Arkadija Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Informer danas na naslovnoj strani: "Saša Janković pljuje po Srbiji. Odjebi, bre, bitango". Ovo su nove dubine taloga koje su inače ove novine.
James Marshall Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 (edited) Ma bilo ko je prijetnja. Zasipanje govnima kao preventiva. Edited October 3, 2016 by James Marshall
Ravanelli Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 (edited) kurir je upravo 4/5 naslovne strane poklonio intervijuu sa prorokom Edited January 12, 2017 by Ravanelli
Time Crisis Posted January 12, 2017 Posted January 12, 2017 kurir je upravo 4/5 naslovne strane poklonio intervijuu sa prorokom Stanje redovno
Ravanelli Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 kurir je danas na naslovnoj objavio da je vukasnović završio kao beskućnik. a onda je u demantiju intervijusao taksistu koji je verovatno bio izvor informacije i koji je rekao da mu je pre 2 meseca izgledao kao beskućnik. znači izgleda da je nešto što je taksista izbrbljao došlo na naslovnu stranu. kakav vrh!
radisa Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 kurir je danas na naslovnoj objavio da je vukasnović završio kao beskućnik. a onda je u demantiju intervijusao taksistu koji je verovatno bio izvor informacije i koji je rekao da mu je pre 2 meseca izgledao kao beskućnik. znači izgleda da je nešto što je taksista izbrbljao došlo na naslovnu stranu. kakav vrh! A slika ministra zdravlja i vođe kriminalnog klana nije ni za 6 stranu unutra... Nema cenzure...
Time Crisis Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 kurir je danas na naslovnoj objavio da je vukasnović završio kao beskućnik. a onda je u demantiju intervijusao taksistu koji je verovatno bio izvor informacije i koji je rekao da mu je pre 2 meseca izgledao kao beskućnik. znači izgleda da je nešto što je taksista izbrbljao došlo na naslovnu stranu. kakav vrh! Za takve je i to napredak, mogli su i taksistu da izmisle.
Demonquill Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Nije taksista. Zar nije bio Loncar sa Spasojevicem negde unutra? Cini mi se da sam video, ali ne mogu da se zakunem. Nije da to nije glavna vest za naslovnu naravno.
Malkmus Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Kako Blic drži nivo. SLIKE BRZINOM MUNJE OBIŠLE SVET Žena sa zvanično NAJLEPŠIM grudima u TOPLESU fotografija: https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/wmJk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTkRrN01EQV8vZTQ5ZWI5OGUyZDhlYTIzNTU0MjBjMjEwZmEyNTlhYzkuanBlZ5CBoTAB
katamaran Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 (edited) 1. Nagovestis sise (i to najlepse) 2. Nateras me da prekopiram ovoliki link 3. Pikselizovano?!?! edit: cak si i linkovao pogresne sise. Naslovne boobies su od Emili Ratajkovski, ovo je Hajdi klum... Da se iskupis na desanki za ova faux-pas Edited April 20, 2018 by katamaran
Malkmus Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Pazi stvarno Hajdi. A link čak ni meni neće da učita više. Ne znam šta se to desilo. Uglavnom, koga interesuje može da ugugla naslov i pogleda kako Blic pazi da ne stavi neki pogrešan sadržaj.
katamaran Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 (edited) Izgleda da je jako poostren zakon po tom pitanju. Cini mi se da cak i Skandal i slicni cenzurisu gogloguziju. U stara dobra vremena toga nije bilo. ej, kad se samo setim... Severinin filmski prvenac komplet na naslovnoj strani Kurira bez cenzure. Nije se lazno stidela. Crna hronika i gore moze, zastitimo naciju od bradavica. Edited April 20, 2018 by katamaran
dvb-t manijak Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Da li neko zna da mi kaže u kakvoj su vezi Blic i Srbija danas? Sve češće linkovi vesti sa blic.rs bacaju na ove druge? BTW: blic strip se više ne ažurira na digitalnim platformama
Recommended Posts