duda Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: Meni treba za stan, moram da zamenim a ne znam koga da zovem, ne zelim da mi neko isfusari to. Ako je za stan, zašto aluminijum ? Najbolja opcija ti je drvo-al, ako ti finansije dopuštaju.
Кристофер Лумумбо Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Drvo-al je preskupo, a pvc se iskrivi brzo, barem u stanovima koje sam ranije iznajmljivao. Imam mnogo prozora, moram da uzmem nesto sto ce da bude trajno resenje.
napadaj Posted September 5, 2021 Posted September 5, 2021 Ruski Krstur jeste u Srbiji, nalazi se blizu Kule.
mire Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 On 5.9.2021. at 18:21, dùda said: Ako je za stan, zašto aluminijum ? Najbolja opcija ti je drvo-al, ako ti finansije dopuštaju. e za to je pomenuti strinić doktor
Milosh76 Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Posle kog vremena, okvirno treba zameniti PVC prozore?Ili se jednostavno gleda dotrajalost I stanje?
mraki Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Mene izludjuju roletne, kako je ovo što imam neki glup sistem, svako malo negde zapne. Prosto ne mogu verovati da je to tako loše zamišljeno, jedna lamela (ili kako se to već zove) sklizne malo u stranu i haos, ceo sistem se zaglavi. A sklizne vrlo lako. Uzeo bih nove ali bojim se da će biti isto. Pretpostavljam da ima raznih sistema, imate li neke preporuke?
zmanic Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Podmaži šine - vođice, povremeno, najobičnijim sapunom. Lakše će kliziti. 1
zorglub Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 On 5.9.2021. at 16:34, villiem said: Neki dan bio u Indjiji i tamo su mi preporucili neku firmu iz Ruskog Krstura, ako sam dobro zapamtio, prvi put cujem za ovo mesto Ruski Krstur je čuven po stolarima i tapetarima since ever.
napadaj Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 I po srednjoj školi u koju se prebacuju oni koji su imali dosta kečeva na polugodištu.
Bogotac Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 On 5.9.2021. at 12:52, Кристофер Лумумбо said: Jel neko ugradjivao aluminijumsku stolariju? treba mi proverena firma. neka preporuka? Kod mene komsa radi alu-stolariju,radi po celoj Srbiji. Odakle si ti?
Behemoth Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Ima li neko iskustva sa rol vratima za garažu? Još bolje, da mi preporuči neku firmu koja se time bavi? Zvao sam majstore što su kod mojih radili stolariju, ali kažu da oni rol vrata ne rade.
Behemoth Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Lokacija je Zaječar, kapiram da je realno da nađemo nekog iz Niša da to odradi. Iz dvorišta je silazak nizbrdo u garažu, i trenutno se vrata otvaraju na spolja. Ja bih zamenio ta vrata i stavio rol vrata koja će se daljinski otvarati.
ultra plasticni Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 On 30.9.2022. at 11:11, Behemoth said: Ima li neko iskustva sa rol vratima za garažu? Još bolje, da mi preporuči neku firmu koja se time bavi? Zvao sam majstore što su kod mojih radili stolariju, ali kažu da oni rol vrata ne rade. pitaj po lokalima na kojima vidis takva vrata za majstore
Recommended Posts