Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Najbolje od svega je sto se ovakvi dusebriznici tako lako identifikuju sa zapadnoevropskim ksenofobima, koji pak ne vide nikakvu razliku izmedju njih i pomenutih Arapa, Turaka itd. ne vide.

Posted
Doso Toma.
došo, došo.
Nametanje Srbiji usvajanja zakona o registrovanim istopolnim zajednicama može biti kontraproduktivno, smatra predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović. Prema njegovim rečima, nametanje takvog zakona, koji pri tom postoji samo u šest zemalja EU, ne samo da je neodgovorno i politički štetno, već i, kako tvrdi, veoma opasno po građane koji imaju različitu seksualnu orijentaciju.- Plašim se da bi nametanje nekih zakona koji ne mogu da prođu ni u samoj Evropskoj uniji, bilo kontraproduktivno i po same predstavnike LGBT populacije - rekao je Omerović.- Nismo mi još društo, niti je takav ambijent, tradicija, kultura, istorija ni sve ono što Srbija u ovom trenutu proživljava i doživljava, da bi takav zakon mogao da ugleda svetlost dana ili bude usvojen u skupštini - rekao je on.http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/384958/Kancelarija-za-ljudska-prava-Srbija-daleko-od-registrovanja-istopolnih-brakova
- Nije vreme za ovakve zakone. Iza ovog zakona neko stoji, pa je sada na državi da ispita ko finansira ovakve stvari u Srbiji - kaže Omerović za "Vesti". On dodaje i da tajming za predstavljanje modela ovog zakona nije dobar.http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/britanci-guraju-srbe-medu-gejeve/20479
Posted

Uuu, "veoma opasno po građane koji imaju različitu seksualnu orijentaciju." Kakva li im to opasnost preti..

Posted (edited)

ne moramo bas sve na tomu da svalimo jer meho ipak ima svoj politicki put i istoriju <_<

Edited by Pontijak
Posted (edited)
Uuu, "veoma opasno po građane koji imaju različitu seksualnu orijentaciju." Kakva li im to opasnost preti..
Suočavanja sa sopstvenim predrasudama? Edited by Syme
Posted
Nije vreme. Jer, ako previše insistirate sada na tome, može da vam se obije o glavu. Ja to za vaše dobro. To je, otprilike, poruka.
Posted

Ja sam shvatio da on zapravo misli na heteroseksualne građane, ali moram da priznam da ovo Pejsijevo tumačenje zvuči malo smislenije. Što ne znači da je Meho to i hteo da kaže, ne treba mu učitavati višak racionalnosti.

Posted
Nije vreme. Jer, ako previše insistirate sada na tome, može da vam se obije o glavu. Ja to za vaše dobro.To je, otprilike, poruka.
Pa da, ili: može da vam se obije neki kamen o glavu. Ali to je prirodna nepogoda, jel, i to tako mora.
Posted
Pa da, ili: može da vam se obije neki kamen o glavu. Ali to je prirodna nepogoda, jel, i to tako mora.
Strpite se malo, vidite šta se dešava u svetu. A i kriza je.
Posted
Pa čovek je verovatno konsultovao relevantna naučna dostignuća na tu temu, ne?
pa tadić je u pravu, naravno. ja sam samo skrenuo pažnju da nema ništa od državnog ozvaničenja sestrinskog makaženja kao što je verter insinuirao i da se politika nastavlja tadićevim stazama revolucije.
Posted
pa tadić je u pravu, naravno. ja sam samo skrenuo pažnju da nema ništa od državnog ozvaničenja sestrinskog makaženja kao što je verter insinuirao i da se politika nastavlja tadićevim stazama revolucije.
:lol:
Posted (edited)

Enter scissors sada dobija potpuno novo značenje!

Edited by pacey defender
Posted (edited)

dan žalosti za otraglije i šlajferice:

Zatvoren beogradski gej centar?Izvor: Večernje novosti utorak 4.06.2013 | 22:29Beograd -- Vrata "Egal porta", centra nedavno otvorenog za okupljanje homoseksualaca, danas su bila zaključana, samo dan nakon napada na predsednicu udruženja Vesnu Zorić.Ovaj LGBT centar je zamišljen kao mesto gde će homoseksualci moći da prespavaju, druže se, popiju piće, dobiju informacije o aktivnostima gej udruženja, ali i da imaju seksualne odnose sa partnerima. U tu svrhu planiran je i kruzing klub za muškarce. Biće i sportski centar, a u njemu će moći da se smeste i oni koji su zbog problema u porodici morali da napuste kuću.http://www.b92.net/i...2&nav_id=720005
Edited by Hella