Jump to content

Tabloidi u Srbiji

Featured Replies

posebno su mi išli na nerve sa izveštavanjem o onom što je vijao ljubavnika svoje žene po Mirijevu ili gde već.sa njihovom interpretacijom, vest se pretvorila u farsu sa gomilom neukusnih komentara i šaljenja™, iako se radilo o ranjavanju hladnim i vatrenim oružjem nekolicine osoba.kad se uporedi to sa na primer izveštavanjem b92 o istom događaju, stiče se utisak da se radi o dva različita događaja.

wtf.jpg

Nemam stav.

dakle, sve su nepismeniji"virtouz na harmonici" me dokusurio

Do jaja je i fora što su fotku klinca koji je žrtva zlostavljanja blurovali na sajtu (sa zakašnjenjem), a na društvene mreže je otišla difolt fotka :0.6:

najdojajnija fora je kada vest o ubistvu/ranjavanju hladnim oružjem "ilustruju" stock fotkom krvavog noža.mislim da se ponavljam ali me to svaki put istera iz takta :mad:

:lol:

Iznajmio mu Alek svoje dzukele na par sati..

Blicov sajt je zbog užasne reklame koja se razdere bez upozorenja postao potpuno neposetljiv.

ja bih se zahvalio blicu na feljtonu o tatonovom ubistvu, čisto da navijačko-advokatska žgadija ne može da sere po medijima bez ikakvog odgovora.

Plus jedan. detalji su odvratni, ali ocigledno mora tako, u sitna crevca.

Upravo. Sve je to vrlo nisko, ali kad je druga strana počela da vadi detalje iz sudskog konteksta i razbacuje se njima, krajnje je vrreme podsetiti da je ta presuda zasnovana na nekim dokazima i svedočenjima.