pacey defender Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 "Blic žena" i nož samo 399 dinara Dobro je, bar ne dele Draškovića.
Filipenko Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Ista misao mi prošla kroz glavu kada sam ono gore pročitao.
Dagmar Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Umeju li na Blicu ijednu drugu frazu da upotrebe za nove članke sem "Nećete verovati/bićete zapanjeni" i "Kad je otvorio kutiju/pismo, nije verovao šta vidi/ostao je zapanjen"?
salerokada Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 (edited) Umeju: Nišliju u Sibiru zaklao Hrvat :fur: MilanPetak, 17. 01. 2014. 14:21hneregistrovan korisnikDokle, da nas kolju? Edited January 17, 2014 by salerokada
scab Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Umeju li na Blicu ijednu drugu frazu da upotrebe za nove članke sem "Nećete verovati/bićete zapanjeni" i "Kad je otvorio kutiju/pismo, nije verovao šta vidi/ostao je zapanjen"?ma neka, samo kad ih je prošla ona "uhapšen xxx, NEKA SE SPREMI yyy"
scab Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 jučerašnja "od blata ćemo ga praviti" vest je nešto najužasnije što sam skoro pročitao u blicu.od miliona koje gubimo svakog minuta bez novog zakona o radu pa do naručenih radničkih protesta koji koče reforme. ja mislio da se blic prešaltao na kurir, ali ipak je politika glavni uzor.
pacey defender Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 milioni, evri, dinari....bauk bačevića nadvija se nad srbijom Za mitinge 800 miliona evraFonet, Novosti | 27. 01. 2014. - 08:41h | Komentara: 21Troškovi vanrednih izbora nisu mogli da se obračunaju u državnoj kasi koju su poslanici usvojili krajem prošle godine, pa će svi rashodi vanrednog glasanja morati da se namire iz budžetske rezerve, a za izlazak na birališta prvo će biti obezbeđeno više od 800 miliona dinara, koliko će pripasti učesnicima u izbornoj utakmici, pišu Novosti. http://www.blic.rs/Vesti/Politika/437736/Za-mitinge-800-miliona-evra
Shan Jan Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Svet/440038/Srbija-je-ista-kao-Rod-Ajlend-Pogledajte-po-cemuJe li primetio jos neko ove vesti iz rubrike "zanimljivosti" mikijevog zabavnika? Toliko bode oci da ih neki priucenjak skida sa neta i samo prevodi u google translateu.
*edited by mod Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ja sam primetio da je krenulo pojacano recikliranje "vesti"npr ovakvu gornju vesti prevede Novi Magazin sa Reddita ili Cracked.com pa onda kada nabije dovoljno klikova zapadne za oko nekom sa Blica koji je stavi na svoj sajt, pa onda sa jedno nedelju-dve zakasnjenja to dodje do Kurira koji pod autora stavi blic.rs sve dok na kraju ista vest ne zavrsi u Alo.Doduse to nije vezano samo za strane vesti, uzmu oni tako i neke gluposti iz Novosti i slicno.
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 (edited) Ja svaki dan uletim preko fona i oduševim se kakve bizarne gluposti sadrži blicova "zabava" (tipa neka riba iz neke tamo serije koju gledaju američki tinejdžeri okačila guz'cu na twitter).I tako ja danas posle sto godina upalim blic preko kompa i 'ladno prvi put izvalim onaj puls odeljak. Auuuuu, koji su tek ono carevi sunce ti. Otprilike da je redakcija jedan lik koji po ceo dan visi na twitteru i fejsu. I kojem su dekretom zabranili da piše vesti duže od prosečnog forumskog posta.Bookmarkovano! (btw indira radić išla da gleda montevideo)edit - i instagram, i instagram!! Sveto trojstvo internet novinara Edited February 6, 2014 by bob loblaw
čekmeže Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Puls je mamara. U poslednje vreme hajlajti su ožalošćena Goga Sekulić i psihotična Maja Nikolić.
Shan Jan Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Svet/440456/Testiran-najnapredniji-britanski-avionNova letelica, prema izveštajima, leti većom brzinom od brzine svetlosti
Recommended Posts