Jimmy Kowalski Posted November 18, 2019 Posted November 18, 2019 Cuo ovu stvar Silvera kod Gillesa, poznato mi odnekud verovatno Cypressi, probam na Whosampled, nema nista, ali ipak se setih.
Indy Posted February 16, 2020 Posted February 16, 2020 Moj mali doprinos beskorisnim muzičkim informacijama... "The Carrier" sa legendarnog Byrne/Eno - My Life in the Bush of Ghosts koristi isti sample (Dunya Yunis, Lebanese mountain singer, from The Human Voice in the World of Islam - Tangent Records TGS131) kao i Muslimgauze u numeri "I Shall Sing Until My Land Is Free". 2
palfoot Posted October 11, 2020 Posted October 11, 2020 omiljeni novozelandski bend ikada, marie and the atom su nekrunisano muzičko blago dunedina. njiova frontmentkinja gill civil nije baš bila pereterano srećna kada su hood ukrali ovaj lup basa i usporili ga ali meni su drage obe, iako su muzički na dve (naizgled) nespojive planete.
palfoot Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Ne znam da li je bilo, ali Bent, omiljeni muzički proizvod ranih 2000ih ! i kakvo semplovanje Nane Moskouri, plutanje kosmosom, raspilav.
roksi Posted September 23, 2021 Posted September 23, 2021 Little Simz - Two Worlds Apart The Agony And The Ecstasy · Smokey Robinson 1
beyoncé Posted November 29, 2021 Posted November 29, 2021 Kinny & Horne-Why me? Spoiler CERVEZA - BOOTS BROWN 1
palfoot Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 koje ludilo od originala sempl poprilično dobro vozi ovaj nezaboravni elektronski gospel a bill i macy, koja ga ovde definitivno više no kanališe, kao duet bi tek bili apsolutni wet dream.
Recommended Posts