Jump to content
IGNORED

Tabloidi u Srbiji

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

Ima na drugim sajtovima

Testiran najnapredniji britanski avionBespilotna letelica, za koju kažu da je tehnološki najnapredniji avion ikada proizveden u Velikoj Britaniji, uspešno je izvela prve probne letove, objavili su danas vojni zvaničnici.jpegProbni letovi letelice Taranis, vredne 223 miliona evra i proizvedene u najvećoj tajnosti, izvedeni su u avgustu prošle godine na neimenovanoj lokaciji, veruje se negde u australijskoj pustinji, saopštilo je Ministarstvo odbrane na brifingu u Londonu.Nova letelica, prema izveštajima, leti većom brzinom od brzine svetlosti i predstavlja prototip za prvu britansku nevidljivu borbenu bespilotnu letelicu koja treba da postane operativna 2030-ih godina, navodi AFP.Ministar za vojnu opremu, podršku i tehnologiju Filip Dan rekao je da je to"najnapredniji vazduhoplovni sistem do sada osmišljen, dizajniran i proizveden u Velikoj Britaniji".Izvor: Tanjug
Obratiti paznju na izvor
  • Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• Turnbull

29

• Filipenko

25

• salerokada

23

Posted

Spek-takl! Plačem od smeha, jebote.Beta pre koju nedelju objavila da je SAD zahvatilo ledeno vreme zato što je neko greškom usmerio HAARP tamo umesto na Srbiju, pa povlačili. Sada Tanjug sa avionom koji leti brže od svetlosti.Pa jebote.

Posted (edited)
Emir i ja smo pre nekoliko dana pričali o tome, rekao je da će od selektivnih odeljenja za koje će se opredeliti, jedno biti dodeljeno tenisu. Insistirao je na tome rekavši da je tenis neka vrsta nauke! Istina je da tenis nije samo ono što se vidi na TV-u ili što se događa na terenu, u pitanju je sport u koji je uključena i geometrija, matematika, bitan je pokret, obim udarca. U svakom slučaju, to je velika čast, mislim da će za pet godina postati jedan od najznačajnijih instituta na ovim prostorima - rekao je Đoković.
linkovaj reši diferencijalnu jednačinu pre nego što udari lopticu Edited by Kelt
Posted
Spek-takl! Plačem od smeha, jebote.Beta pre koju nedelju objavila da je SAD zahvatilo ledeno vreme zato što je neko greškom usmerio HAARP tamo umesto na Srbiju, pa povlačili. Sada Tanjug sa avionom koji leti brže od svetlosti.Pa jebote.
To je bila sjajna priča. Prvo je to objavio neki njuzoliki portal, da bi to kružilo po "ozbiljnim" i manje ozbiljnim portalima, da bi na kraju to npr RTS objavio jer je dobio od Tanjuga. Moguće je da još imam i skrinšot toga.Neverovatan je nivo tolerancije šta prolazi u novinskim agencijama.
Posted
To je bila sjajna priča. Prvo je to objavio neki njuzoliki portal, da bi to kružilo po "ozbiljnim" i manje ozbiljnim portalima, da bi na kraju to npr RTS objavio jer je dobio od Tanjuga. Moguće je da još imam i skrinšot toga.Neverovatan je nivo tolerancije šta prolazi u novinskim agencijama.
Beta je definitivno prva pustila, a onda je posle imao i Tanjug, jer Tanjug mora da ima sve što ima i Beta. Potpuno sumanuto. A u agencijama bi kao trebalo da su preostali pravi novinari. Bar u Beti i Fonetu. :lolol:
Posted

Kako da razlikujem lažnog od originalnog uličnog dilera? :huh:

A kad smo kod deviznih dilera U Lazarevcu sam ih viđao već pre godinu dana, pa i više. Rade nesmetano.

Posted

Kako da razlikujem lažnog od originalnog uličnog dilera? :huh:

:rolf:

Sledeće:"Na pijacama se pojavili lažni prodavci kupusa."

Posted

Mislim da u životu nisam pročitao ništa gluplje...

g282.jpg

Posted (edited)

Ovo je garant prepisano odnekud, ko zna sta je zaista bilo. Inace vec mi na pisni nerv ide idiot koji prepisuje ovakve "vesti" (treba da ide prigodna slika deteta koje je zinulo od cudjenja uz svaki njegov naslov) odneku a sad se rasirio po celom blicu:

Pas je bio vezan za šine, a dečak za kolica. Onda su im se životi promenili

10 starih video igara zbog kojih nisam spavao noćima

Posle ovoga, banane više nećete gledati istim očima

Pokušavajući da spase prijatelja, ovaj pilot je izveo nešto što niko pre njega nije smeo ni umeo

Da se razumemo nije problem u vestima kao takvim nego u "pisanju" o kom bi rasejan znao nesto da kaze.

Edited by Shan Jan
Posted

to je sablon sa sajta upworthy, koji se proslavio prosle godine takvim naslovima (na odabrane teme). gde se samo nagovestava sadrzaj i ljudi navlace da kliknu za detalje.

upworthy generator