garcia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) Ne može se u Europu samo tako, na silu otvorenim topicima o PVC stolariji! Za Europu se treba imati europska PVC tradicija, oko 100 strana, nekoliko godina.. -_-kultura nije kultura ako nije tisućljetna. kakvih nekoliko godina?! Edited May 9, 2012 by garcia
aram Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 stidim se priznati, ali celu zimu sam imao problema sa PVC-om i kondenzacijom :blush:svako jutro pljušti voda niz prozore kao iz kabla.žena skuplja vodu i psuje u sebi, ja skupljam vodu i pljujem na glas.parket se oljuštio kod terase gde je površina zastakljena PVC-om najveća.u spavaćoj malo lilo i niz zid pa mi uništilo mukom omolovanu nežnu nebesko plavu boju (#87CEFA).sve u svemu, tužna je to priča, po svemu sudeći bez kraja :(bre, luftiraj!dva puta dnevno sirom otvoren prozor 10 minuta je 1 must sa PVC stolarijom
Аврам Гојић Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 bre, luftiraj!dva puta dnevno sirom otvoren prozor 10 minuta je 1 must sa PVC stolarijomili svi prozori neprekidno otvoreni "na pero", kod mene je tako i leti i zimi
ficfiric Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Zazidaj pola pa smanji troskove...(jos 98 strana do Evrope)
garcia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 bre, luftiraj!dva puta dnevno sirom otvoren prozor 10 minuta je 1 must sa PVC stolarijomne može to sa malom bebom u stanu.
cmrlj Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 (edited) pvc prozori su sranje. drvo je zakon.i luftirajte tu decu, nemojte da se ubudjaju. Edited May 9, 2012 by cmrlj
garcia Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 nisam bre ja nemaran roditelj!zima je bila oštra.i ka'će više ta Evropa <_<
Frank Pembleton Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Mi koji imamo "staru novogradnju" na NBG smo obiveni kad treba da stavimo PVC to su kilometri prozora u pitanjau...Pravda za NBG PVC
Willow Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Jbg, primećujem da topiku nedostaje 1 kvalitetan poll, PVC vs ALU vs Drvo.
gospa buba Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Mi koji imamo "staru novogradnju" na NBG smo obiveni kad treba da stavimo PVC to su kilometri prozora u pitanjau...Pravda za NBG PVC jesvala. i obratite paznju, ako gledate na koshavu, da vam pendzeri i vrata obavezno imaju srednju sharku
Vapad Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Po koleginici sa građevine, po svim mogućim svojstvima uključujući i estetski najbolja stolarija je sendvič spoljni alu unutrašnji drveni, pošto je drvo izuzetno fleksibilno i karakteristike su mu fantastične a aluminijum je postojan...
garcia Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 dokle više ta subverzija?ne kaljajte ovaj sveti topić.pvc kažu da je otrovna posle izvesnog vremena.navodno, ispušta nešto™.
gospa buba Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 mislim da sve na svetu ispushta neshto. takva je priroda kosmosa.
Recommended Posts