stoka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 (edited) Sjajna ideja. Predlazem da se formira troclana komisija koja ce nadgledati proces i odmah kandidujem tebe i sebe za komisiju. Ostali neka se izjasne.Članovi komisije imaju pravo da utvrđuju postojanje celulita rukama i jezikom ... Edited June 23, 2012 by stoka
Eraserhead Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 (edited) My bad Edited June 27, 2012 by Eraserhead
Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 (edited) sve je ok sa headerom vesti, bas se tako pise.poreklo vesti je sediste AFP u Seulu, a mesto desavanja Severna Koreja. u Pjongjangu nema stranih agencija. header vesti oznacava gde je vest napisana, tipa: TOKIO - Veliki sumski pozar na Hokaidu, ili MAJAMI - Ugusen protest protiv Raula Kastra u Havani, uhapseno 12 drzavljana SAD pod sumnjom da su ilegalno usli u zemlju Edited June 27, 2012 by Marko M. Dabovic
Eraserhead Posted June 27, 2012 Author Posted June 27, 2012 sve je ok sa headerom vesti, bas se tako pise.poreklo vesti je sediste AFP u Seulu, a mesto desavanja Severna Koreja. u Pjongjangu nema stranih agencija. header vesti oznacava gde je vest napisana, tipa: TOKIO - Veliki sumski pozar na Hokaidu, ili MAJAMI - Ugusen protest protiv Raula Kastra u Havani, uhapseno 12 drzavljana SAD pod sumnjom da su ilegalno usli u zemlju Onda pardoniram, gledam da se u tekstu nigde ne pozivaju na Seul nego citiraju novine iz Pjongjanga a ne bi me iznenadilo da ne znaju razliku.
Аврам Гојић Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Onda pardoniram, gledam da se u tekstu nigde ne pozivaju na Seul nego citiraju novine iz Pjongjanga a ne bi me iznenadilo da ne znaju razliku.ma ne, to je preuzeta vest iz juznokorejskih medija koji se jako slade ovakvim pricama, i poslata na agencijsku razmenu
ficfiric Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/333275/NLO-nad-BeogradomEkipa "Blica" primetila je večeras iznad Dorćola u Beogradu, oko 20.10 sati na severnoj strani neba, dva neobična objekta cilindričnog oblika, jedan iznad drugog, a naš fotoreporter odmah je snimio jednog od njih.
katamaran Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Ja sam veceras video 2 NLO-a sa Kalisa oko 19:30 samo sto ovo sto sam ja video nije svetlelo i bilo je prilicno malo. Otprilike velicine helikoptera na daljinski.Pretpostavio sam da su neke igracke na daljinski ali mi upadose u oci zbog brzine kojom su postigle visinu i nestale u pravcu NBGD-aInvazija mikro vanzemaljaca
hazard Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/334092/Milica-Delevic-Nisam-mogla-protiv-stava-svoje-stranke/Ja sam zblanut ovim komentarom, zapravo ne znam kako da ga tumacim uopste...SlavkoPetak, 20. 07. 2012. 08:21hneregistrovan korisnik@Natasa : Ako je uvazena i pozvana onda bi to i trebala da ceni. Mislim da u dubini ona kao ni ostali politicari nije izdiferencilala stav koji je ispred stranackog,matrijalnog, a to je SRBIJA, narod koji ih bira itd. Kako je to Tito lepo uradio. Sve u jedan tor i odatle izvuces ono sto bi trebalo po genetskoj liniji da sluzi. Za kralja za otadzbinu!!!
Moća Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Somborac sve kasnije i kasnije izbacuje stripove :mad:Sent from my cigla using Tapatalk
Filipenko Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/334092/Milica-Delevic-Nisam-mogla-protiv-stava-svoje-stranke/Ja sam zblanut ovim komentarom, zapravo ne znam kako da ga tumacim uopste... Šta je tu čudno? Hoće Srbin da ga muštre i da svi budu 1 velika socijalna kolektiva, samo ako može da na vrhu piramide bude nj.k.v. Svinjogojstvo srpske krvi umesto j.b.t. Starog.
Аврам Гојић Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 http://www.blic.rs/Vesti/Politika/334092/Milica-Delevic-Nisam-mogla-protiv-stava-svoje-stranke/Ja sam zblanut ovim komentarom, zapravo ne znam kako da ga tumacim uopste... Meni komentar super, ide u potpis. Sve je tu.
Recommended Posts