Jump to content
IGNORED

Tabloidi u Srbiji

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Mene zanima kako su uspeli da je osude tj dokažu. Jedino da je/ih uhvate u primopredaji novca, u svakom drugom slučaju može da kaže ja to jer volem. Ili je možda priznala nesretnica.

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• Turnbull

29

• Filipenko

25

• salerokada

23

Posted (edited)

mozda je neki mupovac odradio anderkaver. meknalti bi tako.

Edited by morgana
Posted

Ma sve OK, ali zar presuda i priroda prekrsaja (ili dela, ne znam kakva je kategorizacija) nije njena stvar?

Meni su ovi "haha, jebe se za pare" sa komentara i drustvenih mreza gori od prostitucije kao takve. Hocu reci, ne kapiram opravdanost pustanja ove vesti u stampu, zar ona ne moze da ih tuzi zbog toga? Niti je u pitanju kradja, niti ubistvo, niti bilo sta sto ugrozava bilo koga (nema javni znacaj).

presuda je javna stvar.

moze da ih tuzi samo ako vest nije istinita.

(sto naravno ne opravdava malogradjansko izivljavanje Blica)

Posted

Mene zanima kako su uspeli da je osude tj dokažu. Jedino da je/ih uhvate u primopredaji novca, u svakom drugom slučaju može da kaže ja to jer volem. Ili je možda priznala nesretnica.

tim poslom i ne možeš da se baviš ako na neki način nisi pod patronatom milicije

Posted (edited)

presuda je javna stvar.

moze da ih tuzi samo ako vest nije istinita.

(sto naravno ne opravdava malogradjansko izivljavanje Blica)

:D toliko PC-a i zastite od svega i svacega, toliko health warrning-a po cigaretama, toliko osudjenih forumasa za benigne komentare - a neki vlasnik novina ima puno pravo da ti se nekaznjeno posere u zivot samo da bi zaradio par hiljada evra vise. 

Qrvin je ovo svet.

Edited by Caligula
Posted

jebe se meni za kraljicu silikona

Мени чак ни то.

• 3 weeks later...
Posted

na houm pejdzu Blica fotografije pregazene dvanaestogodisnje devojcice i roditelja koji placu.

boli njih kurac bas.

Posted (edited)

Pa jel ima tamo neko normalan?  :isuse:

Strasno.

Edited by Nesh
Posted

na houm pejdzu Blica fotografije pregazene dvanaestogodisnje devojcice i roditelja koji placu.

boli njih kurac bas.

sta li ce tek kurir onda da objavi?!

Posted

oni imaju samo mrtvo dete, verovatno su zakasnili da slikaju roditelje. ljutice se urednik na fotografe.

Posted

Jebem ti zemlju. Neko mi reče da je valjda Kurir juče (ili danas) objavio sliku one bebe koja se udavila. Nisam mogao da proveravam da li je to tačno.

Posted

Čudi me da nisu stavili naslov "I onda je auto prešao preko djevojčice. Nećete pogoditi nikad šta se onda desilo!" Jebeni idioti.

Posted

Čudi me da nisu stavili naslov "I onda je auto prešao preko djevojčice. Nećete pogoditi nikad šta se onda desilo!" Jebeni idioti.

i to sve da stave u rubriku zabava.