Jump to content

Introduction to the World’s First Asteroid Mining Company

Featured Replies

Јок, важнији је Мурат II јер је оплодио Хуму Хатун и тако створио Мехмеда II, због кога су ови морали да се окрену на запад. :isuse:
Drago mi je da pratis obrazovne serije kod Sase ili Zeljka.
Izaslo iz mode, moj Prasline. Asocira ljude na magnetofone, hladni rat, na divka kafu. Bolje ajped u ruci nego covek na Marsu.
Vidis, ima tu nesto. Kad sam ja bio mali, nije bilo kompjuterskih igara, a kad je vecina na forumu bila mala bio je Pac-man. Morali smo o necemu da mastamo da bismo propratili sve one Sirijuse, Monolithe, Asimove i Klarkove koje smo citali.Onda su dosla moderna vremena i sa njima realisticne 3D igrice...
Izaslo iz mode, moj Prasline. Asocira ljude na magnetofone, hladni rat, na divka kafu. Bolje ajped u ruci nego covek na Marsu.
Док Кинези не пободу своју заставу у месечеву прашину. Онда има да настане лудница. Кажем треба једна генерација да се све то деси.

Važno pitanje za ovu priču:Who Owns The Asteroids?The Outer Space TreatyUN-ov sporazum, potpisnik i SAD, ne dozvoljava vlasništvo u svemiru. Može li to najjače kompanije da spreči? Teško, jer u slučaju da se nanjuši veliki profit, bilo koja zemlja se jednostavno može povući iz ugovora...

Edited by Jolly Roger