I saznao sam sta je to...

Posted (edited)

:lolol:Umirem!Ovo je kao onaj vic za vrhunski tenis :)

Edited by Syme
Posted
На иницијативу станара Улице краљице Наталије где је отворен ЛГБТ центар у којем ће како су пренели медији бити посебне просторије за сексуалне односе између хомосексуалаца, СНП НАШИ ће поставити камере у станове грађана који су дали своју сагласност како би се прикупили докази о организованој проституцији у центру.Како су грађани који живе у близини центра приметили у ноћним часовима у центар улазе сумњива лица и његова намена је првенствено јавна кућа у којој се врши проституција.Због забринутости за своју децу од лица која долазе у центар и због опасности ширења заразе, СНП НАШИ ће помоћи угроженим грађанима како би се ЛГБТ центар у којем се врши проституција што пре затворио.Информативна служба СНП НАШИ