Jump to content
IGNORED

Tabloidi u Srbiji

Eraserhead

Recommended Posts

Posted (edited)
Sjajna ideja. Predlazem da se formira troclana komisija koja ce nadgledati proces i odmah kandidujem tebe i sebe za komisiju. Ostali neka se izjasne.
Članovi komisije imaju pravo da utvrđuju postojanje celulita rukama i jezikom ... Edited by stoka
  • Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Аврам Гојић

65

• Turnbull

29

• Filipenko

25

• salerokada

23

Posted (edited)

My bad

Edited by Eraserhead
Posted (edited)

sve je ok sa headerom vesti, bas se tako pise.poreklo vesti je sediste AFP u Seulu, a mesto desavanja Severna Koreja. u Pjongjangu nema stranih agencija. header vesti oznacava gde je vest napisana, tipa: TOKIO - Veliki sumski pozar na Hokaidu, ili MAJAMI - Ugusen protest protiv Raula Kastra u Havani, uhapseno 12 drzavljana SAD pod sumnjom da su ilegalno usli u zemlju

Edited by Marko M. Dabovic
Posted
sve je ok sa headerom vesti, bas se tako pise.poreklo vesti je sediste AFP u Seulu, a mesto desavanja Severna Koreja. u Pjongjangu nema stranih agencija. header vesti oznacava gde je vest napisana, tipa: TOKIO - Veliki sumski pozar na Hokaidu, ili MAJAMI - Ugusen protest protiv Raula Kastra u Havani, uhapseno 12 drzavljana SAD pod sumnjom da su ilegalno usli u zemlju
Onda pardoniram, gledam da se u tekstu nigde ne pozivaju na Seul nego citiraju novine iz Pjongjanga a ne bi me iznenadilo da ne znaju razliku.
Posted
Onda pardoniram, gledam da se u tekstu nigde ne pozivaju na Seul nego citiraju novine iz Pjongjanga a ne bi me iznenadilo da ne znaju razliku.
ma ne, to je preuzeta vest iz juznokorejskih medija koji se jako slade ovakvim pricama, i poslata na agencijsku razmenu
  • 3 weeks later...
Posted

Ja sam veceras video 2 NLO-a sa Kalisa oko 19:30 samo sto ovo sto sam ja video nije svetlelo i bilo je prilicno malo. Otprilike velicine helikoptera na daljinski.Pretpostavio sam da su neke igracke na daljinski ali mi upadose u oci zbog brzine kojom su postigle visinu i nestale u pravcu NBGD-aInvazija mikro vanzemaljaca :cry:

Posted
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/334092/Milica-Delevic-Nisam-mogla-protiv-stava-svoje-stranke/Ja sam zblanut ovim komentarom, zapravo ne znam kako da ga tumacim uopste...
SlavkoPetak, 20. 07. 2012. 08:21hneregistrovan korisnik@Natasa : Ako je uvazena i pozvana onda bi to i trebala da ceni. Mislim da u dubini ona kao ni ostali politicari nije izdiferencilala stav koji je ispred stranackog,matrijalnog, a to je SRBIJA, narod koji ih bira itd. Kako je to Tito lepo uradio. Sve u jedan tor i odatle izvuces ono sto bi trebalo po genetskoj liniji da sluzi. Za kralja za otadzbinu!!!
:mellow::blink:
Posted

Somborac sve kasnije i kasnije izbacuje stripove :mad:Sent from my cigla using Tapatalk