Mil@n Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Mene zanima kako su uspeli da je osude tj dokažu. Jedino da je/ih uhvate u primopredaji novca, u svakom drugom slučaju može da kaže ja to jer volem. Ili je možda priznala nesretnica.
morgana Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) mozda je neki mupovac odradio anderkaver. meknalti bi tako. Edited April 1, 2014 by morgana
Аврам Гојић Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ma sve OK, ali zar presuda i priroda prekrsaja (ili dela, ne znam kakva je kategorizacija) nije njena stvar? Meni su ovi "haha, jebe se za pare" sa komentara i drustvenih mreza gori od prostitucije kao takve. Hocu reci, ne kapiram opravdanost pustanja ove vesti u stampu, zar ona ne moze da ih tuzi zbog toga? Niti je u pitanju kradja, niti ubistvo, niti bilo sta sto ugrozava bilo koga (nema javni znacaj). presuda je javna stvar. moze da ih tuzi samo ako vest nije istinita. (sto naravno ne opravdava malogradjansko izivljavanje Blica)
kud u maglu Simoviću Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Mene zanima kako su uspeli da je osude tj dokažu. Jedino da je/ih uhvate u primopredaji novca, u svakom drugom slučaju može da kaže ja to jer volem. Ili je možda priznala nesretnica. tim poslom i ne možeš da se baviš ako na neki način nisi pod patronatom milicije
Caligula Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) presuda je javna stvar. moze da ih tuzi samo ako vest nije istinita. (sto naravno ne opravdava malogradjansko izivljavanje Blica) :D toliko PC-a i zastite od svega i svacega, toliko health warrning-a po cigaretama, toliko osudjenih forumasa za benigne komentare - a neki vlasnik novina ima puno pravo da ti se nekaznjeno posere u zivot samo da bi zaradio par hiljada evra vise. Qrvin je ovo svet. Edited April 2, 2014 by Caligula
salerokada Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 http://www.njuz.net/njuz-galerija-naslovi-dnevnih-novina-na-veliki-petak/
Аврам Гојић Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 na houm pejdzu Blica fotografije pregazene dvanaestogodisnje devojcice i roditelja koji placu. boli njih kurac bas.
Nesh Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 (edited) Pa jel ima tamo neko normalan? Strasno. Edited April 25, 2014 by Nesh
hattori Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 na houm pejdzu Blica fotografije pregazene dvanaestogodisnje devojcice i roditelja koji placu. boli njih kurac bas. sta li ce tek kurir onda da objavi?!
Аврам Гојић Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 oni imaju samo mrtvo dete, verovatno su zakasnili da slikaju roditelje. ljutice se urednik na fotografe.
Turnbull Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Jebem ti zemlju. Neko mi reče da je valjda Kurir juče (ili danas) objavio sliku one bebe koja se udavila. Nisam mogao da proveravam da li je to tačno.
James Marshall Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Čudi me da nisu stavili naslov "I onda je auto prešao preko djevojčice. Nećete pogoditi nikad šta se onda desilo!" Jebeni idioti.
hattori Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Čudi me da nisu stavili naslov "I onda je auto prešao preko djevojčice. Nećete pogoditi nikad šta se onda desilo!" Jebeni idioti. i to sve da stave u rubriku zabava.
Recommended Posts