November 18, 20195 yr Cuo ovu stvar Silvera kod Gillesa, poznato mi odnekud verovatno Cypressi, probam na Whosampled, nema nista, ali ipak se setih.
February 16, 20205 yr Moj mali doprinos beskorisnim muzičkim informacijama... "The Carrier" sa legendarnog Byrne/Eno - My Life in the Bush of Ghosts koristi isti sample (Dunya Yunis, Lebanese mountain singer, from The Human Voice in the World of Islam - Tangent Records TGS131) kao i Muslimgauze u numeri "I Shall Sing Until My Land Is Free".
October 11, 20204 yr omiljeni novozelandski bend ikada, marie and the atom su nekrunisano muzičko blago dunedina. njiova frontmentkinja gill civil nije baš bila pereterano srećna kada su hood ukrali ovaj lup basa i usporili ga ali meni su drage obe, iako su muzički na dve (naizgled) nespojive planete.
May 12, 20213 yr Ne znam da li je bilo, ali Bent, omiljeni muzički proizvod ranih 2000ih ! i kakvo semplovanje Nane Moskouri, plutanje kosmosom, raspilav.
January 22, 20223 yr koje ludilo od originala sempl poprilično dobro vozi ovaj nezaboravni elektronski gospel a bill i macy, koja ga ovde definitivno više no kanališe, kao duet bi tek bili apsolutni wet dream.