Jump to content
IGNORED

PVC stolarija

hattori

Recommended Posts

Posted (edited)
Ne može se u Europu samo tako, na silu otvorenim topicima o PVC stolariji! Za Europu se treba imati europska PVC tradicija, oko 100 strana, nekoliko godina.. -_-
kultura nije kultura ako nije tisućljetna. kakvih nekoliko godina?! Edited by garcia
Posted
stidim se priznati, ali celu zimu sam imao problema sa PVC-om i kondenzacijom :blush:svako jutro pljušti voda niz prozore kao iz kabla.žena skuplja vodu i psuje u sebi, ja skupljam vodu i pljujem na glas.parket se oljuštio kod terase gde je površina zastakljena PVC-om najveća.u spavaćoj malo lilo i niz zid pa mi uništilo mukom omolovanu nežnu nebesko plavu boju (#87CEFA).sve u svemu, tužna je to priča, po svemu sudeći bez kraja :(
bre, luftiraj!dva puta dnevno sirom otvoren prozor 10 minuta je 1 must sa PVC stolarijom
Posted
bre, luftiraj!dva puta dnevno sirom otvoren prozor 10 minuta je 1 must sa PVC stolarijom
ili svi prozori neprekidno otvoreni "na pero", kod mene je tako i leti i zimi
Posted

mlogo je skupa ta pvc stolarija prijatelji

Posted

Zazidaj pola pa smanji troskove...(jos 98 strana do Evrope)

Posted
ne može to sa malom bebom u stanu.
Posted (edited)

pvc prozori su sranje. drvo je zakon.i luftirajte tu decu, nemojte da se ubudjaju.

Edited by cmrlj
Posted

nisam bre ja nemaran roditelj!zima je bila oštra.i ka'će više ta Evropa <_<

Posted

Mi koji imamo "staru novogradnju" na NBG smo obiveni kad treba da stavimo PVC to su kilometri prozora u pitanjau...Pravda za NBG PVC cool.gif

Posted

Jbg, primećujem da topiku nedostaje 1 kvalitetan poll, PVC vs ALU vs Drvo.

Posted
Mi koji imamo "staru novogradnju" na NBG smo obiveni kad treba da stavimo PVC to su kilometri prozora u pitanjau...Pravda za NBG PVC cool.gif
jesvala. i obratite paznju, ako gledate na koshavu, da vam pendzeri i vrata obavezno imaju srednju sharku :s_w:
Posted

Hitler.

Posted
Po koleginici sa građevine, po svim mogućim svojstvima uključujući i estetski najbolja stolarija je sendvič spoljni alu unutrašnji drveni, pošto je drvo izuzetno fleksibilno i karakteristike su mu fantastične a aluminijum je postojan...
Posted

dokle više ta subverzija?ne kaljajte ovaj sveti topić.pvc kažu da je otrovna posle izvesnog vremena.navodno, ispušta nešto™.

Posted

mislim da sve na svetu ispushta neshto. takva je priroda kosmosa.