Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PVC stolarija

Featured Replies

Ne može se u Europu samo tako, na silu otvorenim topicima o PVC stolariji! Za Europu se treba imati europska PVC tradicija, oko 100 strana, nekoliko godina.. -_-
kultura nije kultura ako nije tisućljetna. kakvih nekoliko godina?!

Edited by garcia

stidim se priznati, ali celu zimu sam imao problema sa PVC-om i kondenzacijom :blush:svako jutro pljušti voda niz prozore kao iz kabla.žena skuplja vodu i psuje u sebi, ja skupljam vodu i pljujem na glas.parket se oljuštio kod terase gde je površina zastakljena PVC-om najveća.u spavaćoj malo lilo i niz zid pa mi uništilo mukom omolovanu nežnu nebesko plavu boju (#87CEFA).sve u svemu, tužna je to priča, po svemu sudeći bez kraja :(
bre, luftiraj!dva puta dnevno sirom otvoren prozor 10 minuta je 1 must sa PVC stolarijom
bre, luftiraj!dva puta dnevno sirom otvoren prozor 10 minuta je 1 must sa PVC stolarijom
ili svi prozori neprekidno otvoreni "na pero", kod mene je tako i leti i zimi

mlogo je skupa ta pvc stolarija prijatelji

Zazidaj pola pa smanji troskove...(jos 98 strana do Evrope)

ne može to sa malom bebom u stanu.

pvc prozori su sranje. drvo je zakon.i luftirajte tu decu, nemojte da se ubudjaju.

Edited by cmrlj

nisam bre ja nemaran roditelj!zima je bila oštra.i ka'će više ta Evropa <_<

Mi koji imamo "staru novogradnju" na NBG smo obiveni kad treba da stavimo PVC to su kilometri prozora u pitanjau...Pravda za NBG PVC cool.gif

Jbg, primećujem da topiku nedostaje 1 kvalitetan poll, PVC vs ALU vs Drvo.

Mi koji imamo "staru novogradnju" na NBG smo obiveni kad treba da stavimo PVC to su kilometri prozora u pitanjau...Pravda za NBG PVC cool.gif
jesvala. i obratite paznju, ako gledate na koshavu, da vam pendzeri i vrata obavezno imaju srednju sharku :s_w:
Po koleginici sa građevine, po svim mogućim svojstvima uključujući i estetski najbolja stolarija je sendvič spoljni alu unutrašnji drveni, pošto je drvo izuzetno fleksibilno i karakteristike su mu fantastične a aluminijum je postojan...

dokle više ta subverzija?ne kaljajte ovaj sveti topić.pvc kažu da je otrovna posle izvesnog vremena.navodno, ispušta nešto™.

mislim da sve na svetu ispushta neshto. takva je priroda kosmosa.