Roger Sanchez Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 principality, a vodi ju princ. pa neš valja ju nazvat kneževina?
copkillah Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Pa daj, nije to ništa novo, mnogo gore stvari sam viđao na Blicu nego na B92. "Sumljivo" sam video bar tri puta.
pixy Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Pa daj, nije to ništa novo, mnogo gore stvari sam viđao na Blicu nego na B92. "Sumljivo" sam video bar tri puta.O da, sumLJivo je bilo bar dva puta na naslovnoj strani. Poslednje sto sam video su draKstori (http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/317112/Nema-naplate-parkinga-za-praznike). Konacno su im vesti veca zabava od komentara :-)
placenik Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nije se Blic dzabe reklamirao kao "prvi jugoslovenski tabloid"
Аврам Гојић Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nema to veze sa formatom lista. takve greske su u britanskim tabloidima nedopustive. imaju fact checkere, imaju lektore i korektore i tako dalje. kod nas se stedi na apsolutno svemu, redakcije su 2 do 3 puta manje nego sto bi po nekim profesionalnim standardima morale da budu.
hazard Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Danas je na sajtu anketa "koja se manekenka najbolje udala?"
korindjar Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nema to veze sa formatom lista. takve greske su u britanskim tabloidima nedopustive. imaju fact checkere, imaju lektore i korektore i tako dalje. kod nas se stedi na apsolutno svemu, redakcije su 2 do 3 puta manje nego sto bi po nekim profesionalnim standardima morale da budu.a i verovatno su prisluškivali neki razgovor princa
DR. KUMALO Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 živi nisu bez kafanske dosetke o "pravom" i "lažnom" ronalduhttp://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/213242/Nejmar-iskopirao-dribling-pravog-Ronalda-iz-meca-sa-Zvezdom-videouzgred, jesam li jedini kome osobito ide na onu rabotu nerdovski humor marka somborca?
korindjar Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) meni ponekad, ali je veliku većinu puta sasma ok. bio je pre neku nedelju u jutarnjem b92 sa coraxom, vidim da ga i ovaj gotivi Edited April 17, 2012 by korindjar
đorđe geprat Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Danas je na sajtu anketa "koja se manekenka najbolje udala?" pa, valjda ona što je dobila naš pasoš
James Marshall Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Meni je Somborac OK, na stranu vrsta humora, rijetko ko uspije tako jezgrovito da opljune i vlast i opoziciju, plus konstantno prozivanje Manekena mi je super. Ima nekih fora koje dosta vrti (tipa Mirko Cvetković - Tetkica) ali nekad ubode pravo, kao neki dan ono poređenje raspisivanja prevremenih izbora.Čudi me da i to nije (auto)cenzurisano.
korindjar Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 reče da su ga ranije zvali iz pijarovi iz vlade, nudili mu da provede radni dan sa cvetkovićem da se uveri da on zaista radi pravi premijerski posao, pa su kasnije odustali
scab Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 još uvek nisam odlučio da li mi je genijalniji odeljak "emocija" ili odeljak "društvo", da li nova naslovna strana blica ili video klip kako đoki saopštavaju da mu je deda umro.naravno, nešto niže na strani deda je glavna vest i u rubrici sport i u rubrici puls poznatih...
fonTelefon Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ma propustio si glavnu vest Keti Peri umalo pokazala grudi.
Recommended Posts