Jump to content
IGNORED

PVC stolarija

hattori

Recommended Posts

Posted

Koju stolariju su koristili partizani, a koju cetnici?

Posted

Partizani samo drvo, četnici često i blato. Švaba beton, ali bilo kondenzacije

Posted

Sta je sa PVC stolarijom koja su punjenena inertnim gasom ne vidim da se pominju

Posted

ja proklinjem dan kad sam im dopustila da me nagovore da moje divne,predivne drvene žaluzine zamenim prokletim,plastičnim roletnama i komarnikom <_<

• 3 weeks later...
Posted

Sada posto je dosao Toma mislim da se u najskorije vreme moze ocekivati naredba da svaki dom ima samo PVC stolariju, sustikle ce se fabricki ugradjivati na televizore i uopste narodna muzika ce pobediti. Ja sam vec standardizovan, imam cak i dozidnicu iliti kuvaricu na zidu.

• 3 weeks later...
Posted (edited)

I ja imam kuvaricu, maznula od bake. Uredno složena čeka. Poručuje: Svakog dana, svake noći, na te mislim kad ćeš doći, da ti kažem ljubav moja uvek bit' će samo tvoja!Kad dođe vreme, okačiću je i fotografisati, zajedno sa novom petokomornom PVC stolarijom, valjda mogu da prođu.

Edited by halloween
Posted

Kod mene pise Za trpezom svega ima, jos nam fali samo vina

Posted

Nije loše, moram izvesti (bod pokrsticom, ako me dobro služi sećanje sa časova domaćinstva) još neku, pa da imam za različite prilike.

• 9 years later...
Posted

Jel neko ugradjivao aluminijumsku stolariju? treba mi proverena firma. neka preporuka? 

Posted

u novim banovcima je najozbiljnija firma, vrhunski rade, gazda se preziva strinić, ako se dobro sećam

one plave haletine što se vide sa auto puta

Posted (edited)

Neki dan bio u Indjiji i tamo su mi preporucili neku firmu iz Ruskog Krstura, ako sam dobro zapamtio, prvi put cujem za ovo mesto, mozda i nije u Srbiji. Uglavnom, majstori dodju rade, ne piju, ne jedu i ne pricaju/ne dovikuju se gde je busilica/gde su merdevine/daj produzni..tako sam zapamtio preporuku.

poravnaju kada ugrade, ostane da se okreci

Edited by villiem
  • Haha 1
Posted

Meni treba za stan, moram da zamenim a ne znam koga da zovem, ne zelim da mi neko isfusari to.

Posted
1 hour ago, villiem said:

Neki dan bio u Indjiji i tamo su mi preporucili neku firmu iz Ruskog Krstura, ako sam dobro zapamtio, prvi put cujem za ovo mesto, mozda i nije u Srbiji. Uglavnom, majstori dodju rade, ne piju, ne jedu i ne pricaju/ne dovikuju se gde je busilica/gde su merdevine/daj produzni..tako sam zapamtio preporuku.

poravnaju kada ugrade, ostane da se okreci

Rusini ftw

• +1 1
Posted
Meni treba za stan, moram da zamenim a ne znam koga da zovem, ne zelim da mi neko isfusari to.
Imaš na beobildu dobru temu, aktivan je jedan čovek koji se bavi time, realan je, ne gura neku svoju kombinu...

... Shiit has hit the fan

• +1 1