Aineko Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 A jesu li po tebi gejevi normalni?ne mora odmah gejevi (mnogi od njih zele decu), mozes da udaris i malo blize kuci sto bi rekli Englezi - ja mislim da svi ti svestenici, monahinje, patrijarh Pavle i slicni, to je sve potpuno nenormalno (mislim ko bi se normalan odrekao imanja dece?).
burazer Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 * svestenici, monahinje, patrijarh Pavle i slicnipostoji bioloski roditelj, ali takodje i psiholoski roditelj*! (ta razlika je manje bitna) i anti roditelj!(to jenenormalno i ta razlicitost odlicuje zasto Ne, deca. )
Bakemono Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nije to bila poenta mog pitanja, već da ustanovim s kim imam posla. Nazivati nenormalnima ljude s takvom lakoćom samo zato što su različiti prilično je uvredljivo i debilno.
Bakemono Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) postoji bioloski roditelj, ali takodje i psiholoski roditelj*! (ta razlika je manje bitna) i anti roditelj!(to jenenormalno i ta razlicitost odlicuje zasto Ne, deca. )Znači, mi što ne želimo decu smo bolesni u mozak? Edited September 12, 2012 by Bakemono
burazer Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) Znači, mi što ne želimo decu smo bolesni u mozak?@Bakemono!(nemoj da redefinises) Edited September 12, 2012 by burazer
Bakemono Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Nemoj ti da se pravis lud. Sta znaci "nenormalni"? Hoces da kayes da ta rec nema uvredljiv prizvuk?
Mil@n Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 (edited) Znači, mi što ne želimo decu smo bolesni u mozak?Vidi druže, možda niste bolesni u mozak, ali je ovo jedan od najglupljih topika ikada na ovom forumu, pre svega zbog naslova ovako satkanog.A ja stvarno mislim da nije normalno ne želeti da imaš decu. Tvoje je pravo da ih ne želiš, moje da mislim da to nije normalno, jbg. Sad, koja je devijacija u pitanju, neću da ulazim u to, ja sam samo psiholog amater. Ne misilm da ste vi koji ne želite decu debili i retardi, ali mislim da je u pitanju neka, možda benigna, devijacija ličnosti.Evo ja strikan od početka oktobra, pa hey, ko će to dočekati... I eto, znam koju radost osećam, ali kako ja to tebi da objasnim? Jer ako ne osetiš to ni u naznakama, makar kada gledaš komšijinog malog kako baulja na sve 4 u parku ispred kuće ili zgrade, onda je svaka priča suvisla. Da osetiš to "nešto", ne bi bilo ovog topika, jel. Edited September 13, 2012 by Glas RazumaN
burazer Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 intermecohttp://www.youtube.com/watch?v=lj-OlW83b6U&feature=related
Aineko Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) Evo ja strikan od početka oktobra, pa hey, ko će to dočekati... I eto, znam koju radost osećam, ali kako ja to tebi da objasnim? Jer ako ne osetiš to ni u naznakama, makar kada gledaš komšijinog malog kako baulja na sve 4 u parku ispred kuće ili zgrade, onda je svaka priča suvisla. Da osetiš to "nešto", ne bi bilo ovog topika, jel.e vidis, ovo je upravo problem - pretpostavka da "ne zelim decu = ne volim decu". Vrlo uvredljivo. Devijacija licnosti? ajde! Ta devijacija se zove higher-order volition i svi je imamo, zavisi samo za sta je upotrebljavamo. To sto se ja raspilavim nad klincima ne znaci da treba da dodjem do zakljucka da i ja treba da imam dete. Moji razlozi su jednostavni: 1) svet je jedna prenaseljena shithole; 2) ja znam da sam osoba koja (najverovatnije) nije u stanju da svoj zivot potpuno posveti nekom drugom a mislim da svako ko se odluci na dete mora da bude u stanju za takvo nesto.Po mom misljenju impulsivni napadi materinskog instikta nisu dovoljan razlog da se neko odluci na rodieljstvo (a situacija je takva da su oni upravo najcesci razlog). Dobijala sam ja napade emocija da hocu da usvojim pola sirotista kad sam bila u Keniji ali nesto ne mislim da su ti napadi trebali da mi budu vodilja za dalje postupke u zivotu.Vidi druže, možda niste bolesni u mozak, ali je ovo jedan od najglupljih topika ikada na ovom forumu, pre svega zbog naslova ovako satkanog.a sta je tacno problem sa naslovom topika? preispituje nesto sto vecina populacije uzima zdravo za gotovo pa je to problem? potreba za razmnozavanjem jeste jedna instiktivna potreba neraskidivo povezana sa ocuvanje (ljudske) vrste, ali nije bas na nivou potrebe za hranom ili potrebe za snom pa da je potpuno nebulozno postaviti pitanje "a zasto ispunjavati ovu potrebu?". Edited September 13, 2012 by estel
Aineko Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 *postoji bioloski roditelj, ali takodje i psiholoski roditelj*! (ta razlika je manje bitna) i anti roditelj!(to jenenormalno i ta razlicitost odlicuje zasto Ne, deca. )sorry, ali sta je anti roditelj? ne zeli decu? mrzi decu? ne kapiram.i gde ti ovde spadaju svestenici? psiholoski roditelji? zasto bi oni bili psiholoski roditelji vise od nekog recimo profesora na faksu koji ne zeli da ima decu?
burazer Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 @estelcitam i razmisljam...! (hvala sto si dosla u ovaj trenutak, muske potrage.)
banecare1 Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Dobijala sam ja napade emocija da hocu da usvojim pola sirotista kad sam bila u Keniji sorry za off topic: da nije http://faraja.homefaraja.org/ ?
CrniRok Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 (edited) ... Edited September 13, 2012 by CrniRok
Recommended Posts