palfoot Posted August 3, 2014 Author Posted August 3, 2014 kakav gej hipster alert u sridi splita, za medalju, a onda i mnogo kempa :0.6: http://valentinoboskovic.bandcamp.com/track/nima-nigdi-nikoga
palfoot Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 (edited) naomi yang je veca od deana warehama susan anway je veca od stephen merritta Edited September 15, 2014 by palfoot
palfoot Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 odavno te nije bilo bipolarni kasio druze <3
tazza Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Slušao neko novog Ariela? Polako se već brinem da nikad neće objaviti nešto što mi se neće dopasti. Super je što je Before Today definitivno ostao u prošlosti, više volim razigrani nego upeglani kič. Ova je najbolja, svakako. https://www.youtube.com/watch?v=ECpGJmyT-ic
palfoot Posted November 3, 2014 Author Posted November 3, 2014 meni se svidza ova sto si postovala a ariela vise nekako kontam u teoriji (ako kazem uzbudljiv mi je kao fenomen to ce previse zaliciti na doris topik pa da skratimo pricu) nego sto imam strpljenja da sednem i preslusavam albume, ali evo sad me zaintrigiralo pa cu pohitati inace, uvek zaboravim da okacim deep time koji su mi trenutno kvintesencija indija, super keci, analogni spot a i iregularno dinamicni, zgodan lik u sorcicu i marija ratkovic lukalajk ili kako mali perica zamislja hipstere dajdzest -_-
kobni zelaya Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) Jesu li izdali oni nešto novo? Ovo je matoro jedno pet godina. edip - možda manje, jedno dve-tri, kad bolje razmislim. Dobar je bio taj album dosta sam ga slušao. Naročito mi se svidela ona stvar gde se nešto pominje King Kong. :) Edited November 4, 2014 by kobni zelaya
palfoot Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 nema ih. a cini mi se da se bend u kome je ranije svirala jennifer takodje ugasio. ne mogu da se setim gde je king kong, znam da je jedna bila o giliganovom ostrvu, a i album mi je nekako desert island disk, uvek će me podsecati na jednu letnju ljubav, tvrđavu na vrhu brega, ververice koje skakuću po oblacima i umočiću pantalone u sos od divljih kupina sa po slušalicom na svakom drugom uvcu bend koji mi večeras lepo skroji još jedan višeastralni lub(av)itel od nezemaljske romanse i prvi šugejz ovde
Malkmus Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Ovo iznad mi je jedno od boljih otkrića. Savršena pop pesma. Sad nešto informativno. David Berman (Silver Jews) se aktivirao. Nadam se da će album biti malo bolji od singla. 1
Malkmus Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Potvrđeno. https://www.dominomusic.com/news/uk/pavement-reunites-for-shows-in-2020 Pavement is the first band confirmed for Primavera Sound Barcelona and for NOS Primavera Sound 2020 in Porto.
Recommended Posts