Jump to content
IGNORED

Tabloidi u Srbiji

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Da se nadovežem na svoj iskaz o caru koji pravi ukrštene reči, naleteo sam na ultimativnu zagonetku.

Akcioni film - TRILER!

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• Turnbull

29

• Filipenko

25

• salerokada

23

Posted

Ne, bio je triler. Proverio sam u rešenjima, morao sam da se uverim da nije prvomartovska šala.

• 3 weeks later...
Posted

Prolazim kroz pakao zbog slike s Dodikom

Od kada se Dragana Gligić, nezaposlena frizerka iz Knežice, slikala na proslavi Dana žena sa Miloradom Dodikom, predsednikom RS i SNSD-a, njeni problemi su postali nepodnošljivi.

- Sada sam potpuno zbunjena i unesrećena. Moja porodica izložena je velikim problemima i porugama, posebno suprug i sin koji je srednjoškolac. Više ne znam šta radim ni kuda hodam, pa sam pre nekoliko dana pala i polomila nogu - priča Dragana, koja je posle svega ostala u gipsu nepokretna.

Posted

Bila jednom žena punijeg stasa koja je na skupu videla Dodika i fotografisala se sa njime.

Sliku je stavila na profil i rekla:

- Eto, pa neka lajkuju sada.

I kad poče čudo: neki lajkuju, a neki vređaju, a neki su naprosto ravnodušni i ćute.

Žena punijeg stasa je plakala i ridala, i naposletku se od tuge saplela i slomila nogu.

Eto, to je ceo slučaj.

Posted

Bila jednom žena punijeg stasa koja je na skupu videla Dodika i fotografisala se sa njime.

Sliku je stavila na profil i rekla:

- Eto, pa neka lajkuju sada.

I kad poče čudo: neki lajkuju, a neki vređaju, a neki su naprosto ravnodušni i ćute.

Žena punijeg stasa je plakala i ridala, i naposletku se od tuge saplela i slomila nogu.

Eto, to je ceo slučaj.

Voskrso Harms?

Posted

Pa vidiš i sama da se ovo mora ispričati po harmskovski.

Posted

samo jos da nisi debeo kao svinja bio bi isti harms.

Posted

Pa vidiš i sama da se ovo mora ispričati po harmskovski.

Vaistinu mora, jedino tako ima nekog smisla.

Posted

Imaju li pravo novine, makar bile i toaletoid, da objavljuju ovakve stvari 

link

ajd sto ovo nije ni od kakvog javnog znacaja, ali fejzbusko-twiterasko-medijski bukake kroz koji ce da prodje ova devojka moze da opravda 1 dobru tuzbu protiv ovih novina, zar ne?

Posted

ne nagadjaju nego prenose vest da je osudjena. nemam ništa protivu prostitutki, ali mi je njihov merčedajzing malo bljaks

Posted (edited)

Ma sve OK, ali zar presuda i priroda prekrsaja (ili dela, ne znam kakva je kategorizacija) nije njena stvar?

Meni su ovi "haha, jebe se za pare" sa komentara i drustvenih mreza gori od prostitucije kao takve. Hocu reci, ne kapiram opravdanost pustanja ove vesti u stampu, zar ona ne moze da ih tuzi zbog toga? Niti je u pitanju kradja, niti ubistvo, niti bilo sta sto ugrozava bilo koga (nema javni znacaj).

Edited by Caligula
Posted (edited)

ma te komentare smo već apsolvirali, imaju lak i svoju temu, meni veći problem predstavljaju sami mediji koji su ovu nesretnicu eksploatisali do pre neki dan, isto kao što i danas čine sa njenim koleginicama po vokaciji. skroluj malo dole stranu i doćićeš do vesti kako jedna koleginica™ večera na maldivima u tirkiznoj haljini, a sutra če biti slika druge koleginice™ kako pegla košulju u tangama. 1 dno.

jebe se meni za kraljicu silikona i mislim da treba da objave i tu vest čisto zarad potvrde insinuacija o profesiji mlade dame. 

isto mi se jebe za blic(i bilo koji drugi toaletoid) koji mi je na nekoj imaginarnoj moralnoj listi ispod dotične kraljice.

off a i dalje u temi, danas sam video slike iz kataloga jedne voditeljke

:fantom:

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted

jebe se meni za kraljicu silikona

...ma jebe se i meni za nju, govorim o principu.

Unakazio bih nekoga da mi razvlaci porodicu na taj nacin zbog zarade na printu. A posto je to pojava na dnevnom nivou (nesrecni Ognjanovici na primer), cudi me da nema tuzbi.