June 14Jun 14 Od 10 biljki, odlicno napreduje 6, ostale su malo iza ali bice i od njih nesto. Grah se skroro sav popeo uz pritke i otkinuo sam vrhove da ne raste dalje pa ocekujem da procvjeta za koji dan. Tikvice i krastavac slabo. Tikvice su zive ali jalove, cekam neki izdanak sa plodovima ali mrka kapa.
June 17Jun 17 Zatvara se Flora na Čukaričkoj padini. Rasprodaja.FloraekspresKataloška prodaja cveća i sadnica - Rasadnik FloraekspresKataloška prodaja cveća - Kataloška prodaja sadnica - Lukovice, Perene, Ruže, Vrtne biljke, Sadnice voća, Semena i još mnogo toga.
June 17Jun 17 Više ne idem u noćni obilazak vrta. Mogu ovi procesi da se odigravaju i bez mog znanja i prisustva.Wtf
June 17Jun 17 Fantastican prizor. Juce sam gledao crnu bubamaru sa crvenim tackama, cijeli dan je bila na jednoj papricici, trijebila vaske. Sa lista na list, pa odozdo. Ko cigra.
June 17Jun 17 Ko mini Serengeti. Te tvije bube nikad nisam vidio, sta je to? Izgleda kao nocni leptir (moth), nisam imao pojma da ih ima grabljivaca. A ono ispod djeluje kao cudoviste i ocekivao bih da su uloge obrnute.
June 17Jun 17 17 minutes ago, Boksi said:Google kaže da je ovo ‘cicada molting’. Ni videla dosad, ni čula.OMG, to je.Ono ispod je caura iz koje je izasao leptir. Ja bi tu sjedio satima i gledao to.
June 18Jun 18 Sto nenormalni?Anyway...Ladies and the gentlemen, I present you Mr Bean in flower:prdo.
June 18Jun 18 cvet beana je... dirljiv.tvoje i boksine fotografije iz baste su ti uzivanje za oci. osim onih buba, mAnijaci dogIrani!kasicica sode bikarbone, tik pred full da provri, deprdira svaki pasulj.u mojoj basti cherry velicine dzenerike vec rudi. ne mogu da slikam jer je danju pretoplo da se motam po basti, a nocu imam preca posla. verujte mi na rec.poz