Jump to content
IGNORED

Beograd Prajd

Аврам Гојић

Da li će vlast dozvoliti održavanje Prajda?  

169 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
Organizatori Parade ponosa i gej aktivisti izveli su danas ispred beogradskog Medija centra na Terazijama performans umesto zabranjenog Parade, na kojem su sedeći nas stiroporu roze boje objavili da će sledeće Parada ponosa biti održana 28.septembra 2013. godine.
znaci bice sledece godine parada ponosa. genije lbgt marketinga boban stojanovic je uveo u pricu stiropor valjda poucen primerom tome diplome koji je imao najavu protesta stiroporom i gle cuda postao predsednik republike :D
Posted
Teško će da se oporezuje na primer, opelo. Kad sam sahranjivao oca, dogovorio sam se sa popom usmeno, on mi je tražio pare rekavši da dam onoliko koliko mogu i dao sam mu pare na ruke. To je nemoguće oporezovati. Jedino da im se uvede fiskalna kasa.
moguce je sve oporezovati, od babe na pijaci, poslanika u parlamentu, lokalnu kafanu, molera pa sve do popa.pitanje je koliko to drzava/narod zeli. jbg porez vs. kraduckanje...
Posted

Ništa, ako je tako, daj onda da im se sreže, nisu ni oni pali s neba (mada se tako ponašaju).

Posted
Jbt, sad gledam, pa nije uopće mali taj porez, 8-9% od iznosa poreza na dohodak.
Au jbt, svapski popovi k'o nas lokalni, sto usred inflacije '93. nije hteo da sahrani coveka bez 200DM.Bilo je o ovome na radiju stb pre par nedelja, valjda je odluci o izopstenju neplatisa prethodila duga pravna zavrzlama?Verski porez? Pa ovde bi mantije voleli taman kao i komunalnu policiju.
Posted
Teško će da se oporezuje na primer, opelo. Kad sam sahranjivao oca, dogovorio sam se sa popom usmeno, on mi je tražio pare rekavši da dam onoliko koliko mogu i dao sam mu pare na ruke. To je nemoguće oporezovati. Jedino da im se uvede fiskalna kasa.
pa kakav je to argument, rekao mi je da dam koliko mogu. to isto kao da kazes da pdv ne treba da se placa i da ti argument za to bude da ti kasirka u maxiju ne kuca racun nego ti kaze daj koliko mozes. crkva ima da definise cenu za obred, i ima da plati pdv od te cene za svaku sahranu, krstenje i vencanje. sad ce da ispadne da tu ne moze da se utera red, pa bar tu postoji jasna statistika mrtvih i rodjenih i vencanih, samo treba videti kako da se oduzmu oni koji to ne praktikuju (crkveni obred). mnogo se zaguljeniji kriminal u poreskoj sferi u ovoj zemlji doveo u red od ovoga, cigare na primer.
Posted

kad se vec otislo u oftopik sa crkvenim temama da napisem i ja u tom duhu: pahomije sluzi svetu liturgiju olgi i pavlu a prisustvuje i toma diploma. koji dignitet skupa na sahrani knezevske porodice. vladika pedofil, toma diploma i ostale zvanice :D

Posted (edited)
pa kakav je to argument, rekao mi je da dam koliko mogu. to isto kao da kazes da pdv ne treba da se placa i da ti argument za to bude da ti kasirka u maxiju ne kuca racun nego ti kaze daj koliko mozes. crkva ima da definise cenu za obred, i ima da plati pdv od te cene za svaku sahranu, krstenje i vencanje. sad ce da ispadne da tu ne moze da se utera red, pa bar tu postoji jasna statistika mrtvih i rodjenih i vencanih, samo treba videti kako da se oduzmu oni koji to ne praktikuju (crkveni obred). mnogo se zaguljeniji kriminal u poreskoj sferi u ovoj zemlji doveo u red od ovoga, cigare na primer.
Ma jok, bre gazzo, nisi me razumeo, prvi sam za to da ih se udari po džepu, samo kažem da bi treba oprezno, da se ne izvuku.@PontijakTragična sudbina kneza Pavla se nastavila i posle njegove smrti... Edited by kobni zelaya
Posted (edited)

knezu svejedno, mrtav je. cinjenica da nikome od prisutnih zvanica, porodici karadjordjevic, predsedniku republike itd. ne smeta prisustvo i ucestvovanje verskog funkcionera pedofila sasvim dovoljno govori o tom skupu kao sto govori i o samoj spc koja salje bas vladiku pedofila da obavi verski ritual

Edited by Pontijak
Posted

Moraju da ga uposle da nešto radi, da ne skače na sitnu đecu.

Posted

samo da se ne otkrije da je pored pedofilije sklon i nekrofiliji pa da dodje do skandala naskakanja na sanduke sa knezevskim parom

Posted

Ja ti lepo kažem da će Pavle opet najebati...

Posted

bilo zagusljivo, lepo i malo tuzno. svedjanka citirala dilana, englez citirao dilana, meni kul. puno aktivista, manje civilnih gejeva, od javnih licnosti, sem govornika jelene milic i sisanja filipovica, jedino sam primetila neumornu beku blagojevic u publici. ovo napolju bilo kratko i simpaticno, panduri mirni, nigde huligana ili drekavaca.a sad vidim nesto veoma iznenadjujuce, prokletstvo citanja izmedju redova.nikolic u jajincima, govor dosta zanimljiv za proucavanje, ali ova dva bolda posebno

"Želimo stabilnost i kompromis, a svoje potomstvo vaspitavamo da poštuje sve razlike - verske, nacionalne, polne", poručio je predsednik Srbije i napomenuo da naša država iskreno želi da se zločini više nikad ne ponove, kao i da će se večno sećati žrtava."Mir ne sme da bude stanje između dva rata, to je vrlina, stanje uma, altruizam, poverenje, pravda, davanje i bezuslovno prihvatanje različitosti i to nisu samo prazne reči, to su reči koje su utkane u naša dela i u našu decu", kazao je Nikolić.
Posted

aha, jutros ga je sonja ex-soros proglasila za predsednika srbije.

Posted (edited)

došotoma 'nako stidljivo, kroz izmaglicu, protura poruku.sa svoje pozicije morao je ovih dana biti malo glasniji & jasniji.

Edited by buffalo bill