fonTelefon Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Јок, важнији је Мурат II јер је оплодио Хуму Хатун и тако створио Мехмеда II, због кога су ови морали да се окрену на запад. Drago mi je da pratis obrazovne serije kod Sase ili Zeljka.
Indy Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Izaslo iz mode, moj Prasline. Asocira ljude na magnetofone, hladni rat, na divka kafu. Bolje ajped u ruci nego covek na Marsu.Vidis, ima tu nesto. Kad sam ja bio mali, nije bilo kompjuterskih igara, a kad je vecina na forumu bila mala bio je Pac-man. Morali smo o necemu da mastamo da bismo propratili sve one Sirijuse, Monolithe, Asimove i Klarkove koje smo citali.Onda su dosla moderna vremena i sa njima realisticne 3D igrice...
porucnik vasic Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Izaslo iz mode, moj Prasline. Asocira ljude na magnetofone, hladni rat, na divka kafu. Bolje ajped u ruci nego covek na Marsu.Док Кинези не пободу своју заставу у месечеву прашину. Онда има да настане лудница. Кажем треба једна генерација да се све то деси.
Jolly Roger Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 (edited) Važno pitanje za ovu priču:Who Owns The Asteroids?The Outer Space TreatyUN-ov sporazum, potpisnik i SAD, ne dozvoljava vlasništvo u svemiru. Može li to najjače kompanije da spreči? Teško, jer u slučaju da se nanjuši veliki profit, bilo koja zemlja se jednostavno može povući iz ugovora... Edited April 29, 2012 by Jolly Roger
Recommended Posts