garcia Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 posebno su mi išli na nerve sa izveštavanjem o onom što je vijao ljubavnika svoje žene po Mirijevu ili gde već.sa njihovom interpretacijom, vest se pretvorila u farsu sa gomilom neukusnih komentara i šaljenja™, iako se radilo o ranjavanju hladnim i vatrenim oružjem nekolicine osoba.kad se uporedi to sa na primer izveštavanjem b92 o istom događaju, stiče se utisak da se radi o dva različita događaja.
Filipenko Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 U najnovijem tekstu, donosimo vam uputstvo kako da budete što bolja sponzoruša
mire Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 dakle, sve su nepismeniji"virtouz na harmonici" me dokusurio
Filipenko Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Do jaja je i fora što su fotku klinca koji je žrtva zlostavljanja blurovali na sajtu (sa zakašnjenjem), a na društvene mreže je otišla difolt fotka :0.6:
garcia Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 najdojajnija fora je kada vest o ubistvu/ranjavanju hladnim oružjem "ilustruju" stock fotkom krvavog noža.mislim da se ponavljam ali me to svaki put istera iz takta
JozoMujica Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Blicov sajt je zbog užasne reklame koja se razdere bez upozorenja postao potpuno neposetljiv.
Prospero Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 ja bih se zahvalio blicu na feljtonu o tatonovom ubistvu, čisto da navijačko-advokatska žgadija ne može da sere po medijima bez ikakvog odgovora.
Аврам Гојић Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Plus jedan. detalji su odvratni, ali ocigledno mora tako, u sitna crevca.
Turnbull Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Upravo. Sve je to vrlo nisko, ali kad je druga strana počela da vadi detalje iz sudskog konteksta i razbacuje se njima, krajnje je vrreme podsetiti da je ta presuda zasnovana na nekim dokazima i svedočenjima.
Recommended Posts